Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Trnjenje ruku

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Trnjenje ruku

Tražim i tražim, ali ne nalazim sličnu temu. Pa ako netko nađe, molim vas da mi date link.

Naime, ja sam prije 4 mjeseca rodila svoje drugo dijete i od tada mi ne prestaju trnuti ruke! Trnu mi i dok spavam, i šta god da radim, i dok nosam djecu...apsolutno non-stop! Zna li netko zbog čega bi to moglo biti i hoće li ikada prestati? Je li netko imao slična iskustva?
    Stvarno mi više postaje preneugodno!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala, Sirius!!! Znala sam da sam negdje nešta slično čitala, ali nisam mogla naći nikako! Spasila si me!!!

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam imala to trnjenje pred kraj trudnoce,kasnije sam saznala i razlog.
    Naime,imala sam tako strasne zgaravice,da bi mi se kad legnem nakupila puna usta kiseline.
    Zato sam mogla spavati iskljucivo s povisenjem od 3 jastuka i to iskljucivo na levom boku.
    Tako sam si sredila vratne prsljene,izmestila njih 7 iz lezista.
    Tako su se dislocirali i nervi,i pocele su trnuti najpre vrhovi prstiju,zatim sake,a ujutro bih znala biti utrnuta skroz do ramena,tj ne bih uopste osecala ruku.
    Nadala sam se da ce proci nakon porodjaja,ali ne!
    Kad je trebalo bebi zakopcati sitne drikere,uzas
    Mesec dana nakon porodjaja sam krenula na terapije,masaze,i to mi je pomoglo.
    Doduse,isla sam 6 meseci,najpre 2x zatim jednom sedmicno,a na kraju 2x mesecno.
    Stanje mi je bilo zaista ozbiljno.
    I dan danas se trudim da idem u nekim intervalima vremena,da ne zapustim,jer od nocnog krivljenja prilikom dojenja mi se sve to ponovo pogorsava.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja si nešta mislim da je od vrata, iako nije isključeno ni da je od tipkanja. Morat ću prošetati do doktora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •