Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Oporavak dojenčeta od rota virusa

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Oporavak dojenčeta od rota virusa

Molila bi mame koje su to prošle sa svojim djetetom da mi napišu iskustva...

Naše je ovakvo :Beba isključivo dojenje stara 2mj u ponedeljak(3.3.),1.mjesec sve super kilaža dobili 1500g i par cm narasli .Stolice super zlatne iza svakog dojenja i po par,mokri super-sve super.Prije malo više od 2tj počinju eksplozivne zelene stolice,mirisa po acetonu-popračene sa stenjanjem.Stolice su bile rijetke,količinski puno u peleni,ali ih je bilo nekad 3-4 u danu,nekad 6(najviše) a nekad 2.Znači dijete je veselo,super papalo,jedino je znalo zaplakat pred samo kakanje .
    Pedijatrica nas je poslala analizirati stolicu i imamo rotavirus.Prepisala nam je 1ml Pro life i samo dojiti što više.Mlijeka imam na pretek.Čim zaplače sisa u usta tako da imamo i bljuckanja da izbacuje višak...Nema temperatur i ne povrača.Mene brinu te stolice,mi ih još imamo.Kada sam zvala pedijatricu ona kaže kod nekog too dulje traje a kod nekoga kraće...Evo nama prošla više od 2 tj mi imamo još stolice,jučer 3,danas od 03h ujutro 5stolica do sada.Manje smrde i nisu toliko pjenaste,ali me brine dal baš toliko to sve traje?

Hvala vam...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nije bitno koliko traje, bitno je da beba ne dehidrira. Druge terapije nema nego čekati da prođe+ sve ovo što je pedijatrica savjetovala+izvrsna higijena ruku i ostalog nakon mjenjanja pelena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •