Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Vrtići Gajnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav!

Može li netko napisati kakvi su noviji dojmovi o Košnici? Možda ti, Zapruđe, ako ovo pročitaš? Hvala svima unaprijed.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj IvanaDJ prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!

Može li netko napisati kakvi su noviji dojmovi o Košnici? Možda ti, Zapruđe, ako ovo pročitaš? Hvala svima unaprijed.
    Hej oprosti, dugo nisam bila na forumu.
    S vrtićem smo super zadovoljni, toliko da nismo niti predali molbu za gradski vrtić. Cijela priča mi se toliko sviđa, dijete mi je sretno i napreduje odlično. Nadam se da ti odgovor nije stigao prekasno?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

vidi se da nisam dugo bila na forumu - napisala sam ti odgovor, ali se ne pokazuje na stranici
    S Košnicom smo prezadovoljni, dijete dobro napreduje, veselo je i rado ostaje u vrtiću.
    Uvijek je čist, hrana im je dobra (redovito pratim jelovnik ), uglavnom mogu reći sve najbolje za ovu prvu godinu koja se pomalo primiče kraju. Najviše mi se sviđaju radionice za roditelje, koje smo imali umjesto roditeljskog, tu sam stvarno naučila neke stvari o sebi i o djetetu koje su mi bile nepoznanica. vodi ih psihologica koja je predivno stvorenje, staložena i vesela, a sudjelovale su i naše tete, tako da mi je to, osim predstava Male scene, koje smo imali tri puta ove godine, najljepše iskustvo vezano uz vrtić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •