-
HITNO: molim pomoć...postoji li taxi u ZG koji ima AS?
trebam sutra prevesti dijete u bolnicu,a jedina mogućnost mi je taxi...
hvala unaprijed
-
znam da prije godinu dana nije bilo tih mogućnosti, pa se nadam da netko zna nekoga, je li se nešto promiojenilo po tom pitanju?
-
nije, i dalje nemaju as... koma
-
nemaju. ja se cesto vozim s taksijem i nijedan nema AS
-
o Bože...
hvala vam cure
-
Ja sam se danas vozila taxijem s bebom, ali imam svoju AS koju bez problema mogu pričvrstiti pojasom. Što će biti kada naraste, ne znam.
U svakom slučaju imam susjeda taksista koji ima malo dijete, znam da koristi isti auto u privatne svrhe i sigurno ima AS pa ti mogu dati broj na PP da ga pitaš bi li prevezao tvoje dijete u njegovoj stolici.
-
zna li netko kako je to vani rjeseno?susrela se sa tim problemom sinoc i jos si nemogu oprostiti sto sam drzala djete na rukama dok smo taksijem jurili na zaraznu.zbilja nisam imala izbora.ali me muci!
-
Ja se često vozim taksijem i uvijek zovem radio-taksi, pa sam i pitala imaju li koji s as. Nemaju.
Na moje usrdne molbe da ih nabave počeli su mi naklapati o broju mjesta za putnike (baš se u svakom taksiju voze 4 osobe, aha) ili mjestu za kofere. Onda sam predložila da nabave bar 2-3 u centrali (ili jednu po stajalištu), pa kad netko treba, da si posude. Brus.
Mislim da će se to morati rješavati odozgor: nekako dogovoriti s policijom. No bojim se da policija to ne smije tražiti (oni su ipak privatnici), a odrape li kazne, platit će putnici, već ionako izbezumljeni što voze djecu u rukama. Ili će pak taksisti odbijati voziti roditelje s djecom...
Ne mogu smisliti način da se to riješi. Zna li netko kako je to vani riješeno?
-
meni su ovi prije dvije godine odgovorili kako imaju sjedalicu, ali je koriste prema dogovoru samo za dulje relacije, jer je ne mogu imati stalno u autu. http://www.taxi-robert.hr/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma