Kako sam bila u dilemi koju kremu za sunčanje kupiti, isčitala stranice i stranice i kupila Laverinu faktor 20 cijena:180 kn, bio&bio, 100% mineralna zaštita. Poanta je, kao što je Mimah navela, da što je viši faktor zaštite to je znak da ima više kemije u kremi. Dovoljne su vam ove do 30 pa se dijete češće namaže.
Svjesna sam ja da između 11 i 16 h ne bi trebalo van na sunce, što ćemo kad zagrije svakako poštivati pa čak i od 10-17,30 h ljeti, ali sada kada jedva dočekamo sunčan dan, nama dok se ujutro dignemo prerano (ne mislim šetati u 7h ujutro) idemo rano i na prvo spavanje koje padne između 8,30 i 11h pa dok poklopamo i spremimo se tek smo u kritično vrijeme spremni za šetnju. I šta sad čekati 16 h pa tko zna da li će onda neka kišurina, a onda je i popodnevno spavanje i sto čuda tako da kremom namažem, kapa ili šeširić a sad često i bez (ima preveć kose pa šiltice bježe sa glave) i obavezno ili navučena kupola ili suncobran ili oboje ovisno o kutu kretanja. Ručice i ličeko su nam već dobili bojicu jer smo mi u pravilu svaki dan minimalno jednom u šetnji, može nas spriječiti samo kiša i snijeg.