Stranica 7 od 12 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ultima+ TS Graco set
    http://i.imgur.com/mQ8pq.jpg
    rezervirana, sutra kupujemo
    Hvala drage moje na podršci i na savjetima!

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Graco Ultima+ TS
    http://azbaby.co.za/media/catalog/pr...chilli_red.jpg
    Sutra ih kupujemo

Sad tek vidim da je ipak objavljeno... ćorava, hehe!
    Posljednje uređivanje od zekana : 22.03.2013. at 12:33

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Eto vidis da je tvojim mukama dosao kraj Super!

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ovo je fakat za reci CESTITAM!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Ultima+ TS Graco set
    http://i.imgur.com/mQ8pq.jpg
    rezervirana, sutra kupujemo
    Hvala drage moje na podršci i na savjetima!
    Pssss, na ovom linku ti je Ultima, ali na onom drugom...nije. Samo je boja ista. Al'sam gnjavatorica, a što ćeš.

Sve u svemu, jedna dilema, od mnogih koje te čekaju, riješena. No, ova je bila slatka dilema. Biranje opreme za bebu! Užitak!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja kad bi birala ponovno i raspolagala s ograničenim buđetom uzela bi ova kolica http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dod...-sport-hr.html

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad bi birala ponovno i raspolagala s ograničenim buđetom uzela bi ova kolica http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dod...-sport-hr.html
    ali zekana traži i autosjedalicu za tu cijenu
    kolica mi se čine ok, ali više kao kišobran kolica za kasnije

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moze preporuka za neka donekle lagana kolica (1 u 1) koja idu u nulti polozaj, dakle da su za novorodence, ali i da imaju nastavak za stajanje starijeg djeteta.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni se kod modela Uno od Pegperega taj prag, i okretanje rucki pokazao sa starijom i mladjom u kompletu tolko super da sam nasla na njuskalu jos jedna, malo starija od mog una (model venezia) za 200kn! Žilava su stvarno Time sam i riješila problem malo mista u gepeku prilikom ljetne seobe na otok.. imam jedna tu, druga doli, i amen
    Preporučam
    Ove kombinacije sa buggijem su malo nespretne prilikom spuštanja i dizanja kolica. ..
    I bas me sad zanima koji jos laganiji modeli kolica nalik mojima postoje

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

jučer sam gledala kolica i zaljubila se u inglesina otutto, kolica su savršena. točkovi su prelagani za sastavit i rastavit, svaki dio zasebno je puno lakši nego primjerice PP, ne moram se prebiti da bi podigla točkove i zauzimaju manje mjesta, AS mi izgleda puno ergonomičnije nego ista od PP i također važno, ručka je u jednom komadu što čini upravljanje jednom rukom pis of kejk :D
    kaže muž da sam trudna da bi mi ih odmah kupio jer je malac prerastao košaru, no ne odustajem tako lagano od te borbe :D

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vidim da maclaren imaju buggy board nastavak za dijete. Iskustva ?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

postoji univerzalni buggy board od brevia

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Imam i ja jedno pitanje za Maclaren vlasnice kolica .
    Nije mi jasna razlika u modelima techno xt i techno xlr ??

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

https://plus.google.com/photos/10151...CPf_h_PokMLHPQ

Graco Ultima plus TS- kolica+AS, slikala sam ih detaljno kako bi ih mama vidjela, a evo ako netko želi, može ovdje pogledati detalje
    Nadam se da će link raditi...

Evo, dakle kupili smo kolica i željno čekaju malu guzu da se smjesti u njih. Isplatilo se tražiti Jednostavna su za sklopiti, lagana su, ne zauzimaju mnogo mjesta, materijal je također lijep. Pokretljivost kotača ćemo komentirati kad budu pod težinom, a isto tako i konstrukciju, iako se meni jako sviđaju. Dobili smo navlaku za zimu, ali smo kupili navlaku za kišu. Za kišobrančić se nisam mogla nikako odlučiti da li da ga kupimo ili ne, a na kraju nismo. Torbe imam već dvije pa me kupovina nije zanimala.
    I sve to za 1953kn hehe, nismo čak ni prešli 2000

Nadam se da ću ih moći toplo preporučiti kad ih budem vozala ovo ljeto

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A tek robica za izlazak! Da se raspekmeziš.

Vide se slike. Dobra kupovina.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zekana,drago mi je sto si napokon nasla nesto sto ti odgovara.Ja uvijek glasam za graco,a modeli su manje vise slicni.Sad su materijali cak kvalitetniji nego prije,lako se odrzavaju,a sve to brzo prodje.Nadam se da ces biti jako zadovoljna kolicima jer ja graco imam jako jako dugo.Mislim da nebi bilo lose da kompletiras i kisobrancic jer ljeti dobro dodje a nije skup.Pa sretno ti sa malom mrvicom!!!

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Hvala!

Su1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Molim iskustva sa Romer Britax B smart.....Hvala

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da mi se dijete htjelo voziti ta bi bila moj izbor. Odličan omjer cijene i kvalitete.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ima li netko Jane rider matrix, zanima me kakva su. Ja sam se zaljubila u njih u dućanu, e sad me zanima ako ima netko da prenese iskustva iz prve ruke.....

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nemam ih, ali u ovom web shopu su ti trider formula strata od jane' oko 1300 kn jeftinija nego u dućanu, pa pitaj i za matrix
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo da se javim sa svojim iskustvom za abc design cobru za one koje je zanimalo. Ja sam zadovoljna, kolica idu ko od sale, lagana su za gurati i kosara se cini i po velicini ok. Sportski dio dolazi na red tek kasnije tako da o tome iskustva kasnije...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jeste na kraju uzeli book? Nasa takodjer stize u srpnju i jos nista nisam odlucila,pocela sam sanjat kolica grrr! Kako ti se cini ona mrezica tj plastika na krovu booka? Nekako stalno se bjezi od sunca a onda to nakeljili...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mi smo naručili book u Lesnini i čeka se 6-7 tjedana... meni su se baš svidjela... samo se nadam da neće biti razočaranja kasnije, no to jednostavno ne mogu znati unaprijed... vrijeme će pokazati...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

peg perego book vam je ovdje i oko 1700 kn jeftiniji:
    http://www.ebaby.com.hr/home/index.p.../search/result

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pri kupnji peg perego kolica i hranilice na poklon se dobiva set za kolijevku od peg perega
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

gdje ima za kupiti maclaren buggy board, a da se moze isprobati na kolica (maclaren techno XLR) da vidim kako to dvoje izgleda u kompletu.
    Koliko vidim ima buggy boarda razlicitih velicina (mini, maxi)...
    Ne znam moze li se koristiti bggy board ako su kolica u nultom polozaju.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mi smo odlucili kupit kolica u sloveniji. Imamo jos vremena i trenutno su nam zapela za oko ABC 3tec.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    gdje ima za kupiti maclaren buggy board, a da se moze isprobati na kolica (maclaren techno XLR) da vidim kako to dvoje izgleda u kompletu.
    Koliko vidim ima buggy boarda razlicitih velicina (mini, maxi)...
    Ne znam moze li se koristiti bggy board ako su kolica u nultom polozaju.
    ovdje je 330 kn univerzalni od Brevia
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Jole&Titi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo odlucili kupit kolica u sloveniji. Imamo jos vremena i trenutno su nam zapela za oko ABC 3tec.
    Samo da znate da se sportski dio ne moze okretati u oba smjera, ako vam je to vazno

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sad sam bila u ST u magicbabya- tek sad nista ne znam
    Maclaren techno xlr su super, ali dosta su veca, a i teza od maclaren quest. A ja bas zelim nekakva manja... Sad sam zbunjena. Iako quest idu u skroz nulti polozaj prodavacica me uvjerava da nisu bas za novorodence, da su to vise kao kisobran kolica... Jel ima tko iskustva sa questom (ovom novijom verzijom koja ide u nulti polozaj).
    Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2013. at 19:13

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma koliko mogu bit teza,sva mclaren su perolaka kategorija naspram drugih marki...
    uostalom,ako mislis uzet i koristiti buggy board i morala bi bit gabaritnija da se ne izvrcu!
    meni su se jednom isla prevrnut nakon malo teze vrecice...(a nije bila teza od D. )

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

S2000 a zakaj ne uzmes tehno XT? Ona idu u nulti položaj, lakša su od XLR, a "jača" od quest

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da znate da se sportski dio ne moze okretati u oba smjera, ako vam je to vazno
    ajoj steta,to je veliki minus. Moramo onda neka druga potraziti

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ma koliko mogu bit teza,sva mclaren su perolaka kategorija naspram drugih marki...
    uostalom,ako mislis uzet i koristiti buggy board i morala bi bit gabaritnija da se ne izvrcu!
    meni su se jednom isla prevrnut nakon malo teze vrecice...(a nije bila teza od D. )
    Koliko sam ja skuzila, buggyboard ih nece vuci nazad, naprotiv, s njim kolica dobiju jos jedno uporiste pa se ne mogu izvrnit i kad stavis nesto na rucke.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pogledat cu i ta xt, tnx!

A ima razlike, veca kola, jaca konstrukcija, duza kolica. Kad se sklope i kad ih nosim u ruci itekako se osjeti. A meni je prakticnost najvaznija, jer cu ih nosit cesto, do zgrade stepenicama, a i po gradu svugdje stepenice svako malo... Ne mogu se oslonit na auto jer je ono uvijek s muzem... Zato sam i prodala prva kolica koja sam imala s malim jer su bila teska, (za mene od 50 kg). Ako ih ne mogu nositi sklopljene u jednoj ruci a bebu u drugoj ruci ili nosiljki- onda ih ne kupujem.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Quest 5,5 kg
    XT 6,8 kg
    XLR 7,5 kg

Ovo su tezine aluminijskih konstrukcija. Ne znam je li to ukupna tezina kolica, xlr onda daleko prednjaci po tezini jer imaju jos i najjace ostale dijelove (npr kola). A dva kg se itekako osjete u ruci. Sad mi muz rece da nisu danas u ducanu imali XT pa da zato nismo vidili.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo imali samo XT..kombinirali smo njih i maramu od rođenja..meni je isto bilo vazno da mogu nositi njih u jednoj ruci, a dijete u drugoj jer nemamo lift..super su nam bila, ja ti ih svakako preporučam

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Što se tiče izgleda..skoro su ista XT i XLR

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bitno nam je da kolica sadrze autosjedalicu i da se dijete moze okrenuti dva smjera. I jako su nam bitni kotaci jer imamo dosta sljunka u parku. Molim vas za preporuku

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Peg perego skate

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo, i nakon godinu dana, ja sam prezadovoljna s britax b smart kolicima.
    posto je kompatibilna s najboljom AS, jednostavno se stavlja, sjedeci dio se montira u oba smjera, rucka se moze toliko spustiti da je prilagodjena po visini da ih i sedmogodisnja kcer moze gurati i dici da ih mi mozemo gurati (a cak ne koristim najvisu opciju), kotaci se jednostavno skidaju kad treba vise mjesta u gepeku, prednji kotaci su manji, straznji veci, uvijek, kako god okrenes kolica (odnosno dijete u njima) pa nema problema s guranjima, po plazi idu, krsu do plaze, pojas za vezanje ima 2 visine, ona precka se skida i puno je visa od standardnih precki na kolicima, dio za noge ide od povisenog prema gore, horizontalnog do spustenog pod 90 stupnjeva, kolica se spustaju u lezeci polozaj do kraja, pa ako se radi o proljetnoj/ljetnoj bebi, nije potrebna kosara.
    i ako se ulovi akcija moze se dobiti povoljno.
    u slo s povratom poreza i popustima, nova kolica i AS za 1400kn.

bila sam skepticna jer nisam vidjela da itko ima takva kolica niti sam mogla procitati iskustva, no, ko sto sam rekla, za izvedbu i pare- prezadovoljna.

Datum pristupanja
    Oct 2005

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jole&Titi prvotno napisa Vidi poruku
    Bitno nam je da kolica sadrze autosjedalicu i da se dijete moze okrenuti dva smjera. I jako su nam bitni kotaci jer imamo dosta sljunka u parku. Molim vas za preporuku
    po kotačima su najbolja gt3 od peg perega, košara i autosjedalica dok je dijete malo mogu gledati prema mami, ali kasnije kolica gledaju prema cesti
    amortizeri na kotačima se podešavaju za 3 vrste terena: pijesak i snijeg, šljunak i ravno
    ovdje je 3u1 gt3 po 5935 kn
    http://www.ebaby.com.hr/home/index.p...oduct/view/7/4

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

al u kosari ce biti dok je ful malo, a u AS u autu i ponekad u kolicima, no nece se voziti u AS u setnjama, zar ne?

gore jos u prilog britaxu je rucka u jednom komadu tako da bez problema mogu hendlati kolica u voznji jednom rukom sto je, meni koja sam sa starijom imala PP i dvije rucke, bilo jako bitno jer na njima to nije bilo moguce.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Quest 5,5 kg
    XT 6,8 kg
    XLR 7,5 kg

Ovo su tezine aluminijskih konstrukcija. Ne znam je li to ukupna tezina kolica, xlr onda daleko prednjaci po tezini jer imaju jos i najjace ostale dijelove (npr kola). A dva kg se itekako osjete u ruci. Sad mi muz rece da nisu danas u ducanu imali XT pa da zato nismo vidili.
    Evo sam danas usporedila sva tri modela, XLR, XT i Quest. XLR i XT su stvarno dosta slicna. XT imaju isto dosta jaku konstrukciju i veca kola nego quest.
    XLR su mi nazalost ipak preteska i jako mi ih je tesko nosit sklopljene u jednoj ruci u zgradu bez lifta. Quest su super turbo lagana, manja konsturkcija i manja kola, da cu roditi ljetnu bebu uzela bi njih. U stvari, bilo bi idealno kad bi mogla imati XT jesen i zimu, a kad dode proljece da imam Quest. Jel nekom treba obrnuto pa da trampimo hahha

Tako da mislim da cu se ipak odluciti za XT jer je neka sredina.

Inace, XT jesu nesto jeftinija od XLR. Doduse, XLR ukljucuje u cijeni i neke dodatke (kao footmuff) a kad se to pribroji XT-u jer se za njega kupuje odvojeno - cijena izadje cak i nesto skuplja za XT nego za XLR.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Inace, XT jesu nesto jeftinija od XLR. Doduse, XLR ukljucuje u cijeni i neke dodatke (kao footmuff) a kad se to pribroji XT-u jer se za njega kupuje odvojeno - cijena izadje cak i nesto skuplja za XT nego za XLR.
    Kad smo mi kupovali (prije 3 i po godine), meni se činilo da je jedina razlika između XT i XLR baš taj foootmuff koji je nama bio neophodan (Ana je rođena u siječnju) pa smo se odlučili za XLR.

Kasnije sam vidjela da se spominju još tri razlike (ali nisam provjerala pa uzmi ovo s rezervom): XLR ima nešto šire sjedalo, na njega se može montirati košara za novorođenče (mekana) i autosjedalica (pomoću adaptera). Ne znam je li ti išta od ovoga bitno.

Dok sam ja Anu vozila u XLRu, prijateljica je svoju godinu dana stariju curicu vozila u Questu. Kolica su neusporediva. Quest je puno đentilastiji i nekako mi nije za novorođenče.

XT ili XLR - mislim da ne možeš pogriješiti s tim izborom.
    Posljednje uređivanje od Maruška : 08.05.2013. at 15:25

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ionako imam AS koja nije kompatibilna s ovim kolicima ma tezina mi je presudna, XT je malo laksi i maximum sto mogu potezati u zgradu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znači, ili XT ili bildati do poroda!

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Trebam pomoć oko kolica. Kuma mi je već spremila svoja super uščuvana 3u1 kolica, ali....pročitala sam negdje da se ne preporučuje da AS bude starija od 5 god., a ova to je. E sad obzirom da moram rodit za 3 tj.(a moglo bi biti i ranije) frka me da neću imat u čemu bebu dovesti doma. Jako mi je bitna AS, ali i cijena i naišla sam na HAK-ov članak o testu AS 2013 gdje je najbolje ocjene dobila Graco Junior AS i ona u kompletu sa kolicima(bez košare) ali sa 0 položajem košta oko 1900 kn. To mi se čini super, a gledala sam još i Britax B sa cijenom tu negdje. Pliz iskusne dajte svoja zrnca mudrosti

Stranica 7 od 12 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •