Pokazuje rezultate 1 do 50 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

indom u pravu si, ja rodila u 8 mjesecu i nisam imala košaru , jer su mi svi govorili da mi ne treba, i baš nam je falila.Moja preporuka ti je da uzmeš sa košarom, ali isto tako ne bi uzimala chicco jer im jaje nije baš kvalitetno. Uzmi ona kolica na koja ide romer ili be safe jaje-autosjedalica. Naravno ako imate auto.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Joj mi smo imali Chicco, trokolicu. Ne, više je ne bi izabrala. Smetalo me je što se sportski dio ne može okrenuti prema mami, što se naslon regulira uz pomoć trakice (a to nije dovoljno čvrsto, klizi) i mala shoping košara. Imali smo i košaru za novorođenče. Ispadala je iz kućišta, nosili smo na servis i nije popravljeno. Uglavnom, da ne duljim chicco više ne bi izabrala, što zbog nepraktičnosti što zbog nekvalitete. Imamo i pp pliko- odlična! Da sada biram, ništa drugo osim tetonije ne dolazi u obzir. Nedavno sam vidjela da su u Sloveniji isto na sniženju.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bok cure, evo mi smo u shoppingu za bebicu pa su na red stigla i kolica... Zasad nam se Peg Perego čine naj, pa me zanimaju vaša iskustva: dal uzet easy drive ili klasična? S jednom ručkom ili dvije? Bebica stiže u kolovozu, planirali smo uzeti 3u1 jer nam se čini da će košara dobro doći za rujan, listopad, studeni...

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

s prvim djetetom imala chicco i tek sad kad imam teutoniju shvaćam kako su bila loša.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    Moja preporuka ti je da uzmeš sa košarom, ali isto tako ne bi uzimala chicco jer im jaje nije baš kvalitetno.
    Je li stvarno chicco jaje nije dobro? Na svim modelima ili samo na nekima? Pa ono je u najkrhkijem bebinom razdoblju... Jesam li dobro shvatila- jaje je košara za novorođenče, zar ne? Chicco trio living fun- kakva bi bila ocjena njega po vama?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •