Uh evo nas i dalje muči isti problem kao i vas...sisa svako sat-sat i pol po danu, a zadnje dvije noći i svako 2 sata po noći. Nadala sam se da je krenuo spavat po 8 sati noč, ali eto izgleda da se to još mjenja.
Umorna sam za poludit, jer imam tako lagan san i kad me on probudi svako 2 sata, meni treba sat da zaspim, i onda tek što zaspim eto ti njega opet. Al ajde, vidim da on uživa pa sam sretna.
Inače navečer posisa obje sise, ali stvarno ih posisa do kraja! Po danu uglavnom kad sisa iscucla jednu.
Meni je jedino briga što izgleda ne znam to sve nekako postavit na prave noge. Npr. jučer mu dam sisu, i on papa papa i zaspe, i nekako mi ga žao buditi da nastavi papat, ostavim ga da spava. Nakon 20 minuta-pol sata, budi se u vrisku, i opet gladan, ja mu opet dam, i papa papa i zaspe...opet ga ostavim da spava, i opet nakon pol sata buđenje i sve i ovo nanovo. Nešto radim krivo, a što ne znam. Dal da ga kad on zaspe na sisi budim da i dalje sisa? Iskreno možda idem linijom manjeg otpora jer nam zadnja 2 dana nisu baš neka odmorna, pa kad on zaspi ja odma na kauč i pružam noge da se malo odmorim.