Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: grčevi u trbuhu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno grčevi u trbuhu

od prekjučer pijem antibiotik (dalacin) zbog zuba i non stop osječam mučninu.prvo sam mislila da je zbog svih silnih tableta koje popijem (4 voltarena dnevno) radi bolova.međutim kad sam danas popila zadnji dalacin oko 17h,dobila sam užasne grčeve u trbuhu koji uopče ne prestaju.
    šta mislite?jel to od lijeka?ne namjeravam ga više piti,kud me zub boli i još ti grčevi,riknut ću

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

može biti...meni se slično dogodilo sa sumamedom. antibiotik ti je najbolje piti sa jogurtom ili acidofilom. lakše sjedne na želudac. a i kombinacija sa 4 voltarena ti je
    a da nisi trudna? mislim, sva ta mučnina.... :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ne podnosim jogurt i slične proizvode.

trudnoća?ah,uz sva ova sr... još imam i mengu.već sam luda.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da bi se izbjegle probavne smetnje antibiotike treba uzimati 2 sata poslije jela ili 1 sat prije jela. Prije bih rekla da tebi škode 4 Voltarena dnevno, a još imaš i menstruaciju.
    U svakom slučaju nemoj prekidat terapiju, jer bi ti se upala zuba mogla i pogoršat.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dalacin je ozloglašen po pitanju izazivanja grčeva + sluzavih proljeva. Pokušaj umjesto Voltarena s paracetamolom (za svaki slučaj). Ako se simptomi pogoršaju prekini Dalacin (i svakako nastavi s alternativnim antibiotikom u dogovoru sa stomatologom).

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sad sam se sjetila da je Cafetin odličan za zubobolju, a nije težak za želudac. Meni bi pomogao u roku od 5 minuta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •