-
Oporavak dojenčeta od rota virusa
Molila bi mame koje su to prošle sa svojim djetetom da mi napišu iskustva...
Naše je ovakvo :Beba isključivo dojenje stara 2mj u ponedeljak(3.3.),1.mjesec sve super kilaža dobili 1500g i par cm narasli .Stolice super zlatne iza svakog dojenja i po par,mokri super-sve super.Prije malo više od 2tj počinju eksplozivne zelene stolice,mirisa po acetonu-popračene sa stenjanjem.Stolice su bile rijetke,količinski puno u peleni,ali ih je bilo nekad 3-4 u danu,nekad 6(najviše) a nekad 2.Znači dijete je veselo,super papalo,jedino je znalo zaplakat pred samo kakanje .
Pedijatrica nas je poslala analizirati stolicu i imamo rotavirus.Prepisala nam je 1ml Pro life i samo dojiti što više.Mlijeka imam na pretek.Čim zaplače sisa u usta tako da imamo i bljuckanja da izbacuje višak...Nema temperatur i ne povrača.Mene brinu te stolice,mi ih još imamo.Kada sam zvala pedijatricu ona kaže kod nekog too dulje traje a kod nekoga kraće...Evo nama prošla više od 2 tj mi imamo još stolice,jučer 3,danas od 03h ujutro 5stolica do sada.Manje smrde i nisu toliko pjenaste,ali me brine dal baš toliko to sve traje?
Hvala vam...
-
Osoblje foruma
Nije bitno koliko traje, bitno je da beba ne dehidrira. Druge terapije nema nego čekati da prođe+ sve ovo što je pedijatrica savjetovala+izvrsna higijena ruku i ostalog nakon mjenjanja pelena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma