-
Uvođenje engleske grupe u vrtiću - problemi
Dakle, trenutno su u našem vrtiću mlađa jaslićka i starija jaslićka grupa, moj R je u starijoj jaslićkoj.
Odlučili su uvesti glezbenu i englesku grupu, za to vrtić ima osposobljenog kadra.
Problem je što je ravnateljica pustila kao neke anketne listiće da vidi interes roditelja.
U anketnom listiću stoji da je program za djecu od 3 god. na dalje.
Ali je problem nastao, teta iz mlađe jaslićke bi vodila engleski, a teta iz starije jaslićke glazbeni.
Roditelji iz mlađe jaslićke su masovno pristajali na engleski program(velika vjerojatnost iz razloga da djeca zadrže svoje tete)
A roditelji iz starije jaslićke su također masovno htjeli engleski, ali im je tek naknadno objašnjeno da se prebacuju u novu grupu i dobivaju skroz 2 nove tete, u tom slučaju su odustali svi osim 4 roditelja.
S obzirom da će u mlađoj jaslićoj jako malo djece u jesen 2010 napuniti 3 godine mišljenja sam da bi starija jaslićka, tj. u jesen će to biti vrtička grupa trebala imati prednost pri upisu u englesku grupu pošto će sva djeca navršiti 3 godine
I još sam ravnateljicu zamolila da nam da u tu englesku grupu u koju će ići ta naša vrtička djeca i jednu njihovu staru tetu koja tako i tako nejde u nikakav novi program.
Ravnaeljica baš i nije bila susretljiva i obzirna prema mom prijedlogu.
Ne znam koliko sam dobro uspjela predočiti situaciju?
Molim pomoć da li mi roditelji djece koja će u jesen imati 3 godine imamo prednost pred mlađom djecom i da li se prvo nas treba zadovoljiti i onda popuniti grupu ako ostane mjesta sa mlađom djecom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma