-
klavocin- koji probiotik?
dakle G je počeo sa jasličkim bolestima...trenutno ima gnojnu anginu, bakterijsku te je počeo piti klavocin.
pila sam ga i ja nakon poroda pa je G dobio gljivice na guzi, pa na jeziku pa ja na cikama...
budući da još doji, bojim se istoga jer tu bol nikada neću zaboravit...
molim preporuku za sve probiotike koji nam mogu pomoći...acidofil? bio aktiv? koji su još trikovi??
-
Moj E je malo stariji, ali uz klavocin pedijatrica je preporučila PROLIFE ampule (dolaze u paketu po 7 kom, pije se jedna dnevno, u pauzi između antibiotika). Spasilo nas je... Kupiš u ljekarni, nije badava (ta kutija sa 7 ampula je pedesetak kn) ali vrijedilo nam je svaku lipu. To smiju i sasvim mala djeca.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.04.2010. at 11:43
-
Administratorica
biorella baby
za razliku od prolifea nije toliko slatko (moja nije htjela piti prolife)
ili bilo koji drugi probiotik koji je namijenjen djeci.
jogurti itd jednostavno nisu dovoljni
-
I moj z je prošli tjedan bio na klavocinu i isto nam je ped, preporučila prolife u ampulama , i ja sam mu davala jednu ujutro na tašte!
-
mi uzimamo Ferzym - dosta je skup, ali od jedne ampulice se preporodi. proljev od antibiotika rješava za doslovce par sati.
D nakon svakog popijenog atb-a ima strašne bolove i proljev od disbakterioze
jedino ne znam ima li smisla piti probiotik zajedno s antibiotikom ili tek poslije uzimanja
-
imam doma prolife suspenziju ali vidim da vi spominjete ampule...nazvat ću pedicu sutra da se konzultiram ili pričekat kontrolu u petak a do tad jogurtići i sl...
-
Ma to ti je ista stvar samo ju netko nekako naziva , to je pakiranje u malim bočicama sa bjelim čepom koji se prvo uvrne na jednu stranu a zatim malo protrese pa zatim na drugu !!!!
-
Ferzym je najbolji=doslovno u pola dana rješi stvar.isto oralna suzpenzija. jedna bočica oko 8 ipo kuna. možeš kupiti koliko bočica hoćeš, ne moraš cijelo pakovanje.
-
Joj mi smo nedavno pili klavocin i dobili nešto novo.........možda je baš biorella ,uglavnom ima nastavak baby..to je prašak,stavljala sam ga u mlijeko i sve 5 ni traga u 8 dana crvenoj guzi,gljivicama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma