Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 191

Tema: jaslice Špansko

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno jaslice Špansko

Zanima me jel netko zna koja je vjerojatnost da se dobiju jaslice u Španskom, odnosno u kojem vrtiću je najvjerojatnije.

S obzirom da ima jako puno dječice u našem "mladom" naselju (POS+Profectus), puno roditelja mi je reklo da nije dobilo vrtić,a mi oboje radimo i nemamo drugu soluciju, pa razmišljam da pošaljem zahtjev za upis u 4 vrtića kako bi nam se povećale šanse:
    DV Sunčana u POS-u gdje pripadamo (to nam je prvi izbor),
    onaj u starom Španskom kod sportskih terena,
    novi drveni u Malešnici i
    stari u Prečkom kod shoppong centra (sorry ne znam im imena).

Jel ima neki pametan savjet što bi još mogli napraviti,kako postupiti? Malena će na jesen imati godinu i 4 mjeseca,a preko ljeta ćemo se krpat s godišnjima, bakama, dedama, i šta ti ja već znam. Nova sam u ovome pa mi svaka informacija dobro dođe. Hvala.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo jos prosle godine predali papire u spomenuti vrtic ali kako je D. napunio godinu dana u 12mj. nasa molba nije ni razmatrana dotad ali to svakako nema ni veze jer kapacitete napune jos na samom upisu a uglavnom se nitko ni ne ispisuje iz jaslica.
    Planiramo predati papire i ove godine ali prema rijecima psihologice istog vrtica sanse su male jer je dosta djece ostalo neupisane od prosle godine a imaju mjesta samo za njih 30.
    Slicno nam je receno i u Suncanoj. Dakle,.... . Ne znam sto reci.
    U ostala dva nismo predavali jer su rekli da eliminiraju odmah one koji ne pripadaju po mjestu stanovanja.
    Sve mi se vise cini da cemo morati i dalje u privati vrtic...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Nivi prvotno napisa Vidi poruku
    U ostala dva nismo predavali jer su rekli da eliminiraju odmah one koji ne pripadaju po mjestu stanovanja.
    Ne znam koliko je ovo pouzdana informacija jer su meni recimo rekli u vrtiću kod nas da imaju i djece iz drugih dijelova grada. Tako da mislim da ova eliminacija po mjestu stanovanja u najmanju ruku nije pravilo.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

S obzirom da ti je dijete rođeno u 5. mjesecu, tj. prije 01.09. će imati godinu dana, bar ti neće odmah u startu odbiti molbu za upis.
    A ovi ostali kriteriji, teško je reći...
    Mi smo recimo imali sreće. Oba puta predali samo u jedan vrtić (onaj koji i pripadamo) i nije nas kačio taj 01.09. kao neka magična granica rođenja djeteta. (Kad smo Janka upisivali ta nebuloza još nije bila na snazi). I oboje su upisani od prve. Bez ikakve veze.
    Ovaj put ću tražiti carski prije 01.09. (termin mi je 27.08.) ako se ne porodim prije, zato da ne bi imala problema s upisom u vrtiću godinu dana kasnije...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 22.04.2010. at 17:36

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Nivi prvotno napisa Vidi poruku
    Planiramo predati papire i ove godine ali prema rijecima psihologice istog vrtica sanse su male jer je dosta djece ostalo neupisane od prosle godine a imaju mjesta samo za njih 30.
    Slicno nam je receno i u Suncanoj. Dakle,.... . Ne znam sto reci.
    Da li to sad znači da prednost imaju oni koji nisu uspjeli upisati dijete godinu prije, a predali su papire? Ili se to samo odnosilo na vas, obzirom da ste predali papire usred njihove kalendarske godine (u 12.mjesecu ako se dobro sjećam)?

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Da li to sad znači da prednost imaju oni koji nisu uspjeli upisati dijete godinu prije, a predali su papire? Ili se to samo odnosilo na vas, obzirom da ste predali papire usred njihove kalendarske godine (u 12.mjesecu ako se dobro sjećam)?
    Mi smo predali papire u redovnom roku samo vrtic molbu razmatra tek kad dijete navrsi godinu dana, tj. ako ima mjesta teoretski bi dijete moglo dobiti mjesto i tijekom godine.
    Sto se tice prioriteta za ovu godinu rekli su mi da imamo odredjeni prioritet spram onih koji nisu predavali molbu, ali mi se to sve cini kao teorija.....

Sto se tice eliminacija po mjestu stanovanja mislila sam reci da djeca koja ne pripadaju po mjestu stanovanja imaju manji prioritet (sto mi je i logicno) u odnosu na djecu koja pripadaju, a ako ostane mjesta onda i ta djeca imaju naravno pravo na upis. Cak sam cula da i ako ne predas papire u roku u neki vrtic a nekim cudom ostane mjesta u istom, iako ne pripadas po mjestu stanovanja, mozes upasti. Nazalost sve jaslice su prenapunjene

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da ti je dijete rođeno u 5. mjesecu, tj. prije 01.09. će imati godinu dana, bar ti neće odmah u startu odbiti molbu za upis.
    A ovi ostali kriteriji, teško je reći...
    Mi smo recimo imali sreće. Oba puta predali samo u jedan vrtić (onaj koji i pripadamo) i nije nas kačio taj 01.09. kao neka magična granica rođenja djeteta. (Kad smo Janka upisivali ta nebuloza još nije bila na snazi). I oboje su upisani od prve. Bez ikakve veze.
    Ovaj put ću tražiti carski prije 01.09. (termin mi je 27.08.) ako se ne porodim prije, zato da ne bi imala problema s upisom u vrtiću godinu dana kasnije...:-x
    Pa stvarno koja smo mi država?!

To je fakat koma, koji klinac ne izgrade više vrtića u naseljima gdje je visoka stopa nataliteta npr. Špansko i Sesvete,..al to je sad jedna druga tema...
    jadno mi je da za sve mora čovjek tražit vezu, znam da ću bit jako tužna ako mi diejte ne može ovdje krenut u jaslice jer smo u ovom novom naselju od prvog dana,znamo već sve bebe i mame iste dobi, pratili smo cijelo vrijeme kad se vrtić gradio i zamišljali kako će naša L. ići u njemu jer je stvarno prekrasan sav nov, mirišljav šaren s puno svakojakih čuda za klince i odličnim tetama što je najvažnije od svega i sad ...još trebam molim Boga dragog. tražit vezu,... i šta ti ja već znam, ma za izludit a upravo u taj vrtić pripadamo u koji je navala naravno najveća
    jer nas ima brdo mladih obitelji i dječice..ma baš me to rastuži

a valjda ćemo neke jaslice dobit, i da bila sam daans u MUP-u za potvrde o prebival. trebaju originali i biljeg je 40 kn po potvrdi,daju neki popust na veći broj potvrdi ja za 4 potvrde platila 100 kn.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa stvarno koja smo mi država?!

To je fakat koma, koji klinac ne izgrade više vrtića u naseljima gdje je visoka stopa nataliteta npr. Špansko i Sesvete,..al to je sad jedna druga tema...
    jadno mi je da za sve mora čovjek tražit vezu, znam da ću bit jako tužna ako mi diejte ne može ovdje krenut u jaslice jer smo u ovom novom naselju od prvog dana,znamo već sve bebe i mame iste dobi, pratili smo cijelo vrijeme kad se vrtić gradio i zamišljali kako će naša L. ići u njemu jer je stvarno prekrasan sav nov, mirišljav šaren s puno svakojakih čuda za klince i odličnim tetama što je najvažnije od svega i sad ...još trebam molim Boga dragog. tražit vezu,... i šta ti ja već znam, ma za izludit a upravo u taj vrtić pripadamo u koji je navala naravno najveća
    jer nas ima brdo mladih obitelji i dječice..ma baš me to rastuži

a valjda ćemo neke jaslice dobit, i da bila sam daans u MUP-u za potvrde o prebival. trebaju originali i biljeg je 40 kn po potvrdi,daju neki popust na veći broj potvrdi ja za 4 potvrde platila 100 kn.
    Je, meni je to isto strava da se izgradi tako veliko naselje, a ne misli se na to da treba i više vrtića. A ništa Lili, onda fino paketić Ferrero Rochera ili tako nečeg sličnog finog pod ruku i posjet tajništvu vrtića ukoliko nemaš nikakve veze. Ne garantiram da će imati efekta, ali... tko zna, ako ništa drugo barem će te zapamtiti pa tko zna možda te i proguraju malo

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cini mi se da je dosta imati uvjerenje o prebivalistu a ono se, koliko je meni poznato, ne placa.

A sto se tice veza po vrticima cula sam od jedne kolegice da u nekim slucajevima i cistacica u istom moze biti dobra veza, vjerovali ili ne.
    Sve skupa kaaattastroooofa!!!!

Bili bi im bolje da bolje planiraju kapacitete vrtica i njihov broj prilagode, kao sto je vec spomenuto, samom naselju.... ali to je cista utopija.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja se sjećam kad sam došla predati papire u jaslice za Ivu, striček me tamo bio pitai jesmo li još u koji vrtić predali jer kao navala je, da se ne bi desilo da ne bude primljena...
    Na što sam ja totalno samouvjereno i pomalo ljuto rekla da me se uopće ne tiče gdje je navala, da nam u ovaj vrtić ide i braco i da u taj vrtić pripadamo i da nam ne pada na pamet šetkati se uokolo i ne zam šta, a da ako već dođe do toga da je ne prime da ćemo se žestoko žaliti...
    Ne znam je li on to negdje zabilježio (tipa, s ovom bolje da se ne kačimo ), ali eto Iva je upala od prve...Mada iskreno, sumnjam da ima veze s mojim jezikom. Popunjavali smo sve uvjete.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lili75 bit ćemo si konkurencija

Potvrda o prebivalištu za upis u vrtić/jaslice se plaća. Navodno da primaju svu djecu koja pune prvu godinu do 01.09. Živi bili pa vidjeli. Ja stvarno ne znam kako bih patila privatne jaslice za dvoje.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku

Ja stvarno ne znam kako bih patila privatne jaslice za dvoje.
    Možeš li molim te napisati koje privatne jaslice postoje u Zagrebu (ili staviti link na neki popis) - sve privatne predškolske ustanove koje sam tražila na netu primaju samo djecu vrtićkog uzrasta. Izgleda da sam loše guglala he he. Hvala unaprijed!

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo prosle godine predali uvjerenje o prebivalistu i to je bilo dovoljno, a uvjerenja se nisu placala, odnosno bar se nisu placale prosle godine....
    Cak sam u neke vrtice predala kopiju uvjerenja i isto bilo ok.
    Mozda sad inzistiraju na potvrdi, ne znam.

Sto se tice linka s privatnim vrticima u ZG: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=524.
    Neki vrtici imaju i svoje web stranice, ali one koji ti po bilo cemo odgovaraju najbolje je nazvati i otici do njih naravno.
    Ravnateljica vrtica u koji ide nas mali nas je zvala u radno vrijeme tako da vidimo na licu mjesta prostor i kako rade i sl.
    (igrom slucaja nismo uspjeli doci u radno vrijeme jaslica ali namjera s njene strane je bila korektna)
    Posljednje uređivanje od Nivi : 24.04.2010. at 00:01

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Potvrda o prebivalištu za upis u vrtić/jaslice se plaća. Navodno da primaju svu djecu koja pune prvu godinu do 01.09. Živi bili pa vidjeli. Ja stvarno ne znam kako bih patila privatne jaslice za dvoje.
    MarijaP, kad misliš da smo konkurencija na koji si vrtić mislila? to te pitam jer su rekli da upadaju svi koji napune prvu godinu u kojem- DV Sunčana? da bar...to bi me jako veselilo....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lilika , a gdi ti stanuješ tj. u kojoj ulici u Posu????

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam ti u Ante Mike Tripala, ona plava zgrada kraj glavnog parkića,a ti si isto u POS-u?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tam gdi je pekara i leonardo!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne nego ona 3. s lijeva kad se ulazi u naselje (od Mercatore-a) ,gdje je glavni park.
    a di si ti u kojoj ulici?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma ja sam u zgradi di je Leonardo i Prkara

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo nas još iz Španskog. Nama datum rođenja malene isto ne ide u prilog, godinu dana puni krajem godine. Dakle, već vidim da će biti koma. A ja radim u smjenama i muž mi radi u Sloveniji. Dolazi doma za vikend. Stariji klinac već ide u DV Špansko. Čula sam da djeca koja već imaju starijeg bracu ili seku imaju neku (malu) prednost. Zna li netko što o tome?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da, imaju prednost, ali ako ti je dijete rođeno iza 01.09. nažalost uopće ne ulaziš u obzir za upis, nego automatski na listu čekanja dok dijete ne napuni godinu dana...Pa se nadati da imaju mjesta u vrtiću.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja znam jednu kojoj je to bilo treće djete ( rođeno u 1. mjesecu, ali ga je htjela upisat s 2.8 godina) i nije bilo mjesta za njega.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.04.2010. at 08:25

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

fakat je koma to s tim datumima rođenja i toliko nepravedno...

jelena_o, sorry za misunderstanding ja ti visim u Leonardu, u trudnoći i na porodiljnom postala njihov inventar ha,ha,..mogle bi jednom na kavicu a popodne sam stalno u onom parkiću za male bebe uz potok lijevo od parka za pse...

Curke,biljeg za potvrdu od MUP-a za vrtić vam je 40 kn,al ja ću kopirat tu potvrdu za ostale vrtiće (sad imam biljega višak, hoće tko kupit? ) jedino će predat 4 originala one potvrde od poslodavca jer je je velikim slovima napisano ORIGINAL,pretpostavljam da se prije moglo i samo iskopirat...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jedino ĆU predat

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, imaju prednost, ali ako ti je dijete rođeno iza 01.09. nažalost uopće ne ulaziš u obzir za upis, nego automatski na listu čekanja dok dijete ne napuni godinu dana...Pa se nadati da imaju mjesta u vrtiću.
    Bojim se da ovdje ne vrijedi ono "u nadi je spas..."

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jedino će predat 4 originala one potvrde od poslodavca jer je je velikim slovima napisano ORIGINAL,pretpostavljam da se prije moglo i samo iskopirat...
    Lili, gdje to piše da ta potvrda mora biti original? Ja gledam u zahtjev (s weba) ali ne vidim?! Osim toga sam bila i nazvala vrtić po istom pitanju pa su mi rekli da sve mogu biti kopije? Ne bih nikako htjela da mi se desi neka greška s dokumentacijom, pa da nas zbog toga otkantaju već u startu...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lili75, tek sad vidim pitanje.
    Da, rečeno mi je da je netko iz gradske uprave na sastanku na kojem se raspravljalo o tome zašto djeca starija od 4 god idu u vrtić u Španskom, a ne u pos-u, izjavila da svi trebaju biti sretni da su sva djeca rođena do 31.08. upisana.
    Sva djeca koju poznam u kvartu (a znam puno-non-stop po parkićima) rođena do 31.08. su upisana, osim djece s poteškoćama, tj. znam za mamu koja je pokušala upisati djete na 4 h, a na produženoj njezi je (ili kako se to već kaže kad mam ostaje duže od godinu dana s djetetom zbog poteškoća).
    Znam i djete rođeno poslije krucijalnog datuma koje je primljeno. Mama otvoreno kaže da je imala vezu.
    Moj će u 5. mj. napuniti 2 god. Ja ga nisam prijavljivala prošle god jer sam ostala doma na novom porodiljskom pa je bio doma sa mnom. Sad ću prijaviti obadvoje. Vidjet ćemo kako će biti ove god. Kćer mi je rođena krajem 8. mj. pa bi trebala upasti. A da li će biti mjesta za sina pošto ga nisam prijavila prošle god, vidjet ćemo....
    Znam i veliki broj djece čije su mame doma, a djeca u jaslicama....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Znam i veliki broj djece čije su mame doma, a djeca u jaslicama....
    E meni je ovo koma..ne to što te mame daju djecu u jaslice, baš me briga, neka rade što hoće, u to se ne mješam, svako ima pravo na svoj izbor...Nego to što ta djeca upadnu u jaslice, a neko čija mama mora ići na posao i nema izbora, ne upadne u jaslice.
    Ne kužim kaj imaju vezu ili kaj...?
    Kak ta djeca upadnu a mame nisu zaposlene?
    I gdje je tu onda pravda?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sad vidim da nisam napisala da se radi o vrtiću u pos-u.
    Pitala sam u tajništvu za dokumentaciju. Sve može kopija, osim potvrde poslodavca. To mora biti original.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

E meni je ovo koma..ne to što te mame daju djecu u jaslice, baš me briga, neka rade što hoće, u to se ne mješam, svako ima pravo na svoj izbor...Nego to što ta djeca upadnu u jaslice, a neko čija mama mora ići na posao i nema izbora, ne upadne u jaslice.
    Ne kužim kaj imaju vezu ili kaj...?
    Kak ta djeca upadnu a mame nisu zaposlene?
    I gdje je tu onda pravda?
    I ja sam mogla dobiti potvradu da radim dok sam bila na porodiljskom. Točnije, u 5. mj. kad su se predavali zahtjevi, bila sam na go.
    Pošto ga nisam upisala s godinu dana, sad s njegove dvije ja moram drhtati do objave liste jer ne mogu plaćati privatne jaslice za dvoje. Ma koma.
    A te potvrde ionako nitko ne provjerava. Samo ti treba žig od bilo koga tko je voljan pečatirati potvrdu.
    Katastrofa! Treba uvesti kazne!!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj noir_noir prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li molim te napisati koje privatne jaslice postoje u Zagrebu (ili staviti link na neki popis) - sve privatne predškolske ustanove koje sam tražila na netu primaju samo djecu vrtićkog uzrasta. Izgleda da sam loše guglala he he. Hvala unaprijed!
    Kolega je vodio malog u privatne jaslice kod ŠC Prečko. Moj brat je rezervirao mjesto za kćer rođenu u 2. mj. u jaslicama u Vrapču.
    Ja se još nadam da će moji biti primljeni pa se nisam detaljno raspitivala. ne znam o kojim se vrtićima točno radi. Zovi sve po redu!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MarijaP, hvala ti puno na ovoj informaciji,daj Bože da je tako!!

Frnjok, piše na onom žutom listu što visi na vrtiću original, a na webu ne piše,i ja sam to primjetila,al mislim da treba original potvrde poslodavca!!

by the way, koju ću im potvrdu od MUP-a dati, onu što smo dobili kad se rodila prije godinu dana,kaj nema neki rok tipa potvrda stara 6 mj. tako nešto...zato sam ja i uzela u MUP-u potvrdu?!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lili, hvala ti, nazvala sam ja opet vrtić i potvrdili su mi da potvrda od poslodavca treba biti original.
    Inače samo da kažem da sam ja ovdje outsider jer mi inače uopće ne predajemo molbu u Španskom, nego ja pratim ove teme zbog generalnih informacija o upisima

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
    Inače samo da kažem da sam ja ovdje outsider jer mi inače uopće ne predajemo molbu u Španskom, nego ja pratim ove teme zbog generalnih informacija o upisima
    Onda se možemo razgovarati, nisi nam konkurencija...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa Vidi poruku
    Onda se možemo razgovarati, nisi nam konkurencija...
    Hahaha

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

marijap ali ti i jesi zaposlena , kakve veze ima što si trenutno na GO ili porodiljnom. Ja mislim na one koje nemaju posao pa fejakju potvrde.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 28.04.2010. at 09:12

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke, jeste bile na intervjuu? kako je prošlo? nama bilo super.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lili75 ako nije tajna (ono konkurencija i to ), sto je bilo na intervjuu? Mi ga imamo idući tjedan.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

niš posebno draga, ma kakva konkurencija, samo ti idu po upitniku, i pitaju te što si već odgovorila,neš ti?!

jedino što čujem da stvaraju psihozu i ljudima govore sve više da imaju male šasne za upast, pa tko će onda upast u taj vrtić? svemirci ?!!!

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jedino što čujem da stvaraju psihozu i ljudima govore sve više da imaju male šasne za upast, pa tko će onda upast u taj vrtić? svemirci ?!!!
    da da ... svemirci

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

oni su već primljeni

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nama su rekli da ove godine primaju djecu za 2 nove jasličke grupe, a očekuju oko 400 prijava...Pa sad ti upadni...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ako će bit 400 prijava za jaslićku grupu ja odoh na Mars ......

ma daj mislim da stvarno pretjeruju e jedva čekam vidim rezultate...

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ako će bit 400 prijava za jaslićku grupu ja odoh na Mars ......
    vjerojatano je to ukupan broj prijava...
    nama su u vrticu spansko (vec sam to na nekoj dr.temi napisala) rekli da primaju 60-oro djece vrticke dobi i 30 jaslicara a dosad su primili 300-njak molbi.
    predali smo papire i u suncanu ali se ne nadam previše da cemo igdje upasti iako smo predali papire i prosle godine u oba spomenuta vrtica
    Posljednje uređivanje od Nivi : 18.05.2010. at 11:40

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa čekaj Nivi, kojem vrtiću pripadate po prebivalištu? jeste oboje zaposleni?

Fakat ne mogu vjerovat da je nemoguće doći do vrtića, to je tako tužno i sramotno...uh,...uh,...iskreno se nadam da ćete ove godine uspjeti.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa čekaj Nivi, kojem vrtiću pripadate po prebivalištu? jeste oboje zaposleni?

Fakat ne mogu vjerovat da je nemoguće doći do vrtića, to je tako tužno i sramotno...uh,...uh,...iskreno se nadam da ćete ove godine uspjeti.
    ma nije vrijedno spomena....imali smo sve uvjete ali mali je rodjen nakon 31.8 pa nismo bili u prvom 'izvlacenju') a kasnije kao vise nema mjesta (ali nakon sto sam procitala na nekoj od slicnih tema da je dijete rodjeno poslije mojeg ipak dobilo mjesto u spanskom sad vise i nisam sigurna da je to i istina)
    nema veze...trudim se ne nadati se previse za ovu godinu pa ako budemo 'izvuceni' kao dobitnici super, ako ne idemo po starom (privatni vrtic s kojim smo ako ista zadovoljni).
    sretno i vama!!!
    Posljednje uređivanje od Nivi : 19.05.2010. at 09:45

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a tako, to fakat znam iz provjerenih izvora (imam 2 frendice koje rade u vrtiću, ne ovom jednom drugom) da zapravo ako dijete nije napunilo godinu dana s 31.8.. onda smatraju da zapravo nema ispunjene uvjete,bez obzira što oba roditelja rade i i pripada tom vrtiću po mjestu stanovanja, što je totalni nonsens ali moraju tako jer im je rečeno po kojim kriterijima da rade eliminaciju tako da im je to jedan od prvih kriterija...ako je bilo zbog toga mislim da ove godine imate velike šanse, držim vam figeee!!

a ti koji uspiju upisati dijete naknadno a nije bilo napunilo godinu dana ,to ti je bila ili čista veza ili puka sreća!!

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

...ako je bilo zbog toga mislim da ove godine imate velike šanse, držim vam figeee!!
    Hvaaala!!!
    I mi vama !

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja vas cure moram razocarat, ali prosle godine smo izvisili u 5 vrtica, a oboje zaposleni (na neodređeno) i L je u 6 mjesec napunila godinu dana (znaci dovoljno daleko od 31.08.), a da ne pricam da smo kasnije u zalbama naveli da nemamo nikoga od familije u krugu od 400 km da nam je cuva (baka servis) i ne znam sto jos.
    Naravno da smo postom dobili 5 odbijenica jer nasi razlozi nisu bili dovoljno dobri odnosno kako su se oni svi skupa fino izrazili ZALBA NIJE OSNOVANA.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ah da i danas smo odradili intervju u Sunčanoj.
    Pravi knjiški primjer Murphyjevog zakona.
    Prvo je L. izašla prije tjedan dana po licu nekakva alergija u vidu crvenih podočnjaka i nekih krasnih crvenkastih dodataka. Naravno da je to jutros bilo u najvećem sjaju kad smo usli kod logopedice.
    Igracke su je zanimale 20 sec, a onda je bilo "mama nosi".
    Žena je nesto pita o igračkama, a ona ni 5 ni 6 nego digne rukav i kaže "rana!" i pokaže neku ranicu na ruci.
    Upali se slučajno komp, a L. se pripadne i samo gleda i tiho govori "mama" (mislim pa ujmeocaisina imamo i doma komp, 300 puta smo ga upalili, sama ga je palila i nikad nista).

E sad ili necemo upast ili ce mi zena doma poslat socijalce jer je mala sva u ranama, plikovima i isprepadana. Ja sam je dozivila ka neko tuzno, ugnjetavano dijete koje se boji zvukova. Nadam se da je zena vidila i nesto pozitivno
    Posljednje uređivanje od davorkica : 20.05.2010. at 12:51

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •