Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 191 od 191

Tema: jaslice Špansko

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Je, koma je taj vrtić na Kukuljevićevom. Sad su stavili ograde, a imaju i malo ograđeno dvorište za igranje na onom travnjaku bliže ulici I.B.Mažuranić. Definitivno bi kvart POS-Špansko-Malešnica trebao još barem jedan, ako čak ne i 2 vrtića. Tu žive sve mlade obitelji s malom djecom i zato je takva navala na vrtiće... a zgrade se neumorno grade bez potrebne infrastrukture...
    Taj ograđeni parkić za vrtičke klince je sada trenutn o potpuno neuportebljiv jer je non stop na suncu. Doduše, sada mi se čini da ni nema nikoga na Kukuljevićevom. Svaki dan smo tamo i ne vidim vrtičke klince!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

svi klinci iz Sunčane su sad u centrali zmešani , pa i ne mogu bitina kukuljeviću

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Nivi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je stvar u tome što su u Sunčanoj napravili (kako piše u rješenju) "reorganizaciju" pa se kao oslobodilo više mjesta za djecu iz kvarta ali bojim se da to samo znači da će biti više djece po grupama ili nešto takvo (nadam se da to ipak ne vrijedi za jasličke skupine).

Što se tiće žalbi sve su više-manje bile jednake, pozivala sam se na prioritet oba zaposlena roditelja, istaknula sam da već drugi put podnosimo prijavu, iz kvarta smo sa stanom kupljenim na kredit i bez mogućnosti plaćanja drugih vidova skrbi djeteta a nemamo opciju baka servisa... to bi bilo to ukratko.

Bilo kako bilo, trenutno sam zbilja sretna i zadovoljna gotovo neočekivanim obratom situacije... uistinu sam bila jako razočarana nakon prvih rezultata (7 vrtića i ništa, 3 od njih 2. put zaredom ).....
    E da, znam još jednu curu koja je slala žalbe, odbili su ju u vrtiću Špansko, a jučer su joj pozitivno odgovorili iz Sunčane Ona je isto presretna što su upali. Inače, netko njoj bliski iz vrtića kaže da su gradski oci imali razgovore s ravnateljima vrtića i tražili da prihvate više djece. Znam, to vjerojatno nažalost znači i veće grupe, ali gledam to na način da nikad nisu svi klinci u vrtiću, što zbog bolesti, što zbog putovanja, što zbog "čuvanja mjesta" ili nečeg sličnog, pa grupe nikad nisu skroz pune.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zanimaju me isključivo privatne jaslice u Španskom. Poprilična nam je frka i nenadano nam je potreban. Ima li neki privatni vrtić u kojem bi moglo biti mjesta. Molim vas imena tih privatnih jaslica, na netu ništa ili slabo nalazim.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne znam da li ti je sad kasno za odgovor ali evo....
    ja znam samo za jedan privatni vrtić baš u Španskom (Indiana, trg Kukuljevića), jedan je, ja bih prije rekla, u Malešnici (Palčić, ul.Saliha Alića), i znam za još 2 u Prečkom (Smjehuljica-iza ŠC Prečko i Prvi koraci-I.M.Ronjgova).
    Moj malac je išao 7mj. u jaslice u vrtiću 'Prvi koraci' i bili smo uglavnom zadovoljni...
    Posljednje uređivanje od Nivi : 22.08.2010. at 00:28

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure,

što kažete na ideju da tu malo pišemo o prvim danima daptacije kako ih prolazimo s našim klincima u našim vrtićima tu u Španskom? kao neki experience sharing?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    cure,

što kažete na ideju da tu malo pišemo o prvim danima daptacije kako ih prolazimo s našim klincima u našim vrtićima tu u Španskom? kao neki experience sharing?
    Može, može i ja ću vas pratiti bez obzira što ne krećemo ove godine, ali iskustva će mi dobro doći za, nadam se, iduću godinu. Krećete idući tjedan zar ne?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da u srijedu 1.9. prvo po pola sata zajedno s djetetom.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je li tko u DV Malešnica?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moj mali je u dv Malesnica. U Cesaricevoj... Ali od prošle godine..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U našoj grupi (mlađa jaslićka) ih ima 19, što mi ne zvuči prestrašno s obzirom na ovo "nakrcavanje" vrtića, ionako obično nisu svi u grupi.. mislila sam da će ih bit preko 20. Koliko ih ima kod vas?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod moje male srednja vrtička je nakrcano 30 klinaca, novih 5

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U našoj grupi (starija jaslička) je njih 24-oro...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Lili, upisat će ih još tijekom godine...tako svi krenu..

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    po tome koliko oni kažu da ima prijava, izgleda da je 2009. bila najplodnija u povijesti zagreba.
    meni se baš 2010. g. činila plodna i to baš u Španskom. Viđala sam masu trudnica koje će u 5. mj. vjerojatno pohrliti u vrtić, a po ovome što čitam pošto smo mi u 12. mj. nema šanse da dobijem vrtić sa godinu dana.

Kada onda imam šanse ? Tek druge godine u 5. mj. tj. 2012.? I to znači da ponovno moram predati zahtjev u 2012. ? Kaj se na taj intervju ide prije nego te prime ?

Kad sam upisivala starije dijete koje je u 3. mj. zahtjev sam predavala kad je imao 2. mj. znači u 5. mj. sljedeće godine imao je godinu dana, ali svejedno ga nisu primili nego su mi rekli da ga tek u 9, mj. mogu primiti tj. s njegovih 1,5 g.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nažalost ili na sreću nas u Španskom i gajnicama su sve godine najplodnije

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost ili na sreću nas u Španskom i gajnicama su sve godine najplodnije
    bome dobro si to rekla, kvart je krcat, trudnicama, bebama i dječicom. Ali ostaje naravno problem s jaslicama/vrtićima, jer je kvart prevelik da bi primio toliko dječice.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo nove informacije ( istina trebala je bit stara najmanje 3-4 godine) počeo se graditi vrtić U Hrnetićevoj ( i valjda po planovima bi trebal pripadati DV Špansko, a bio bi zamjena za one klince koji se voze na Vrapće)

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo nove informacije ( istina trebala je bit stara najmanje 3-4 godine) počeo se graditi vrtić U Hrnetićevoj ( i valjda po planovima bi trebal pripadati DV Špansko, a bio bi zamjena za one klince koji se voze na Vrapće)
    Prije 3-4 god to bi bilo veliko olakšanje za ovo područje. Sad je par ulica dalje prema cc1 niklo novo naselje... Možemo se samo nadati da će ga okupirati dobrostojeći penzići

Ali bolje išta, nego ništa. Pozdravljam svaki novi vrtić.
    Posljednje uređivanje od MarijaP : 22.01.2011. at 22:43

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tužno gledam kako se gradi s prozora, a znam da svejedno neće osigurati mjesto za moje dijete

Navodno će biti montažni, pa je brzo gotov.

Išla sam gledati da li ima kakav natpis, ali nigdje nema niti šta se gradi niti tko je investitor

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

htjela sam reći da meni to nikako nije jasno, toliko djece ne dobije jaslice,a s druge strane kod nas na papiru ih je 17 a brat bratu redovito dolazi ne više od 10 maksimalno 12. Najčešće ih je u grupi oko 7-8 (onako kako bi trebalo biti prema pravilima struke) ali strašno mi je žao što neki nisu uspjeli dobit mjesto za svoje dijete to me baš žalosti.

Mimek, a da probaš ići direktno ravnateljcici Sunčane i pojasnit svoju situaciju, zatražit za pomoć onako ljudski...nekad nas ljudi znaju i ugodno iznenadit...

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kad mi je prvo dijete išlo u vrtić (POS još nije postojao) išla sam ravnateljici Španskog i bila je vrlo neugodna, ali nju su smjenili. Ne znam tko je sada. U POS ne spadamo, ali ta mi se ravnateljica čini jako draga. Kad budem predavala molbu u 5. mj. probat ću Lili75 jer i ja vjerujem da još ima ljudskosti. Moja mišica sada tek ima 2. mj. a u 12. mj će napuniti godinu dana tako da će me sigurno "uputiti" da se javim druge godine

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    Tužno gledam kako se gradi s prozora, a znam da svejedno neće osigurati mjesto za moje dijete
    Navodno će biti montažni, pa je brzo gotov.
    Išla sam gledati da li ima kakav natpis, ali nigdje nema niti šta se gradi niti tko je investitor
    bit će montažni, inače trebal je bit gotov pred 4 godine, ali će bit u sklopu Španskog, i kao zamjena za one klince koji se voze na Vrapće. teoretski neće biti nikakav višak mjesta. ali bumo sve vidli kad bu složen i kad dođe duga topla jesen

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A gdje to točno grade? Jel to jednosmjerna uličica zapadno od Kukuljevićevog trga?

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje to točno grade? Jel to jednosmjerna uličica zapadno od Kukuljevićevog trga?
    Da

jelena.O i ja sam zaključila da se neće dobiti ništa s tim vrtićem jer ih iz Vrapča tjeraju već godinama i s tim će riješiti taj problem, a mi naivni nek se veselimo. Mažu oči gdje stignu.
    Kaj nisu kad već grade mogli napraviti većeg kapaciteta, na kat naprimjer ? A bumo vidli kak veliš. Možda ipak nisu tak ograničeni

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mogli bi napraviti još jedan veeeliki vrtić na onoj velikoj livadi jugo-istočno od Stenjevečke crkve i groblja. Taman bi bilo dosta prostora za jako veeeeliki vrtić i ogromno dvorište.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo ovo tu

Zbog nedostatnog kapaciteta gradskih predškolskih ustanova u naseljima Špansko i Malešnica, iz DV ''Špansko'' svakodnevno je organiziran prijevoz 5 odgojno-obrazovnih skupina sa 137 djece u slobodne prostore DV ''Vrapče''. Stoga se tijekom 2011./2012. planira prestanak prijevoza završetkom planiranih novih predškolskih objekata na tim područjima.

a navodno budu smjestili i 4 grupe u Perfektusovo naselje, ali opet to hoće pripojiti DV Špasnko, mada bi meni bilo logičnije da to pripoje Sunčani, a nek sebi uzmu jedan tik s Kukuljevićevog, jer budu linci se opet nanašali jedni sim, drugi tam

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sory ovo je točnije

- izgradnjom novoga montažnoga područnog objekta za DV "Špansko", Hrnetićka (4 skupine),
    - uređenjem novoga područnog objekta u zakupu za DV "Špansko", Pavlenski put (6 skupina),

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jelena.O od kud ove info ? Samo četiri skupine

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

...a našla sam, znači ova rekonstrukcija u Pavlenskom putu ako nije započela može biti i do 2013.g.

"Program gradnje i rekonstrukcije objekata gradskih predškolskih ustanova te investicijskog održavanja većeg opsega u razdoblju od 2011. do 2013."

Jel netko zna gdje je taj objekt u nekoj zgradi ili ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[QUOTE=Mimek;1800453Jel netko zna gdje je taj objekt u nekoj zgradi ili ?[/QUOTE]ja nikak ne vidim da bi tam u jednoj zgradi stale svih 6 grupa, pa onda ih valjda budu rascjeckali. Da tam su samo zgrade, Perfektus

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

to valjda onda kao kod nas na Kukuljcu u svakom ulazu po jedna-dvije skupine.

Tamo kraj Sunčane će biti područni Špansko, a tu u Španskom područni Sunčana !!!! Pa to ima samo kod nas

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, meni treba sat do posla i sat nazad. I nemam pojma kako ću pješke izvesti skupljanje troje djece u dva različita objekta na tolikoj udaljenosti. MM često radi cijeli dan.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vezano uz onu veliku livadu jugoistočno od Stenjevečke crkve i groblja, prije par dana nam je jedan susjed iz susjedne zgrade rekao da se na toj livadi planira izgradnja nove škole i vrtića na Malešnici, da li je netko čuo možda nešto o tome? Nisam se sjetila pitati gdje je to čuo obzirom da sam morala juriti za malom

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kolko ja znam nema za to planova, ali probaj još kog pitati.

Bilo bi lijepo da je to istina

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Možda pitati u gradskoj četvrti Stenjevec?

Mislim, za našeg vrtićkog vijeka to ne bu gotovo, ali škola nam je interesantna...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jel da, baš bi to bilo super. Ako vidim opet tog susjeda, budem ga baš pitala gdje je to čuo. Ja isto nigdje u planovima nisam mogla pronaći ništa o tome.
    Inače je prostor fenomenalan, ogroman i baš bi dobro došla još jedna škola i vrtić, obzirom da se očito priprema gradnja još novih zgrada iza CC1.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ajmo sad nekaj lijepše.

šetamo se mi tako i slučajno prođemo pored najnovije zgrade u Perfektusu, kad ono u prizemlju neko veliko prostranstvo, baš uređeno ko vrtać, šareno i veliko cijelo prizemljei ograđeno istiona malo više od pol kvadrata, ali..
    sam se nadam da buju mjerodavni to pripisali Sunčani ( što u planu nije tak), i da si zemu pol Kukuljevića

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a da to slučajno nije nekaj privatno ? Čim dobro zgleda miriši mi na privatni vrtić ili igraonicu za okrenut velku lovu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma baš je pisano da bu u perfektusu dio španskog

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a to je onih 6 grupa Špansko u pos-u, a POS na Kukuljcu !! Ma da zakaj bi ljudima bilo lako. Ako uopće dobiješ vrtić onda vozikaj dijete. Možda misle da će se bolje razbuditi dok se dotrucka, pa da im ne daješ cendravo i sneno dijete

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •