Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: HITNO: molim pomoć...postoji li taxi u ZG koji ima AS?

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno HITNO: molim pomoć...postoji li taxi u ZG koji ima AS?

trebam sutra prevesti dijete u bolnicu,a jedina mogućnost mi je taxi...

hvala unaprijed

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

znam da prije godinu dana nije bilo tih mogućnosti, pa se nadam da netko zna nekoga, je li se nešto promiojenilo po tom pitanju?

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nije, i dalje nemaju as... koma

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nemaju. ja se cesto vozim s taksijem i nijedan nema AS

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

o Bože... hvala vam cure

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam se danas vozila taxijem s bebom, ali imam svoju AS koju bez problema mogu pričvrstiti pojasom. Što će biti kada naraste, ne znam.
    U svakom slučaju imam susjeda taksista koji ima malo dijete, znam da koristi isti auto u privatne svrhe i sigurno ima AS pa ti mogu dati broj na PP da ga pitaš bi li prevezao tvoje dijete u njegovoj stolici.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zna li netko kako je to vani rjeseno?susrela se sa tim problemom sinoc i jos si nemogu oprostiti sto sam drzala djete na rukama dok smo taksijem jurili na zaraznu.zbilja nisam imala izbora.ali me muci!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja se često vozim taksijem i uvijek zovem radio-taksi, pa sam i pitala imaju li koji s as. Nemaju.

Na moje usrdne molbe da ih nabave počeli su mi naklapati o broju mjesta za putnike (baš se u svakom taksiju voze 4 osobe, aha) ili mjestu za kofere. Onda sam predložila da nabave bar 2-3 u centrali (ili jednu po stajalištu), pa kad netko treba, da si posude. Brus.

Mislim da će se to morati rješavati odozgor: nekako dogovoriti s policijom. No bojim se da policija to ne smije tražiti (oni su ipak privatnici), a odrape li kazne, platit će putnici, već ionako izbezumljeni što voze djecu u rukama. Ili će pak taksisti odbijati voziti roditelje s djecom...

Ne mogu smisliti način da se to riješi. Zna li netko kako je to vani riješeno?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su ovi prije dvije godine odgovorili kako imaju sjedalicu, ali je koriste prema dogovoru samo za dulje relacije, jer je ne mogu imati stalno u autu. http://www.taxi-robert.hr/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •