ma tanjaa, nema problema, zato smo tu
jako mi je drago sto ti je danas bolje....
ako je jednu sisao i nece vise, ti ga malo digni, pa ga pokusaj opet vratiti na istu dojku, ako mislis da ju nije do kraja posisao - da probas, pa da vidimo kako ce reagirati...ako mislis da ju je cijelu posisao i da mu nije dosta onda ponudi i drugu....reci mi samo, jel pogresno tada kad place (a sisao je jednu deset minuta i nece je vise) ponuditi drugu? tako samo pojede onaj pocetak. ali, ne znam sta drugo.
i daktarin i rojazol su lijekovi protiv gljivica, u principu i jedan i drugi bi ti trebali pomoci, najbolje pitat lijecnika (ponekad se dodgodi ako ne reagiras na jedna lijek da lijecnik ponudi drugi, ali to vidi s njim)....nakon 36 sati od pocetka lijecenja trebala bi osjetiti poboljsanje....da li je daktarin isto sto i rojazol i ako nije, sto je bolje?
najgore mi je sto on te bijele naslage ima vec deset dana, a ja sam mislila da je to od mlijeka i pocela sam tek prekjucer mazati. (koliko puta dnevno se to premazuje, njemu jezik, a meni bradavice?). mogla sam i prije to rijesiti, uhh....
znaci, lijek pokapaj na stapic za uho, ili gazu omotanu oko prsta i time ocisti djetetovu supljinu nakon dojenja i nakon lijeka ne bi trebalo dojiti bar pola sata....istim lijekom namazi bradavice nakon podoja,a terapiju bi trebalo provoditi 3-4 puta dnevno, po potrebi i cesce........
gljivicama poguduje hrana bogata secerom, pa probaj izbjegavati slatko i piti dosta acidofilnih napitaka, a unos ostalih mlijecnih proizvoda nastoj izbjegavati....i raznovsrna prehrana je vazna...
igracke koje dijete stavlja u usta pokusaj iskuhati, i trebalo bi obavezno prati ruke prije i poslije prematanja i prilikom dojenja....
soor kod djetat zbilja moze izazvati nervozu, razdrazljivost, moze natezati dojku i plakati, zato sto soor (gljivice) mogu peci bebu....ja se nadam da ce ti lijek sto prije pomoci
obavezno javi kako vam ide...