Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Podoji od pet minuta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Podoji od pet minuta

Zadnja tri-četiri dana Riana sisa par minuta, onda ispusti bradavicu, vrti se, pokušava se ustati i počinje šiziti.
    Ne mogu vjerovati da je to moje dijete koje je do nedavno sisalo i po sat vremena.
    Jasno mi je da nju sada sve zanima i da zato zuji okolo, ali nije li to nedovoljno za bebu od 3 mj. Uspije li uopće doći do masnijeg mlijeka?
    Imam dojam da bi sisala dulje da može sisati i sjediti/stajati i gledati po sobi. Ista je stvar dojim li ju kada smo same ili kada je još netko prisutan.

Drugi problem je taj što neće više sisati u nepoznatom prostoru. Neki je dan urlala od gladi ali nije htjela sisati sve dok nismo stigli kući.
    Je li i to faza ili što :?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nasa nika isto jako kratko papa(oko 5,6,7min) i ja sam takodjer bila zabrinuta no ispalo je da je u proslih mjesec dana unatoc tome dobila 600gr i dr-ica je bila jako zadovoljna!!nadam se da ce i kod tebe biti tako!

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Moguce je da je stvar u znatizelji (u magli se sjecam slicnih situacija). Pokusaj neko vrijeme dojiti u nezanimljvim situacijama pa vidi jel ima razlike. Makar, mislim da je to genetski skroz u redu rijeseno. Ako im je zanimljivije nesto gledati nego jesti, onda gledaju. Ako je zanimljivo ali su gladni..jedu!

Sve se to mijenja naglavacke. Ali to odrzava cijeli taj odnos zanimljivim, ne?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kod mene je ista situacija: Asja zadnjih dana sisa cak i krace od pet minuta, a svaki zvuk joj odvraca paznju, i onda se naglo okrene prema izvoru zvuka, i povuce i bradavicu sa sobom. Opet imam ranice po bradavicama, ali sad se i ljuste. Takodjer, cim masnije mlijeko krene teci, prestaje da sisa i krene neutjesno plakati i trzati se. OK, ima grceve od samog pocetka i znam prepoznati kada je boli stomacic, ali ovo sto bukvalno ispljune bradavicu cim masno mlijeko krene, to ne razumijem. Isto tako sam primjetila da sisa dok se ne pokaki, cim obavi poslic, odmah prestaje sisati, pa bilo to odmah na pocetku podoja ili na kraju. Rezultat svega toga je da je gladna nakon pola sata, nervozna, a nocu se opet budi kao prvih dana zivota.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Leki, i nama se to od jučer počelo dešvati.
    Vidim po potpisima da su to sve bebe koje su ili ulaze u treći mjesec života.
    Možda je to normalno u toj dobi? Bo? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Očito je da mali radoznalci ne žele da im išta promakne.
    Ona se meni vrti i u spavaćoj sobi kada je sve zamračeno. Počne sisati i nakon 2 minute pogleda u mobil pa u mene kao da žica da ga uključim. Kada ga uključim počne dva puta povuče pa malo gleda mobil, pa opet malo vuče a ako ga ne uključim vrti se jer joj nije jasno zašto se ništa ne događa. To mi je tak slatko.
    Ako je MM u blizini mogu zaboraviti na sisanje. Samo prati što on radi, a kada ju pogleda naceri mu se od uha do uha. Ja se istopim.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Neću te baš utješiti, ali Bruno je bio takav da prije mjesec dana. Uvijek smo morali sisati u spavaćoj sobi, ležečki, u tišini. Najmanji zvuk - i dojenje se prekida. Isto, dok je bio tako mali, nije bilo šanse da sisa negdje drugdje, rađe je drečio zbog gladi dok ne dođemo kući. Uvijek sam mislila da sam ga možda trebala nekako naučiti na to.
    Prije mjesec dana sam skužila da hoće sisati bilo gdje (ako je raspoložen, ako nije, nema šanse). Isto tako, nikad nije htio sisati ako nije gladan, cica nikad nije služila za utjehu, to mi je baš nekad bilo žao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

R. sisa gdje bilo, samo ne smije biti prostor u kojem nikada nije bila. Sada je počela sisati po noći 2 puta (oko 2 i oko 4) iako je već sa 6 tjedana prespavala cijelu noć. Ili mi bilda proizvodnju ili je to trajno stanje stvari jer joj sada više treba :/ . Da ne kažem da po danu papa svakih sat, sat i pol.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •