leonisa kako ti uspiju malo mjesta zauzeti? ja kad svoja sklopim kod manjih auta ih ne mogu staviti u gepek nego se moram patiti sa suvozačkim mjestom... ufff, srećom da ih nismo kupili nego dobili pa se ne zivciram toliko![]()
leonisa kako ti uspiju malo mjesta zauzeti? ja kad svoja sklopim kod manjih auta ih ne mogu staviti u gepek nego se moram patiti sa suvozačkim mjestom... ufff, srećom da ih nismo kupili nego dobili pa se ne zivciram toliko![]()
Nisam ih probala staviti u gepek, al srećom imamo veeeeliki gepek, valjda će stati![]()
peg perego book za 4460 kn
http://www.facebook.com/pages/Ebaby/585799494765778
Mi imamo Teutoniu Mistral S, kada bih opet kupovala kolica kupila bih opet njih. Prezadovoljna sam s njima, imaju velike točkove, sve je na klik sistem, jedian mana im je što su teška i glomazna ( i cijena - kolica i košara su bila 750 eura), ali kako smo na prizemlju, nije mi ni to bio neki problem. U košari ne znam da li se 2 puta vozio, ali s košare se skida jedan dio koji služi kao zimska navlaka na kolica, tako da nije baš ostala neiskorištena. Evo sad ih pripremam za drugu bebu, jedino ću morati kupiti novu onu prečku, jer je "huligan" to slomio, našla sam na netu za 35 eura. Poslala sam njima mail da ih pitam za tu prečku jer nisam imala tkaninu, pa su me oni uputili i kako mi se odljepila naljepnica sa ručke, rekli su da će poslati novu. Sve s kolica se skida i pere u mašini, i sve ima 50UV zaštitu. Smatram da su se itekako isplatila. Moja sestra ima Peg Perego Pliko 3 i najradije bi ih bacila u smeće. grozno škripe i sva su rasklimana, a mala se ni blizu nije vozila kao moj D u njima.
Chicco- Trio For Me U Sarajevskom centru Chicco ih nema... Ima li ovih kolica još za kupiti u HR i da li netko zna koliko koštaju??? Ima li ih netko? Kakva su vam iskustva s njima?
Ja sam još u potrazi pa me zanimaju konkretno ova ako mi se otvore za kupiti nova ili polovna. Ako uskoro ne nađem pristojna kolica, završit ću s Bertoni kolicima koja samo slatko IZGLEDAJU!
Zanima me jel netko kupovao u Mađarskoj kolica? Navodno su jeftinija, ali za navodno mi se ne da ići![]()
S obzirom na sve divne 'prednosti' mojih peg perega i da mališan raste kao gljiva, sportski dio mi se čini kao da će mu uskoro biti tijesanne znam jel to samo meni ili se i vama sva kolica čine majušna u usporedbi s bebicama, a AS da ne spominjem, cijeli je zguran.... pa me tako zanima jeli netko skužio koja su sportska kolica najveća? nebitno dolaze li u kombinacijama 2u1, 3u1 ili sama.
Prošle godine mi je prodavačica pokazala kolica isto od Peg Perega, ali kad sam bila nedavno u istoj trgovina prodavačica nije imala pojma o čemu pričam![]()
da li neko ima iskustva sa ovakvim kolicima?
http://www.takolako.rs/user/include/...pooky_sand.jpg
lhttp://www.takolako.rs/user/decija-kolica-chipolino/decija-kolica-pooky-2012-sand/44_1066_39006_1_0_0/item.jsp
Posljednje uređivanje od adal : 14.03.2013. at 12:52
Službeno sam odustala od potražnje... svi ljudi koji su mi se ovdje javili (Sarajevo) žele uvaliti AS koje su istekle u komplet, sama kolica precjenjuju, općenito precjenjuju (tipa, set 2007 Chicco koji danas košta cca700KM žele prodati za 400KM,istrošena-da ne pričam!)... A nova si od starta nisam mogla priuštiti ni u ludilu.
Pa eto, zaglavi ja ipak s Bertoni kolicima- Rio set.
http://www.bertoni-eu.com/products/s.../692-rio%20set
Nitko ih nije imao, pitala sam ovdje. Možda ću ja biti ta koja će im dati pozitivnu ocjenu i ugodno se iznenaditi. Sve se nekako tješim... Cijena baš nije velika, ne bih se trebala nadati previše, ali što ću... nada umire zadnja. Valjda mi, koji nemamo love za nova niti sreće da naletimo na kvalitetna, povoljna polovna kolica trebamo se prestati sekirati oko nenormalnih cifri savršenih kolica i to je to.
A brate mili ako budu toliko strašna, nosit ću ju u zubima, hehehe! Ima me...![]()
U Sloveniji je cijena tog seta oko 170 eura.
Ja imam ta kolica, bez AS. Dobila sam ih na nagradnoj igri i služila su po kući. Ali, prilično je niska ručka. Ne mogu visoki. Dobro se voze, ali ako ih nisi još kupila, nemoj.
Ne smetaju kotači kad hodaš, lagana su, ima potpuno ležeći položaj koji sam otkrila tek kad više nije trebao. U uputstvima nije pisalo, a ja jednostavno nisam našla kako. Ali, može.
Mislim imaju ona sve što kolica trebaju, ali se vidi da su jeftiniji materijali. Kad beba malo poraste, vise joj nožice, pa se pomogneš sa ovim pokrivačem. Imaju nekoliko položaja, stvarno se sklapaju jednom rukom, košara je velika. No, ne izgledaju čvrsto. Ne znam kako objasniti, da nisam vidjela kvalitetnija kolica, onda bi bila dobra, ali kad jesam.
Peg perego i ona - ma, ne možeš to usporediti.
Dala sam bila oglas da ih prodajem i nitko se nije javio. Znam da je slanje problem, pa tako u njima spavaju lutke.
Hvala na opisu- ali gotovo je. Mama me gnjavila (skupa sa svima koji postoje oko mene) da šta će mi kolica tako skupa (kao pp- to je bezveze luksuz), drugi su imali komentare kako se dijete i tako ne vozi puno u njima, tko zna kad kupuješ polovno kakvo je to, a dalje da ne pričam... Vjerovatno su mi svi oni i privukli da zaglavim s ovim kolicima i da ne nađem ni jedna pristojna polovna, a da su kvalitetna... no... hoće to tako nekada... šta da se radi...![]()
Posljednje uređivanje od zekana : 17.03.2013. at 15:12
ja sam čula da svi hvale peg perego uno kolica, ovdje je ok cijena: 2380 kn za nova, zna netko koliko su u trgovinama?
http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica...-oglas-7529294
Meni su moja PP GT3 ispala jako izdrzljiva, prava radna kolica. Npr. Znalo se desiti da mi 3,5 godisnjakinja zaspi u autu pa je prebacim u kolica gdje nastavi spavati (spusteni naslon) ili sjedi iza na spustenom naslonu a mladji onda joj sjedi medju nogama. S tim da ona ima 19 a on 10kg. Ali da sam se naildala stavljajuci ih i vadeci iz gepeka - jesam.
Ja bih preporučila Quinny Speedi u kombinaciji sa as,imaju ručnu kočnicu,3 kotača na pumpanje,laka za vozit,rolanje...
Od kolica sa 4 kotača jedino mi je peg perego skate bio lagan za voziti i stokke naravno,ostalo je kao da tenk guras...
jel ima tko možda ABC DESIGN COBRA? mi razmišljamo o njima pa bi mi svaka povratna info dobro došla.
danas smo ih baš gledali u Magic Baby dućanu i ful su lagana i čine mi se baš dobra za tu cijenu.
A i MIMA su nam se jaaako svidjela,ali također ne znam baš nikoga tko ih ima(u prodaji su kod nas oko godinu dana)
Ma, služit će svrsi. Jesi li otkrila kako se stavljaju u potpuno ležeći položaj?
Beba bude lijepo zaštićena sa svih strana i od bure i od sunca, ne brini. Lagana su, moći ćeš i po kući voziti bez problema jer nisu glomazna, nećeš žaliti za novcima koje si dala za fensi-šmensi kolica i bit će mir u kući. U svemu se može naći nešto dobro.
I za spavanje u dnevnom posluže prilično dugo.
Sonata,mislis na ABC ili na MIMA?
Planiram kupiti ova kolica http://www.leokids.hr/djecja-kolica-s7/ pa ako bi mogao netko dati preporuke jel valjaju i jel ima tko iskustva s njihovim proizvodima.
u vrijeme kad ja sam aktualno proučavala kolica koliko sam skužila s7 je nešto slično baby merc, e sad ja baš nisam zadovoljna kvalitetom za te novce, točnije kvalitetom 'jastuka', ako kužiš na što mislimmislim da za te novce možeš naći bolje. ali proguglaj još malo, mislim da ima na slovenskim forumima dosta toga, ali ja ne znam slovenski :D
Evo mene na slatkim mukama pa vas molim za hitnu pomoć.
Moja je mama otkazala kolica radi određenih problema, bila su u pitanju Bertoni kolica, Rio set. Eh, sad to meni ide na ruku... na neki način.
Ovakva je situacija. Raspolažem s budžetom 2000kn, mama želi biti sponzorNe mogu se snaći po internetu brzo- trebaju mi AS i kišobran kolica do te cijene. Muči me što su sva kolica u kompletima, a tako i vaše komentare već poznajem i super su mi vaša napisana iskustva! Ali teško se snalazim u potražnji solo kolica i koja da uzmem. Što mislite? Da li se mogu kompletirati do najviše 2000-2200kn samo kolica i AS od chicca ili slučajno peg perega? Stvarno ni kune ne smijem preko toga. Ako netko zna, molim hitno savjet! Ne treba mi set 3u1 već kombinacija od iste firme kako bih AS mogla "nasaditi" na kolica.
... i da, znam da postoje setovi za 2900kn, ali ta opcija NIJE OPCIJA. Jednostavno je preko naše platne moći.
Već sam se bila "pozdravila" s kvalitetnim kolicima, prestala se opirati kupovini bezeveznih, a ovo mi je stvarno opcija da spasim situaciju- tako drage moje- pomozite! Šiznut ću više od cijele priče o kolicima- ne znam da li je svima tako komplicirano ispalo kao meni (svemu su, naravno, krive financije...), ali sad imam zadnju šansu!
Sad zivkajući okolo shvaćam da je isto (ako ne i skuplje) uzeti posebno kolica i posebno AS kao i uzeti komplet. Trassssss s oblaka na zemlju! Čak i graco ima skupa sama kolica. Što me najviše ljuti, AS možeš koristiti max godinu i pol (koliko sam pročitala) pa onda kupuj novu... ah te cijene, i više ta kolica... da poludiš...
Posljednje uređivanje od zekana : 21.03.2013. at 08:57
Godinu i pol? Nema ti toga Zekana kakvih godinu i pol, ako dozivis rodjendan mila majka - moje dijete s 10 mjeseci je vec unutra bilo ko pod torturom! S 11 vise nije bilo sanse ugurati ga unutra a da mu noge ostanu u komadu i tad smo je maknuli i iz sporednog auta. Unatoc svom mom trubljenju o sigurnosti i dugoj upotrebi jajeta.
Zekana imas li mogucnosti nabave iz inozemstva i kako stojis s raznim narucivanjima on line? Mozda da se prebacis na taj put?
Mama bi najradije da se može karticom na rate ili gotovinom u HR ili da ja nađem u Bosni ovdje. Samo nalijećem na trio enjoy fun kao najpovoljniju opciju- komplet 3u1. Za taj komplet znaju svi. Sad sam zvala chicco u Sarajevu, sama kolica su 512KM (2048kn)+AS 279KM (1116kn). Dakle, komplet je 799KM (3196kn), a samo kolica+AS su 791KM (3164kn).Ludost...
Uh! Peg Perego ne smijem ni gledati, oni su još skuplji, maxi cosi također nemaju nekih povoljnijih opcija.
Interesantno je kako Graco voza pola Sarajeva- stalno viđam ta kolica. Ali i oni su brate mili skupi- barem ovi kompleti koje su tete ovdje spominjale. Cijena im je isto kao chicco... Imaju masu kolica u ponudi, ali se događa to da dođem u trgovinu i žena ne zna ni kako se kolica zovu, ne znaju ti dati informaciju pa da fino potražiš komentare i kritike/pohvale. Imaju kompleta i po cca 500KM (2000kn) ali kako znati da li su shit ili ne kad samo na njima piše Graco...
Ne dam se, posvetit ću današnji dan traženju kolica, ne dam se kineskim shit kolicima!
Izludt ces se Zekana. Mozda ti sta naleti tu na burzi. Ja sam bas sad bacila oko ima jedan zgodan prenatalov set 3u 1 za 299 eura ali za to ili moras imati nekoga vani zbog dostave ili ici van granica hr i bih
zekana, jesi razmišljala o marki Brevi, npr. ovdje novi Grillo duo dobiješ kolica sa svom opremom i autosjedalicu za 1700 kn?
http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica...-oglas-7597315
Draga Tiziana, hvala na brizi,, ja sam već od svih oko mene po pitanju kolica već davno izludila, pa se predala u očaju, pa se sad trgla kad se nenadano otvorila prilika za spas. Da se mene pita, kupila bi se chicco i peg perego kolica, ja planiram imati još djece ako bog da. O pritisku radi financija bolje da ne pričam... Ja bih rado dala novac za, recimo, taj set trio enjoy fun od 3000kn i bila mirna (pretpostavljam da nisu loša kolica iako su na akciji). Ali nisam ja sama ta koja odlučuje- jedina sam koja je ZA kvalitetnu/skupu kupovinu.
Nisam za njih čula, a i trebala bih kupovinu (ako je u HR) gdje mi roditelji mogu otići pogledati. Odbijaju "na slijepo" kupovati. Šta da im radim?! A ja sam zvala i Graco u BiH da bi mi teta rekla kako ima jedan super set- dobar omjer cijene i kvalitete, a on je Graco ultima- kolica+AS. AS koaj dođe uz kolica, junior baby ima dobru ocjenu po
http://www.klinfo.hr/modules/mod_cat...ak_11-2012.pdf
Kao što rekoh, Graco ima setova od 500KM, vrijedi mi ih ići gledati. Žena u trgovini u SB-u nagovara mi mamu da kupi kineska Bertonne za 1100kn na sniženju. Strah me materijala tko zna kakvih, na slici mi plastično izgledaju, a mama jadna više ni sama ne zna... Navodno su u Brodu jako prodavana. Evo, pogledajte i same...
http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dod...464085217.html
Ako netko ima vijest da su iznenađujuće dobra nek istupi, hehe! Ja i dalje tražim pa šta god da bude.
Ajme lijepa suuuu!!! Bravo tina mozda si joj pomogla. Brevi je dobra marka, ja imam par brevi stvari bas me cudi da tako malo kostaju. I boja je super, lijepa svijetla vesela niti muska niti zenska. I rucka spojena auuu zeko di si?
ima i brevi avenue 3u1 s košarom i torbom za prematanje, ali je skuplji - 3250 kn
http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica...-oglas-7566656
Mama je stavila limit na 2000-2200, a recimo i da kažemo i do 2400-2500, opet je ovo preko limita. Da mi je ta cifra "dozvoljena" (da mi se svi ne napiju krvi samo kad bih i predložila!), onda bih uzela chicco za 3000kn... tako da opet ostaje nada za Graco!
Vidim i ja na ovoj stranici po cijenama da brevi drži cijenu
http://bimaco-grupa.com/bimaco.net/brand.aspx?b=brevi
str 10 nadalje
Moram skoknuti do nekog trgovačkog centra da pogledam taj graco ultima od 500KM ili neki model iznad, a blizu po cijeni.
Baš ste drage što ste mi se pridružile bar sa komentarima u ovoj ludnici- i to mi puno znači!![]()
Posljednje uređivanje od zekana : 21.03.2013. at 11:13
A jesi vidjela ovo na web shopu u magic babyu? http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dod...system-hr.html Ja iskreno ne znam kakva su ta kolica, gledala sam sto bi mogla dobiti za 2000kn
Nije loše, ne znam puno o nijednom modelu Graco proizvoda, ali svakako ću ih pitati. Ima čak trgovina u SB-u koja bi mogla imati ovaj set... baš ću provjeriti, hvala!
A u isto vrijeme čekam odgovor za ova kolica koja je predložila Tina55. Čine se i meni kao lijepa opcija...Ide na bolje, otvaraju se neke opcije, zovem, gledam, tražim, čitam vaše prijedloge- NEŠTO SE DOGAĐA!
![]()
Izgleda da ne dostavljaju u Bosnu ali mozda imas nekoga u Hr gdje bi mogla biti dostava pa dodjete po to? Ako bi te uopce nesto tako zanimalo. Ako ti treba nesto provjeriti u njihovoj trgovini, rado cu ti nazvati
Ja se vec ovako na nevidjeno izmedju bertonne i brevi kladim na brevi. Ne zmirecki, i dostavljacu jos dam i za kavu ako mi ih donese za onu cijenu s njuskala
slažem se, brevi je ipak poznata marka, pitaj ih možda možeš negdje pogledati kolica
jedna frendica je imala bertonne, ne znam je li ta ili neki drugi model i pukla su, tako da je kad je dijete imalo nekih 9 mjeseci morala kupit druga, opet je kupila neka jeftina i sad je za drugo dijete kupila treća kolica, sad napokon neka bolja i ta ju služe
Ako ti je utjeha, i ja sam u jednom periodu bila luuuda jer sam isto stalno trazila ali nikako da nadjem u jednim kolicima sve sto sam htjela a jos i da ne kostaju ko suho zlato. Ali dodje sve na svoje, tako ce i tebi. Ipak su to sve slatke muke![]()
Našla sam dvije opcije ovdje u Sarajevu, BBI centar
Graco mirage komplet cca 1700kn, Graco Ultima oko 2000kn. Glavna razlika je u kotačima- kod Ultime su veći. To su setovi 2 u 1. AS+kolica
evo oboja ovdje i mislim da će jedna doći kod nas... toliko od potrage danas...
https://plus.google.com/u/0/photos/1...93795457?hl=hr
Ako ima tko komentar, sad je vrijeme- sutra se nadam konačno odlučiti u dogovoru sa svojima.
Malo sam pogledala i čini mi se da su Ultima bolje za manju bebu, kad povećaš sliku, vidiš kako je prilagođeno novorođenčetu:
http://www.svijet-beba.hr/graco-ulti...m#.UUsuQ1eigdV
Ova druga su klasična, no isto OK. I na kraju ćeš biti posve zadovoljna, Graco je dobra marka.
Puno hvala! Sad samo čekam potvrdu drage mame. Ipak je velikodušno i to htjela na sebe uzeti financijski pa želim stvarno da se ona složi s mojim izborom. Svi ostali su za...valjda, hehe!Mislim da će biti Graco Ultima
Još malkice se strpiti... moram...