-
agresija u trudnoci
jel se ikada i jedna od vas susrela s osjecajem da nemoze kontrolirati bijes?ja kao da sam poludjela,posvadjam se za cas i imam potrebu izmlatiti svakoga tko me s bilo cime isprovocira?jel dozivjela i jedna od vas to u trudnoci ili da se ja javim na psihijatriju? jer neprepoznajem samu sebe
,inace sam bas najskuliranije bice koje postoji i izbjegavala sam bilo kakve sukobe a sada prije pol sata sam skoro pocupala susjedu jel moguce da hormoni tako podivljaju?
-
-
meni je to toliko nepoznat osijecaj i stvarno sam mislila da sam pukla,sad si me malo utjesila da ipak nije tako.ovo mi je cetvrta trudnoca i sve su mi do sada bile iste a sad odjednom pun sipak novih osijecaja i promijena.valjda cu izgurati do kraja trudnoce a da nikoga ne izbubam u naletu bjesa
-
ja sam podnošljiva osim što mi je često vruće pa poludim kada vidim zatvorene prozore (pogotovo danas)
-
-
-
Kod mene, agresivnost i netrpeljivost smjenjuju se sa osjećanjem nemoći i malodušnosti. Da stvar bude gora, nema one fine sentimentalnosti i osjetljivosti prema drugima koja je krasila prvu trudnoću. Jedina sudbina koja me može rastužiti je moja sopstvena: niko me ne razumije, ne voli i ne pomaže mi.
Naravno, fantaziram i samosažaljevam se. Jedva čekam da prodje i ova faza!
-
grizem sve oko sebe,
mm me zove mrgud.
ne znam kako me trpi ovih dana jer sam postala i sebi nepodnošljiva
-
Mene puca s vremena na vrijeme...
Znam kak ti je.
Doma sam jedino smirena i opuštena, ali vani najbolje da mi nitko na put ne stane.
-
-
ja sam bila totalno neprepoznatljiva u prvoj trudnoci,samoj sam sebi isla na zivce,a mogu misliti onda kako sam tek i drugima isla na zivce tek.
ukratko poludila bi radi svega i kada vec nista nisam mogla onda bi nesta razbila vec sam mislila da trebam strucnu pomoc 
eto sada sam punooooooo punooooooooooo smirenija. Sada mi se samo place
-
-
za razliku od vas ja sam bila nevinašce, uopće nisam bila ni ljuta ni agresivna ali sam željela pospremati što nije niti malo u skladu s mojim karakterom i životom uopće.
-
Osoblje foruma
-
-
Kod mene baš obrnuto. Inače imam problema s kontroliranjem u smislu da ću se posvađati sa svakim tko me krivo pogleda. No u trudnoći sam bila sva draga i ljubazna (što inače nije slučaj). Prošlo je nakon što sam rodila (iako se MM nadao suprotnom).
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma