-
-ima 26 dana.
-roden je sa 3600, patronazna ga vagala 10 dana nakon toga, imao tada 4400. ja ga nisam vagala, ali vidim da se zaokruzio.
-ima 5,6 mokrih pelena dnevno i ima 3,4 zlatno zute stolice dnevno.
-osim mog mlijeka ne uzima nista drugo.
-izdajam se jer zelim imati rezervu kad se desi situacija da sisa, i onda odjednom pocne jako plakati, zaceni se, nece ni jednu ni drugu sisu, a mlijeko izdojeno hoce.
-dojim ga kad on hoce. nekad je to nakon dva sata, nekad sat ipo, nekad samo zeli cicu u ustima drzati? (jel to dobro?)
-po danu ne znam bas koliko podoja, a po noci su otprilike 3,4.
cini mi se gladan bas zbog toga sto kad ga podojim, place (ne uvijek), dam mu izdojeno i on to pojede. pa sam zakljucila da ostaje gladan. zapravo, kao sto sam rekla, nakon desetak minuta sisanja pocne plakati i nece cicu, nijednu, a ponasa se kao da je gladan.
nisam bila kod lijecnika (pregled nam je za 4 dana, prva kontrola), nego je bila patronazna i rekla da su to gljivice i dala nam daktarin i rekla da ga njemu tri puta dnevo mazem na jezik. i to je to. meni nije nista rekla (mislim za bradavice).
mene one jako bole , malo su crvene, ponekad malo pobijele. trudim se da nademo dobar polozaj, vadim mu bradavicu kad boli, ali svejedno, boli. na pocetku podoja jako, poslije malo slabije.
ne nosim jastucice, zracim ih stalno.
eto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma