Citiraj emanuel prvotno napisa
i kod mene je u pitanju bio povisen prolaktin i ja sam uvjerena da tu postoji nekakva povezanost.
Citiraj wewa prvotno napisa
Emanuel, ta sam, isto na nadlakticama, prosle zime narocito.
a ne znam kakve to ima veze s hormonima, moji su manje-vise ok (prolaktin visok, progesteron rel. nizak).
Citiraj emanuel prvotno napisa
Sada moram pitati da li se ikome od vas događalo da vam se na kozi pojavljuju sitni, mnogobrojni pristici (podkozni), kod mene su iskljucivo na predjelu nadlaktice.
Ja sam uvjerena da je ta pojava kod mene uvelike povezana s hormonima
Mogu samo reći da sam te točkice na nadlakticama i malo po nogama imala neposredno prije i poslije poroda, tako da zaista možda postoji veza s povišenim prolaktinom.

Citiraj lara01 prvotno napisa
Pretrage kod žene:
- Rubella virus IgG (samo ako nije cijepljena)
Možda nije toliko bitno za probleme s plodnošću, ali općenito ne bi bilo loše znati (obzirom na moguće komplikaciju u trudnoći ako se oboli od rubeole) jeste li samo cijepljene protiv rubeole, ili ste je preboljele kao dijete, ili nijedno.
Jer cijepljenje prije više od desetak godina ništa ne znači, jer je to otprilike rok trajanja eventualne zaštite cjepivom.
Idealno je ako ste je preboljele, jer onda imate trajni, doživotni imunitet, a prenijet ćete ga i u prvim mjesecima na svoju bebu.
Dakle iako ste cijepljene, ali je to bilo prije više od 10 god., ne bi bilo loše napravit ovaj test. Osim ako ste je preboljele, pa vam test ne treba.
Dakle, ja bih
Pretrage kod žene:
- Rubella virus IgG (samo ako nije cijepljena)
prepravila u
Pretrage kod žene:
- Rubella virus IgG (samo ako je niste preboljeli )

Citiraj Jelka prvotno napisa
na VV nas ima previše, J. i L. nemaju vremena ozbiljnije se pozabaviti našim stanjem, i samo nas šiktaju na postupke. A možda, kad bi se radile apsolutno sve pretrage, možda bi onda bilo više mjesta na VV, jer bi neke cure ostale prirodno trudne, ili im ne bi trebalo 9 pokušaja (kao Tigy).
Potpisujem.
I kao i kod mnogih drugih stvari, argument da nema novaca za to ne stoji, baš zato što su izvantjelesni postupci još puno skuplji i fizički i emocionalno puno zahtjevniji za ženu.
Po meni je to stvar prioriteta, ali i logike, jer ne gradi se kuća od krova.