Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Sve gladniji i gladniji, sisa svako sat vremena!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja pretpostavim da je posisao cijelu jer kad mu je dignem više uopče ne osječam taj let down, cica i na pritisak ne da ni kapi, a moje akd ih stisneš šikljaju po 2 metra i kad su polu pune. Kad i dalje krene meljavit tu sisu zaboli me, baš kao da vuče na prazno. Onda se prebacimo na drugu i sve 5.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ja pretpostavim da je posisao cijelu jer kad mu je dignem više uopče ne osječam taj let down, cica i na pritisak ne da ni kapi, a moje akd ih stisneš šikljaju po 2 metra i kad su polu pune. Kad i dalje krene meljavit tu sisu zaboli me, baš kao da vuče na prazno. Onda se prebacimo na drugu i sve 5.
    JE LI ONDA BOLJE SA DOJENJEM SADA?Jesi probala šta izmijeniti?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma mislim da nam dojenje generalno ide super, samo eto te neke oscilacije me zbune.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ma mislim da nam dojenje generalno ide super, samo eto te neke oscilacije me zbune.
    To će se stalno dešavati,taman malo mira,pa opet nešto novo izmisle.Moj radi zubiće pa je sada drama.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo bih te zamolila, da kad pišeš, stavljaš razmak između završene i nove rečenice, ono. Pa razmak, jer je tako preglednije, ovako izgleda sve spojeno u jednu rečenicu, a možeš i enter opalit s vremena na vrijeme

Koliko se ja sjećam tvoj ima 6 mj. i možeš započeti s dohranom, ali to ti neće bitno utjecat na prespavanu noć, jer kad započinješ s dohranom to je obično ujutro ili ranije popodne, a i količine su male, a namirnice lako probavljive (bar bi tako trebalo biti) pa neće imati nekog utjecaja na noćni san.

Meni je sad po noći super, jer su već veliki .
    Ali ako te tješi, moja cura je kao beba od 6 mj. bila budna do iza ponoći, a budila se svako malo tijekom noći (s njom sam dohranu započela nešto ranije od 6. mj.), dok je sin ipak spavao malo mirnije (s dohranom počeli s 6 mjeseci).
    oprosti,ali pišem na brzinu,u vrijeme dok dojim .Tako da ne stignem još i pratiti da li gramatički ispravno pišem.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma nisam ni mislila na gramatiku :D
    Nego npr. (ionako udaraš razmake između riječi):

nakon zareza, ide razmak. Nakon točke, ide razmak.

A kod tebe to ovako izgleda:

nakon zareza,ide razmak.Nakon točke,ide razmak.

Vidiš razliku. To ti govorim iz najbolje namjere, jer je tvoje postove nekad stvarno teško čitat, još kad su poduži..., pa će ih možda netko preskočit ili krivo razumijet, pa nećeš dobiti savjet koji si tražila.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lopa29 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam skužila koliko ti beba ima mjeseci?
    Mi smo još maleni, 7 tjedana. Možda je bio skok... uglavnom prestalo je za sada
    Hvala na savjetima...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Žabice navodno je taj skok uvijek negdje oko 6 tjedana.
    Ja se mogu pohvalit da Špirko zadnja 2 dana sisa svako 2-3 sata po danu, opet po noći spava 2 ture, jednu po 8 sati drugu 3. Nočas se čak nije ni probudio u 04, nego sam ga onako usnulog zaštekala na sisu, popapao je 10 minuta i vratili ga u kinderbet bez da je oći otvorio

Ali kod njih je stvarno sve tako relativno. Jedan dan jedno drugi drugo. Jučer smo se i prvi put roll over!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moja po danu često sisa... noćas smo ok spavali, papala je oko 1, onda se probudila oko 4:15, 4 :30 i spavala do pola 6, opet jela pa spavala do 7. Čim svane dan prebaci se na cicanje svakih sat i pol i spavanje na rukama... mustra mamina

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo i mene tu. Znaci od uvijek sisa svako dvasata-sat. Ona je velika beba 5 mjeseci i skoro
    Posljednje uređivanje od Ninunanu : 21.09.2014. at 11:39

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

izbacuje mi internet pa nikako da dovrsim.
    ugl 5 mj i skoro 8 kila, znaci fino napreduje. Jede svako dva sata sat i pol, a ako sam te srece prođu čak 3 sata, al to baš rijetkost s tim sa nocu ima jedno spavanje od 3 sata i onda opet svako malo. Iskreno više neznam jesam li htjela što pitat ili se samo požalit.
    Nego evo vec kad pišem znam da ovo pitanje neide ovdje, al dali joj mogu uskoro krenut s dohranom, ono ne mora baš bit direkt 6 mjeseci, 10ak dana više manje?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Preporuka WHO cije smjernice i Roda prati je dohrana sa napunjenih 6 mjeseci jer je u toj dobi dokazano probavni sustav zreo za krutu hranu kod vecine djece.
    Hoces li ti krenuti ranije ili kasnije, tvoja je odluka i odgovornost.

Naravno da par dana ne cini neku veliku razliku, pa zasto bi onda pocinjala ranije?

I moj je sisavac cesto papao u toj dobi.
    Onda je odjednom smanjio broj sisanja sto me opet sokiralo.
    Nespavanje, tj. cjelonocno nacicavanje je isto bilo dio paketa radi emocionalne gladi ne fizicke.
    Proci ce i to

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mislila sam za neka 2ipo 3 tjedna krenit. Sredinom 11miseca je moram ostavit jedan cijeli dan s bakom pa pokušavam da ima 2 obroka do tad, naravno uz moje izdojeno, Al mislim da tjedan dana prije ne čini veliku razliku.
    A što se tiče dojenja nadam se će ubrzo biti malo veći razmak jer ja počinjem biti dosta iscrpljena

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

7 mjeseci ti je rano za dva obroka.
    Ostavi dovoljno izdojenog ili Ad za nuždu.
    Jedan dan će preživjeti.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

maca hvala naodgovoru.
    Mislim da ce meni biti gore nego njoj. Al to je vec za drugu temu

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I moja jede, i jede, i jede po noći. Preko dana pa i ne znam više... nekad je dva, nekad tri sata.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •