Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: agresija u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno agresija u trudnoci

jel se ikada i jedna od vas susrela s osjecajem da nemoze kontrolirati bijes?ja kao da sam poludjela,posvadjam se za cas i imam potrebu izmlatiti svakoga tko me s bilo cime isprovocira?jel dozivjela i jedna od vas to u trudnoci ili da se ja javim na psihijatriju? jer neprepoznajem samu sebe,inace sam bas najskuliranije bice koje postoji i izbjegavala sam bilo kakve sukobe a sada prije pol sata sam skoro pocupala susjedu jel moguce da hormoni tako podivljaju?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, bolje da ti ne pričam kakva sam ja bila u prvoj trudnoći

Obično bi me šiza primila subotom kad bi išli na plac, obavezno bi se porječkala s nekom kumicom iako sam i ja inače najmiroljubivije stvorenje na svijetu i uvijek svima popuštam samo da ne bude svađe, ali trudna sam neuračunljiva

Miro je znao reći da bi najradije hodao pokraj mene sa škarniclom na glavi da ga ne prepoznaju u društvu takve goropadnice

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

meni je to toliko nepoznat osijecaj i stvarno sam mislila da sam pukla,sad si me malo utjesila da ipak nije tako.ovo mi je cetvrta trudnoca i sve su mi do sada bile iste a sad odjednom pun sipak novih osijecaja i promijena.valjda cu izgurati do kraja trudnoce a da nikoga ne izbubam u naletu bjesa

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja sam podnošljiva osim što mi je često vruće pa poludim kada vidim zatvorene prozore (pogotovo danas)

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam u drugoj trudnoći bila totalno u nekoj agresivnoj furki. Stalno sam razmišljala da kad mi ovaj kaže ovo ja ću njemu ono, a ako taj uradi to ja ću njemu sasut u lice. Imala sam na tonu smišljenih svađa. Naročito sam se u mislima svađala sa doktorima. Inaće, kao što je i kloklo opisala, ja sam totalno ravnolinijska osoba, i volim riješit sukob tako da svi na kraju budu dobro raspoloženi (naravno da ne uspjeva uvijek ). Jedino što su mi svi akteri mojih fiktivnih svađa cijelu trudnoću išli niz dlaku i niko od njih nije rekao ni učinio ono što sam ja zamišljala da bi mogo biti okidač za tornado . Nekako sam skontala da je to od trenutno povišenih razina testosterona , a tako je i bilo

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod mene, agresivnost i netrpeljivost smjenjuju se sa osjećanjem nemoći i malodušnosti. Da stvar bude gora, nema one fine sentimentalnosti i osjetljivosti prema drugima koja je krasila prvu trudnoću. Jedina sudbina koja me može rastužiti je moja sopstvena: niko me ne razumije, ne voli i ne pomaže mi.

Naravno, fantaziram i samosažaljevam se. Jedva čekam da prodje i ova faza!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

grizem sve oko sebe,
    mm me zove mrgud.
    ne znam kako me trpi ovih dana jer sam postala i sebi nepodnošljiva

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mene puca s vremena na vrijeme...
    Znam kak ti je.
    Doma sam jedino smirena i opuštena, ali vani najbolje da mi nitko na put ne stane.

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo i mene u klubu agresivnih trudnica .
    mene je to uhvatilo u drugoj trudnoci i to negdje u drugom tromjesecju. bila sam nevjerovatno agresivna i nervozna, toliko da sam se prepala sama sebe i otisla sam ljecniku. moj je ljecnik tada rekao da se to zna dogadjat. btw.covjek je odvalio od smjeha kad sam mu prepricavala kako se ponasam. nitko osim klinaca nije bio siguran blizu mene. i dan danas se sramim i ispricavam svojoj majci, a prosle su 3 godine, za jednu prestrasnu stvar; ja sam kuhala rucak i kad smo sjeli jest, rekla je da joj je malo preslano. u bijesu sam uzela lonac pun hrane i bacila ga na plocice u kuhinji. razbila sam ih 4. prestrasno, sto da ti kazem i grozno mi je svaki put kad dodjem kod mame i vidim te plocice, ali valjda se dogadja.
    ja mislim da je to donekle imalo i veze s tim da sam nosila musko dijete pa sam i ja bila puna testosterona.
    u prvoj trudnoci sam bila sretna, ma presretna i totalno smirena.
    ako ti ista znaci, proci ce!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam bila totalno neprepoznatljiva u prvoj trudnoci,samoj sam sebi isla na zivce,a mogu misliti onda kako sam tek i drugima isla na zivce tek.
    ukratko poludila bi radi svega i kada vec nista nisam mogla onda bi nesta razbila vec sam mislila da trebam strucnu pomoc
    eto sada sam punooooooo punooooooooooo smirenija. Sada mi se samo place

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pa ako je do testesterona onda ja nosim neku ekstra musku bebu)),ili se ja pretvaram u musko.kazem to jer sam dosada imala same decke ali nisam bila agresivna a sada...ma kao da mi netko sve zivce pojeo i bas kako lilife kaze samo su dijeca samnom sigurna ali nitko drugi prebrzo pucam i takodjer me nekad uhvati ta spomenuta vec malodusnost i jad ali sam u sustini stalno agresivna prikriveno pa samo cekam tko ce nagaziti al ajd ako nisam jedina onda sam vjerojatno normalna))

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

za razliku od vas ja sam bila nevinašce, uopće nisam bila ni ljuta ni agresivna ali sam željela pospremati što nije niti malo u skladu s mojim karakterom i životom uopće.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam ovakva jednom na mjesec (ne pospremam, nego sam agresivna).

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam inače agresivka, a u trudnoći sam bila milo janje. moj šef je rekao da ako se na posao vratim kao ona stara nadrkana ja da će odmah zvati mog muža da mi napravi drugo. uglavnom rekoa šef da ga je bilo frka kakva ću biti kao trudnica, a onda na kraju rekao da mu je to bilo najugodnije razdoblje sa mnom frendice su stalno govorile da im idem na živce u toj svojoj zen fazi uglavnom vratila sam se na staro. i sad opet grizem

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kod mene baš obrnuto. Inače imam problema s kontroliranjem u smislu da ću se posvađati sa svakim tko me krivo pogleda. No u trudnoći sam bila sva draga i ljubazna (što inače nije slučaj). Prošlo je nakon što sam rodila (iako se MM nadao suprotnom).

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

U prvoj trudnoći - puno smijeha, malo suza i povremeni ispadi bijesa
    U ovoj trudnoći - puno bijesa, puno suza i povremeni ispadi dobre volje

Jesam li ranije bila takva? Nisam mogla ni sanjati u što se mogu pretvoriti - Dr. Jekyll i Mr. Hyde; umjesto napitka, dovoljan je jedan učinkovit spermić koji je obavio svoj posao...

Ne sekiraj se, ima nas koliko hoćeš...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •