puntica prvotno napisa
ali, kako ne kužiš, standard moje obitelji bi bio za tih nekoliko stotina kuna bolji da ne živim u zagrebu
nije zagrebački standard bolji, to je velika zabluda
ide mi na živce što svi misle da mi u zagrebu zarađujemo veliku lovu i imamo bajni standard. e pa nemamo, vjerovali ili ne
zašto čuvalice mogu zaraditi u zg 1000kn više nego u npr. Osijeku? isto zato što parking u prvoj zoni može koštati 14kn sat - zato što se može. ne zato što ljudi mogu to platiti, nego zato što nemaju izbora
i nemojte misliti da govorim o tome da bi sve trebalo biti jeftinije nego u drugim gradovima zbog prireza, ne kažem.
cijene npr. vrtića nemaju veze s pameću i nemaju veze ni sa prirezom ni sa standardom nego samo s odlukama gradskih vlasti i s time koliko im je stalo do svojih obitelji.
zato mislim da se nitko ne bi trebao veseliti što će neko plaćati vrtić više nego prije, nego bi se svi skupa trebali boriti da cijene vrtića nigdje ne rastu, i da i ostali gradovi počnu malo više voditi brigu o svojoj djeci i svojim obiteljima. a ne naplaćivati vriće po nebuloznim cijenama. bez obzira na prirez ili ne prirez