Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 191

Tema: jaslice Špansko

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nia baš me zanima ovo o potpori dojenja ko je to vodio, ajmi pošalji kontakt.
    Draga, nemam ti kontakt, to su organizirale dvije patronažne iz Doma zdravlja Špansko. Onda su one kontaktirale L&L koja je kontaktirala nas par drugih. One nisu bile moje patronažne...a zovu samo mame kojima su hodale nakon poroda.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak nisu tvoje odna su to valjda Marija i Javorka????? ( Javorka je naša, a Marija je u starom Španskom, nama je bila pred 5 godina u Gajnicama). A kaj s onom reklamom u samoborskoj cesti, kao zadnji utorak u mjesecu ( vidla kod doktorice u Špaskom).

Inače svojevremeno je bila i potpora u Dugavama ( davne 2001,) ali nikad se nisu sastali.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

moja cura ide od 2008 god. u jaslic u Sunčanu i mi smo jako sretni, zadovoljni, tete super, imaju veliko dvorište, uvijek nove didaktične igračke, hrana zdrava i što je najbitnije dijete mi se svako jutro veseli vrtiću, prijateljima i tetama i prvo otrči teti i zagrli je svako jutro - to mi je najveća povrtda da joj je dobro u vrtiću....
    kad je bilo lijepo vrijeme bili bi po cijele dane vani, na terasi bi stavili stol i stolice i tamo bi jeli, vani se igrali i samo su spavali u prostoriji....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kad sam predavala zahtjeve bila sam odbijela u 4 vrtića (Prečko, Malešnica, Špansko) i zalila sam se i žalbe su mi bile odbijene i na kraju (poslje 1,5 mjesec) su me svali da je slobodno jedno mjesto (bila je na listi čekanja) i da možemo doći potpisati ugovor

samo nemojte odustati ako niste od prvog dobiti mjesto, pišite zalbe, zalite se ministarstvu itd.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

još samo da napomenem da smo imali sreću i h. je rođena 29.08. - možda nam je zbog toga bilo malo lakše upasti

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

[QUOTE=jelena.O;1649445]ak nisu tvoje odna su to valjda Marija i Javorka????? QUOTE]
    javorka i suzana, da odgovorim.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok pitat ću Javorku kad je vidim!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mi smo predali papire prošle godine u sunčanu,no kako smo par dana rođeni prekasno,nismo ni bili uzeti u odabir.Isto smo u posu. Ove godine, oko proljeća sam išla par puta pitati ima li mjesta,dal se netko ispisao i sl.nna što mi se tajnica nasmijala i rekla da nije nitko i da nisu uzimali djecu sa "liste čekanja".
    Ove godine smo donijeli samo nove potvrde o zaposlenju,i primljeni bez problema,bila sam sretna kao malo dijete. I nismo imali vezu,čak sam i davno prije čula da kao nema šanse preko veze,a sad čitam po forumima da su djeca upadala prek veze

Jako mi je žao svih roditelja čija djeca nisu upala. Moja frendica iz "starog" španskog koja nije zaposlena je isto kao i ja predala i prošle godi i ove ali mala nije upala i to su joj i rekla da najvjerovatnije i neće jer ne radi.

Meni je žao da djeca nisu upala ali mi je najgore od svega da se stvaraju tenije prema drugim roditeljima i čak i prema drugoj djeci

A netko je gore napisao da voze djecu autima od tko zna kud....samo ću reći da je meni jednostavnije dve zgrade preći s autom i nastaviti na posao i isto tako doći po nju,jer sigurno neću ostaviti auto pred zgradom i onda pehaka.....malo sutra...tako da svi ti roditelji,ožda jednostavno nastavljaju na posao,a ne da ih dovoze iz ne znam kojih kvartova...
    jer naša zgrada baš i ne gleda na vrtić...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ispričavam se na tipfelerima,jooooooj

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo upali u svoj kvartovski vrtć tako da se na jesen ispisujemo iz Sunčane. Jeeeee jer smo upali blizu doma, i buuhuuuu jer ostavljamo divne tete. Eto, ima nas i koji se ispisujemo. Znam da je to kap u moru ali me veseli da će bar jedno dijete upasti u vrtić zbog toga.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Nivi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nazalost nismo dobili mjesto niti u jednom od 7 njih u koje smo predali papire (niti u onom kojem pripadamo niti nekom drugom iako smo predavali papire i prosle godine)....
    Jaaaaaako sam razocarana sa svim
    Nivi, jeste slali žalbu? Pa to mi je zbilja čudno da niste ponovo ove godine upali ni u jedan vrtić a isto ste oboje zaposleni, ne živite s starcima i sl. kriteriji koji vam idu u plus.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo upali u svoj kvartovski vrtć tako da se na jesen ispisujemo iz Sunčane. Jeeeee jer smo upali blizu doma, i buuhuuuu jer ostavljamo divne tete. Eto, ima nas i koji se ispisujemo. Znam da je to kap u moru ali me veseli da će bar jedno dijete upasti u vrtić zbog toga.
    sigurno ti nije jednostavno ispisati dijete iz tako fantastičnog vrtića...ja mislim kad se budem selila (ako ne bude jako daleko) da ću je ostaviti u sunčanoj jer su tete super, vrtić uredan, novi a ima vrtića 30 god. stari, nesređeni, bez dvorišta

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Nivi, jeste slali žalbu? Pa to mi je zbilja čudno da niste ponovo ove godine upali ni u jedan vrtić a isto ste oboje zaposleni, ne živite s starcima i sl. kriteriji koji vam idu u plus.
    ma jesmo ali.... ne znam sto vise da mislim... kaaatastrooofa...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

blond lady, znaš li da djecu sele s 3-4 godine?

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sorry ali ne mogu da ne pitam, jel' to znaci da originalno i niste pripadali u suncanu, buduci da si rekla da ste ove godine dobili mjesto u kvartovskom vrticu??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

MarijaP

ne sele sve grupe na Kukuljević, evo našu grupu sele samo na prvi kat iz prizemlja
    Posljednje uređivanje od blond lady : 24.06.2010. at 10:48

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj blond lady prvotno napisa Vidi poruku
    MarijaP

ne sele sve grupe na Kukuljević, evo našu grupu sele samo na prvi kat iz prizemlja
    Možda sele djecu koja žive na Kukuljevićevom trgu ili u blizini ili to sele cijele grupe bez obzira na mjesto stanovanja?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Možda sele djecu koja žive na Kukuljevićevom trgu ili u blizini ili to sele cijele grupe bez obzira na mjesto stanovanja?
    sele cijele grupe ali neke grupe ostaju u pos naselju

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sigurno ti nije jednostavno ispisati dijete iz tako fantastičnog vrtića...ja mislim kad se budem selila (ako ne bude jako daleko) da ću je ostaviti u sunčanoj jer su tete super, vrtić uredan, novi a ima vrtića 30 god. stari, nesređeni, bez dvorišta
    Ne bi vjerovala koliko mi je jednostavno kad pomislim da ću do novog vrtića imati 200 m, za razliku od 20ak km do Sunčane.

sorry ali ne mogu da ne pitam, jel' to znaci da originalno i niste pripadali u suncanu, buduci da si rekla da ste ove godine dobili mjesto u kvartovskom vrticu??
    Nismo.
    Posljednje uređivanje od Mrvna : 27.06.2010. at 14:53

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sele svu djecu koja u tekućoj školskoj godini navršavaju 4 godine na kukuljevićev. Izuzev prošle i ove godine su ostavili jednu grupu u kojoj je bio malac s pp , ali on na godinu ( 2011-2012) ide u školu. Jasličare mlađe sele na kat ako nema dovoljno mjeseta u prizemlju ( ak ima ostaju u sobi gdi su bili do sad). Inače u svakoj grupu je najviše 1/3 posove djece!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

MarijaP

na godinu tak i tak selite u vrtić koji nema ni dvorište ni ništ okolo!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

na godinu tak i tak selite u vrtić koji nema ni dvorište ni ništ okolo!
    jel to sigurno da sele svu djecu, mislim nemaju ni na kukuljeviću mjesta za sve grupe

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sele svu djecu koja u tekućoj školskoj godini navršavaju 4 godine na kukuljevićev. Izuzev prošle i ove godine su ostavili jednu grupu u kojoj je bio malac s pp , ali on na godinu ( 2011-2012) ide u školu. Jasličare mlađe sele na kat ako nema dovoljno mjeseta u prizemlju ( ak ima ostaju u sobi gdi su bili do sad). Inače u svakoj grupu je najviše 1/3 posove djece!
    vrtić nije posov tako da nemaju nikakve prednosti djeca iz pos naselja, to su nama rekli, mi ne pripadamo isto pos naselju

