-
Vrišti dok papa...
Evo mi ulazimo u 4. mjesec starosti,Vjekoslav je isključivo dojena beba i ne čini mi se da mu nešto fali što se dobivanja na kilaži tiće ( 700 g. u mjesec dana-uglavnom veseo i dobro raspoložen) ali u zadnja tri tjedna su nam se počeli javljati problemi...Naime kada god ga stavim na prsa nakon samo par sekunde ili minute počne bolno plakati,sav se zacrveni i onda ga tješim i do pet minute dok se ne podrigne ili malo smiri pa onda ponovno počne jesti,jede neko vrijeme i onda sve iz početka...I tako to traje več neko vrijeme,več par puta sam imala bočicu u rukama ali bi se V. u međuvremenu smirio pa bih onda odustala i dalje mu nudila samo cicu. U jednom trenutku mi se činilo da je stvarno dehidrirao, ponudila sam mu malo vode na žličicu ali ni za čuti.Imam puno mlijeka,tokom noći(a i po danu) curi samo od sebe-ponekad i noćni podoji su nam još uvjek aktualni i do tri puta po noći.Probali smo sve,prvo se malo izdojiti pa mu ponuditi cicu,mjenali smo položaje dojenja ali uvjek isto.Zadnja tri dana je prestao spavati po noći, budi se svakih sat do sat i pol, onda jede,pa plače, pa opet jede ,pa se uspavljujemo, pa je opet budan i tako u krug.Ja sam već luda,dojenje mi je postalo jako stresno,samo kada se sjetim hranjenja počnem i ja plakati
,da nije mog muža koji mi je velika podrška odavno bi odustala...Eto samo da vam se pojadam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma