Mi smo upali u svoj kvartovski vrtć tako da se na jesen ispisujemo iz Sunčane. Jeeeee jer smo upali blizu doma, i buuhuuuu jer ostavljamo divne tete. Eto, ima nas i koji se ispisujemo. Znam da je to kap u moru ali me veseli da će bar jedno dijete upasti u vrtić zbog toga.
sigurno ti nije jednostavno ispisati dijete iz tako fantastičnog vrtića...ja mislim kad se budem selila (ako ne bude jako daleko) da ću je ostaviti u sunčanoj jer su tete super, vrtić uredan, novi a ima vrtića 30 god. stari, nesređeni, bez dvorišta
sigurno ti nije jednostavno ispisati dijete iz tako fantastičnog vrtića...ja mislim kad se budem selila (ako ne bude jako daleko) da ću je ostaviti u sunčanoj jer su tete super, vrtić uredan, novi a ima vrtića 30 god. stari, nesređeni, bez dvorišta
Ne bi vjerovala koliko mi je jednostavno kad pomislim da ću do novog vrtića imati 200 m, za razliku od 20ak km do Sunčane.
Nivi prvotno napisa
sorry ali ne mogu da ne pitam, jel' to znaci da originalno i niste pripadali u suncanu, buduci da si rekla da ste ove godine dobili mjesto u kvartovskom vrticu??
Nismo.
Posljednje uređivanje od Mrvna : 27.06.2010. at 14:53