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je onaj vrtić na Kukuljeviću nekak tak koma! Ajde sad su konano ograde stavili, ali ono kad isfuraju klince van...Ajmeeee!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jel to sigurno da sele svu djecu, mislim nemaju ni na kukuljeviću mjesta za sve grupe
    NARAVNO da sele! kaj si mislila da buš samo ti ostala u najfriškijem vrtiću u gradu? Inače na Kukuljevićem ima mjesta za 13 grupa, ali vrtićkih u kojima ima cca 27-33 klinaca! , pa računaj.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 28.06.2010. at 06:11

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vrtić nije posov tako da nemaju nikakve prednosti djeca iz pos naselja, to su nama rekli, mi ne pripadamo isto pos naselju
    Prednost bi trebala imati, kao i u svakom drugom gradskom vrtiću, djeca koja žive u kvartu. Nije to izmišljotina u pos-u. U isti vrtić pripadaja i profektus naselje.

Kud baš živimo u kvartu s najnovijim vrtićem. Ljudi djecu dovoze od svakud jer je vrtić dobio nagradu za arhitekturu. A djecu sa 3-4 godine sele u kutije, a oni na katu rijetko kad silaze u dvorište.

Pa kad si već toliko dajete truda da neđete najljepši vrtić, dajte se raspitajte i za uvjete!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Prednost bi trebala imati, kao i u svakom drugom gradskom vrtiću, djeca koja žive u kvartu. Nije to izmišljotina u pos-u. U isti vrtić pripadaja i profektus naselje.

Kud baš živimo u kvartu s najnovijim vrtićem. Ljudi djecu dovoze od svakud jer je vrtić dobio nagradu za arhitekturu. A djecu sa 3-4 godine sele u kutije, a oni na katu rijetko kad silaze u dvorište.

Pa kad si već toliko dajete truda da neđete najljepši vrtić, dajte se raspitajte i za uvjete!
    Ljudi djecu dovode sa svih strana jer nigdje nisu uspjeli naći mjesto. Ne zbog arhitekture, koja, ako struku pitaš, i nije bajna.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi trecu godinu za redom nismo dobili vrtic suncana/spansko/malesnica. Oboje radimo na neodredjeno, zivimo u kvartu, ispunjavamo sve uvjete, jedino sto sam do 10. mj ove godine na porodiljnom za mladju kcer (koja nije ni bila razmatrana a nemam blagog pojima gdje cu s njom). Bezobrazni su i vjerujem da 95% ljudi upadne uz debelu debelu vezu. Bojim se da drukcije ne ide. Smatram da je jedino rjesenje u tome da svako ponaosob pise pisma gradonacelniku, ministarstvu, premjerki i svima ostalima gdje nam padne na pamet, jer ce se inace ovo stanje pogorsati i nastaviti. Osobno, planiram imati jos djece i borit cu se da barem za 5-6 godina pitanje upisa u vrtic ne bude ovako tesko, neposteno i netransparentno.

Trazit cu uvid u dokumentaciju djece koja jesu upala u vrtic, pa cemo vidjeti

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da je apsurd i teska glupost da drzavne jaslice kostaju 200 kn, a ostatak ljudi (koji mozda imaju jos manje novca od onih kojima djeca pohadjaju drzavne jaslice) mora placati privatne vrtice po 1000-2000 kn koji nazalost vecina ne udovoljavaju ni minimalnim kriterijima sa stanovista osoblja, prostora, postojanja kuhinje itd.
    To je sramotno. Smatram da se cijena treba podici na kakvih 400-500 kn koje jos uvijek vecina moze izdvojiti, ali da se s viskom novca+novcem iz gradskog proracuna sagrade montazni vrtici (kao na Jarunskom jezeru npr) koji nisu skupi za izgradnju, a u potpunosti odgovaraju svrsi. Samo treba dobre volje, jer kao sto svi znamo, i odgajatelja, psihologa, kuharica, spremacica, defektologa i medicinskih sestara ima na burzi za 100 vrtica a ne 5-10 koliko bi vjerujem na podrucju zagreba bilo dovoljno da se sva djeca smjeste u grupe s koliko-toliko razumnim brojem djece u skupini.

Za to se svi trebamo boriti, ukljucujuci i one koji su upisani, jer vjerujem da mnoge grupe vape za rasterecenjem.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja smatram da je to apsurd, a i dobrim dijelom razlog za ovakvu gužvu i navalu na jaslice i vrtić.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

smedja, jesi li predala žalbu?

Kad dobiješ rješenje, javi mi se. Ići ćemo zajedno tražiti uvid. Ja imam skupljene papire s pravima koje imamo. Konzultirala sam se i s odvjetnikom.

Molim sve koji imaju iste probleme da mi se jave na pp kad dobiju negativno rješenje. Mislim da je najbolje da se organiziramo i da idemo zajedno.

Možemo i platiti odvjetnika. To mi je daleko jeftinije, nego plaćati 30.000 kn za privatni vrtić za sljedeću godinu. Javite se!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Mi trecu godinu za redom nismo dobili vrtic suncana/spansko/malesnica. Oboje radimo na neodredjeno, zivimo u kvartu, ispunjavamo sve uvjete, jedino sto sam do 10. mj ove godine na porodiljnom za mladju kcer (koja nije ni bila razmatrana a nemam blagog pojima gdje cu s njom). Bezobrazni su i vjerujem da 95% ljudi upadne uz debelu debelu vezu. Bojim se da drukcije ne ide. Smatram da je jedino rjesenje u tome da svako ponaosob pise pisma gradonacelniku, ministarstvu, premjerki i svima ostalima gdje nam padne na pamet, jer ce se inace ovo stanje pogorsati i nastaviti. Osobno, planiram imati jos djece i borit cu se da barem za 5-6 godina pitanje upisa u vrtic ne bude ovako tesko, neposteno i netransparentno.

Trazit cu uvid u dokumentaciju djece koja jesu upala u vrtic, pa cemo vidjeti
    Što se dokumentacije tiče, nećete ništa naći. Dok se sva djeca branitelja, iz socijalno ugroženih obitelji i tko je još sve na popisu prioritetnih upišu, za "regularce" bez dodatnih prava ne ostane mjesta.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nekaj moram pitati tj. ne mogu a da ne prokomentiram, tj. nikako mi nije jasno!
    MM je među nekim starijim tatama kad je upis jasličke dijece u vrtić u pitanju. A daleko je on bio od branitelja kada je bio rat. Pa dobro, koji su to branitelji koji upisuju djecu u vrtić? Možda ima di koji stariji tata koji je bio u ratu pa ajde, ali da ih je baš toliko...Najbolje bi bilo da jednog dana kad djeca moje djece krenu u vrtić, djeca branitelja imaju pravo na upis prije ostalih.....
    Posljednje uređivanje od ana.m : 28.06.2010. at 16:30

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Što se dokumentacije tiče, nećete ništa naći. Dok se sva djeca branitelja, iz socijalno ugroženih obitelji i tko je još sve na popisu prioritetnih upišu, za "regularce" bez dodatnih prava ne ostane mjesta.
    prednost imaju samo invalidi, branitelji a ne svi branitelji

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Nekaj moram pitati tj. ne mogu a da ne prokomentiram, tj. nikako mi nije jasno!
    MM je među nekim starijim tatama kad je upis jasličke dijece u vrtić u pitanju. A daleko je on bio od branitelja kada je bio rat. Pa dobro, koji su to branitelji koji upisuju djecu u vrtić? Možda ima di koji stariji tata koji je bio u ratu pa ajde, ali da ih je baš toliko...Najbolje bi bilo da jednog dana kad djeca moje djece krenu u vrtić, djeca branitelja imaju pravo na upis prije ostalih.....
    a nisu svi dobili djecu sa 20 god., možda je nekim braniteljima to 2 ili 3 dijete...mm je bio branitelj, 1972 je rođen a ne smatram ga da je previše star da bi postao otac

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

MarijaP
    djeca koja žive u kvartu imaju prednost ali nije kvart pos ili profektus naselje nego Špansko, ja se nisam davala truda da nađem najljepši vrtić nego sam predala u 4 vrtića i u pos sam jedino dobila i to je kraj priče i nisam imala nikakvu vezu i vjerovatno sam ispunjavala uvjete jer sigurno nisam dobila zato što imam plave oči, vjerovatno 2008 kad je moja cura krenula u jaslice nije bila takva navala kao sada
    Posljednje uređivanje od blond lady : 28.06.2010. at 17:18

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobro blond pa kak to da onda vi 2008. godine niste imali prednost??? Mislim, morali ste se žaliti i to...
    Tvoj je taman na granici s godinama, on je u rat išao sa 18, 19, a takvi su ipak u manjini...
    Ja ipak mislim da je manje onih mlađih koji nisu bili branitelji...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 28.06.2010. at 18:34

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mislim da je u krajnju ruku bezveze tu razgovarati o blondinom muzu... sad je to nebitno. super je da blond ima vrtic, ali sad razgovaramo o onima koji nisu dobili vrtic, o prosjecnoj zagrebackoj mladjoj obitelji, gdje su mama i tata bili tinedjeri ili balavci kada je bio rat, koji zive u podstanarstvu, imaju sss ili vss, daj Boze oboje imaju posao i rade, ali nemaju place 10 000 kn. to su ljudi koji danas imaju djecu i koji ce za 5-10 god imati djecu jaslicke dobi. Sto s njima?
    grad daje potporu za djecu, svaka cast, ali nema dovoljno vrtica i to je veliki problem. treba se buniti i na tome treba netko odgovoran poraditi. to je sve sto imam reci

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma sorry, malo sam skrenula s teme...A ovo s blond je više bilo osobno, ali bumo mi o tome sutra u parku da sad ne upadamo s tim u temu...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

smedja, nego da nastavimo na temu...slažem se s tobom i ne znam iskreno što napraviti jer je očito da se "nekima" to ne isplati. Mislim na dodatnu gradnju vrtića, jer od toga nemaju ama baš nikakvu dobit.
    Pa mislim, bolje je novce ulupati u stadion koji trune i ne znam u koje još sve nebuloze ne...Di se kao vrti neka lova. A stalno govore natalitet ovo i onon, treba rađati djecu i ne znam kaj...Je jako se trude oko te djece i tih roditelja.

Nego, suosjećam sa svima vama. I mene druge godine tko zna kaj čeka. Sve se bojim. A ako se desi da mi dijete ne prime u vrtić spremna sam okrenuti zemlju naopako jer novaca za privatne vrtiće i tete čuvalice nemam. Daj Bože kad bi se to promjenilo, ali nekako u današnje vrijeme čisto sumnjam u to!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dobro blond pa kak to da onda vi 2008. godine niste imali prednost??? Mislim, morali ste se žaliti i to...
    Tvoj je taman na granici s godinama, on je u rat išao sa 18, 19, a takvi su ipak u manjini...
    Ja ipak mislim da je manje onih mlađih koji nisu bili branitelji...
    zato što prednost imaju samo invalidi, branitelji a ne svi branitelji

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam zašto se "skočilo" na blond lady , u dosta se stvari s njom slažem

Mi smo dobili Sunčanu i jako smo sretni što smo dobili baš taj vrtić, žao mi je što neki nisu ali to nije razlog da se prepiremo jedni s drugima.

Znam da je nekima bitan izgled vrtića, a meni se čini da je bitnije kakve su tete u kojem vrtiću (kad ste se već dotakli i arhitekture). Inače, arhitektonsko rješenje vrtića je dobro i s tim se slaže struka, iako je netko gore napisao da nije tako, muž mi je arhitekt pa znam jako puno o toj temi.

Mislim da bi mame čija djeca nisu dobila vrtić svakako trebale tražit uvid u dokumentaciju. Ono što se meni čini najspornijim u cijeloj priči je nedefiniran kriterij čije dijete upisati ako oba djeteta imaju iste uvjete (sve zadovoljene), a više je djece nego mjesta, na temelju čega odlučuje povjerenstvo?e to je nešto što bi trebao Grad Zagreb definirati tipa npr. primanja roditelja i sl.Ako netko ima ukupna mjesečna primanjj 10.000 kn a netko 20.000 kn to nije isto...ovaj potonji si može priuštiti i privatni vrtić za nuždu.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je nekima bitan izgled vrtića, a meni se čini da je bitnije kakve su tete u kojem vrtiću (kad ste se već dotakli i arhitekture). Inače, arhitektonsko rješenje vrtića je dobro i s tim se slaže struka, iako je netko gore napisao da nije tako, muž mi je arhitekt pa znam jako puno o toj temi.
    Nažalost, u vrtiću ne rade arhitekti nego odgojitelji. Pod "struka" sam mislila na njih.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a tako, onda je misunderstanding,...to se često događa u praksi da arhići ne poznaju dovoljno "problematiku" određenog područja..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke,jeste bile jučer u Sunčani na roditeljskom,ja sam se oduševila.

Prezentacija je bila u Power Pointu na stropnom platnu,full su bili profesionalni i jako ljubazni, jedva čekam da krenemo u jaslice. Dobil ismo lijepi set letaka o adaptaciji, vrtići i dr.,potpisali ugovore,ma baš mi je bilo lijepo najradije bih ja opet išla u vrtić.
    Vidjela sam dosta poznatih ljudi iz kvarta (POS-ovog naselja). ajme kakve igračke imaju, prostore,ma ostala sam paf,..veselim se ko malo dijete.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo i mi dobili mjesto nakon žalbe. Još mi je gorak okus u ustima od svega, ali ću se od 9. mj. ohladiti

Veselimo zajedničkom druženju

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo i mi dobili mjesto nakon žalbe. Ja još ne mogu vjerovati da je to istina jer smo dosad dobili 2 odbijenice iz druga 2 vrtića i prestali smo se uopće nadati nekom pozitivnom rješenju... Izgleda da u ovom slučaju vrijedi ono "treća sreća"
    Također se veselimo skorom zajedničkom druženju
    Posljednje uređivanje od Nivi : 19.07.2010. at 13:13

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo i mi dobili mjesto nakon žalbe. Ja još ne mogu vjerovati da je to istina jer smo dosad dobili 2 odbijenice iz druga 2 vrtića i prestali smo se uopće nadati nekom pozitivnom rješenju... Izgleda da u ovom slučaju vrijedi ono "treća sreća"
    Također se veselimo skorom zajedničkom druženju
    Nivi baš mi je drago da ste upali Vidim da je i MarijaP upala nakon žalbe.Čudno, kako sad nakon žalbe na kraju imaju mjesto? Možda netko odustane ako dobije više vrtića ili ostave par mjesta za one koji pošalju žalbe?!

Nego, što ste uopće pisali u toj žalbi?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je onaj vrtić na Kukuljeviću nekak tak koma! Ajde sad su konano ograde stavili, ali ono kad isfuraju klince van...Ajmeeee!
    Je, koma je taj vrtić na Kukuljevićevom. Sad su stavili ograde, a imaju i malo ograđeno dvorište za igranje na onom travnjaku bliže ulici I.B.Mažuranić. Definitivno bi kvart POS-Špansko-Malešnica trebao još barem jedan, ako čak ne i 2 vrtića. Tu žive sve mlade obitelji s malom djecom i zato je takva navala na vrtiće... a zgrade se neumorno grade bez potrebne infrastrukture...

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nivi baš mi je drago da ste upali Vidim da je i MarijaP upala nakon žalbe.Čudno, kako sad nakon žalbe na kraju imaju mjesto? Možda netko odustane ako dobije više vrtića ili ostave par mjesta za one koji pošalju žalbe?!

Nego, što ste uopće pisali u toj žalbi?
    Mislim da je stvar u tome što su u Sunčanoj napravili (kako piše u rješenju) "reorganizaciju" pa se kao oslobodilo više mjesta za djecu iz kvarta ali bojim se da to samo znači da će biti više djece po grupama ili nešto takvo (nadam se da to ipak ne vrijedi za jasličke skupine).

Što se tiće žalbi sve su više-manje bile jednake, pozivala sam se na prioritet oba zaposlena roditelja, istaknula sam da već drugi put podnosimo prijavu, iz kvarta smo sa stanom kupljenim na kredit i bez mogućnosti plaćanja drugih vidova skrbi djeteta a nemamo opciju baka servisa... to bi bilo to ukratko.

Bilo kako bilo, trenutno sam zbilja sretna i zadovoljna gotovo neočekivanim obratom situacije... uistinu sam bila jako razočarana nakon prvih rezultata (7 vrtića i ništa, 3 od njih 2. put zaredom ).....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •