meni se ta mclaren ne sviđaju: evo frendica ih ima i stalno joj padaju unatrag, ako objesi nešto u ručku, onda kad vadi dijete, a ima stvari na kolicima, mora nekog zvati da drži kolica dok izvadi dijete, to mi je bezveze
Kupis model koji odole ima mrezu za stvari. Skoro sva kisobran kolica padaju unatrag ako su prazna, a na ruckama sto vrecica.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2014. at 09:23
ovisi prema potrebama, meni nisu trebala lagana kolica jer ih nisam morala nosit po stepenicama, već kolica koja mogu natrpati stvarima iz trgovine bez straha da izvrnem dijete
u svakom slučaju, najbolje odabrat prema potrebama
mislim da sva kisobran kolica padaju kad natrpas vrecice na rucke
al ni meni se mclaren ne svidjaju, bar ova koja smo mi dobili od frendova - quest
lijepo izgledaju, al sve ostalo mi je nula bodova - dosta tesko se njima upravlja (za razliku od ostalih kisobran kolica koja sam probala), bas kotaci tesko idu, bilo mi je puno teze s njima, nego recimo s PP skate koja smo imali prije
I kupola za sunce/kisu je niskoristi, premala
Sva sreca da smo ih dobili, jer da sam dala toliko para za njih, bila bih jako ljuta
Ja najradije uopce ne bih ni uzimala nova kisobran kolica, pp skate mi je stvarno super, al kad idemo na izlete, lakse ne u auto potrpati manja kolica
vidim da je vecina zadovoljna mclarenom, pa ne znam u cemu je stvar- mozda je samo ovaj primjerak zafrknut
Posljednje uređivanje od Ginger : 04.05.2014. at 09:44
http://global.pegperego.com/babyprod...alog/2014/Aria
Meni su ova kolica najbolja kišobran kolica.
Moja kći se u takvima vozila od godine dana do 4,5
Kolica su savršena, lagana, stabilna.
Slažu se jednom rukom u kocku i imaju ručku za nositi.
Već sam negdje pisala da sam ja sama znala izvaditi dijete iz kolica, malu držat na desnom kuku, a lijevom rukom sklopit kolica, primit ih ko putnu torbu u ruku i ući u vlak bez ikakvih problema i još imat torbu na ramenu, a nisam se patila, niti izgledala ko natovareno magare.
Kolica su aluminijska i zato i puno laganija od drugih i super kvalitetna.
Presvlaku sam oprala tisuću puta i dalje je bila lijepa, žuta sa sivim rubom. Ništa se nije poderalo, niti apšisalo.
Kolica se mogu spustit u ležeći položaj i imaju pojas u pet točaka, dakle i preko ramena, a ne samo oko pasa i imaju lijepu kupolu i bamper koji se može i maknut, mada je meni i on bio bitan da mala može ručice naslonit.
Moje dijete se u njima i navozilo i naspavalo i kad ih je prerasla dala sam ih sestrični koja je još svoja dva sina u njima vozila.
Kolica imaju košaru za stvari ispod i duple kotače.
Ma savršeno nešto.
Cijena im je bila prije trinaest godina tisuću kuna i isplatila su svaku kunu.
Kupola za sunce u questu je puno manja nego u xt ili xlr modelu. U xt i xlr se moze dodatno spustiti i prosiriti (produzetak na patent) i spusti se skroz do nogu djeteta. Xt i xlr imaju i vece kotace od questa pa je lakse i upravljanje. Al naravno, ako ti ne trebaju lagana kolica koja su ujedno i kisobran kolica, onda nabavis neka tenkovska s kotacima ko na autobusu i picis
Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2014. at 10:02
I jos bi dodala da su noviji modeli puni nekih sitnih poboljsanja u odnosu na iste ali starije modele.
I ja sam u potrazi za novim kolicima. Meni treba za novorođenče.
Budući da imam košaru maclaren, mislila sam uzeti neka maclaren na koja ide ta košara. Ali nigdje ne mogu naći da ide na neki model, tj. nigdje ne spominju mogućnost stavljanja košare. Vidim da se modeli xt i xlr mogu spustiti u nulti položaj, ali ne piše mogu li se voziti u oba smjera - da beba gleda prema meni i od mene. To mi je bitno u verziji s košarom i poslije bez.
Također, može li se onaj nastavak za starije dijete montirati za vožnju kolica u oba smjera?
Eto, ako netko zna odgovore na ova dva-tri pitanja, pa da sam pametnija... ili mi je pametnije da kupim skroz nova kolica 2 u 1 (nemam pojma koja, AS imam pa ne bih 3 u 1), a ovu košaru prodam?
Ne znam moze li kosara u oba smjera na kolica, ali sama kolica mogu samo da dijete gleda suprotno od roditelja. Sukladno tome, buggy board moze isto samo na straznji dio kolica.
Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2014. at 10:53
hvala. sve mi se cini da cu uzeti nesto novo 2 u 1. ovo mi je previse upitnika i sve neko krpanje...
koja su jos lagana kolica, do 10 kg i da se lako sklapaju?
mislim da samo peg perego je do 10kg
mutsy,britax,abc sve je preko te kilaze
Ja cu dobit slom zivacajos ne znam ni priblizno sta bi..
ja sam imala mutsy evo 11 mjeseci i zadovoljna sam
sad ga prodajem jer ce mi malu cuvati baka a njoj su ta kolica preteska za nositi na 3.kat
znala sam da cu ih samo koristiti do godine dana i da onda kupujem kisobran kolica
Aha, to objasnjava neke stvari
Jer su mi ova, pa slobodno mogu reci, money for nothing (da ne kazem nesto gore)
Za grad mi ne trebaju nikakva osim ovih skate s kojima sam prezadovoljna, u centru sam, sve mi je blizu, nema stepenica
Al treba mi za izlete
Jos dok je druga cura bila mala htjela sam Loola Up i sad bi ih uzela, al ne znam di ih ima za kupiti
Ova Aria mi super izgledaju, al mi se cine jos malo prevelika kad se skolope
Ako vam nije problem s novcima, ja bi radije uvijek uzela ova kolica nego mclaren
http://male-stvari.hr/babyzen-yoyo-djecja-kolica/
peg perego će imati i novi model kolica si', teška samo 8kg, mogu se kombinirati s autosjedalicom i košarom
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Meni je uvjet bio do 7 kg i nulti polozaj, zato mi je xt bio najbolji. 8 kg i xlr vec nisam mogla nosit (isla u ducan i probavala nosati okolo)
za sad mi ulaze u opciju chicco urban i ta nova si'. samo da ne budu skupa. ne dam ni lipe iznad 3000 za kolica + kosara. ne vrijedi to tih para, jos ako ovaj drugi bude k'o prvi pa se nece htjeti voziti...
a imaš i ova nova brevi verso, 1755 kn, sjedište može bit i košara, kao 2u1
http://www.ebaby.com.hr/home/index.p...ct/view/13/411
Uh, hvala tina55 - ova isto bilježim. A čini mi se da je i košara dosta dugačka, da mi je dijete ne preraste sa 2 mjeseca. Em su lagana k'o perce!
pa ta mi se čine ok, lagana, reverzibilna, imaju i košaru i sjedište, a i cijena je ok
Sad sam pogledala filmić - to ipak nije košara, nego se sjedalo spusti u nulti položaj i gore se zakopča gornji dio košare.
Ali to mi je još OK jer nemam namjeru nositi dijete u košari.
Neke druge stvari su mi upitne, pa ću morati pogledati negdje uživo. Npr. obzirom da je ručka reverzibilna ne znam kako je teško/lagano upravljati kolicima kada su ovi kotači koji idu lijevo - desno (ne fiksni) naprijed, odnosno odostraga - sigurno nije isto.
I ta ručka se može kao spustiti po visini (ima koljeno), ali jel može u obje strane, obzirom da je reverzibilna.
Ali svakako je dobra cijena.
Evo filmić ako se još netko zanima: https://www.youtube.com/watch?v=GztgTJjRsbY
http://www.cosatto.com/products/push...air/poppidelic
Ovo je meni mrak, dječje , nema kakvih nema modela, uzoraka, definitivno bih ovo kupila da idem po treću bebicu, sve ostalo mi je sada onak.
Imala i peg perego i chicco i maxi cosi kišobran, ali ovo mi je otkriće![]()
Da li ima netko iskustva s babyzen zen kolicima? Nekad su se jos zvala recaro sad su samo babyzen..
Ja sam na mojim kolicima najvise cijenila tri stvari - i da biram opet to bi mi bili obavezni elementi:
- veliki kotaci sa zracnicama - neusporedivo lakse za gurati ili ici preko rinzola, stepenica i sl. nego klasicna kolica kad beba malo oteza (a to se brzo desi)
- velika kosara za stvari - uvijek zavrsis u ducanu i puno je prakticnije voziti stvari u kolicima nego ih cukati u vrecicama i jos pride gurati kolica (da ne spominjem varijantu guranja praznih kolica i nosenja bebe - zato je nosiljka uvijek bila u kosari kolica)
- potpuno ležeci polozaj u koji se bebu moze spustiti bez buke ili drmusanja, da se ne probudi
Sto se AS tice imam kombiniranu 0+1 AS koja me vec sestu godinu savrseno sluzi (prvo 3g za jedno pa sad 2,5g za drugo dijete) sto znaci da ama bas nikad nisam vozila dijete u as na kolicima nego uvijek prebacivala, i jednom kad se naviknes to nije nikakav problem (s tim da smo mi obitelj koja u auto sjeda minimalno 1-2 puta dnevno, a ponekad i cesce) tako da mi ti as+kolica sustavi nisu trebali.
ja sam dvoumila između zen kolica i bugaboo bee kolica i na kraju kupila bee. razlog-ima sjedalo koje sa okreće u oba smijera, ima adaptere za maxi c 0-9 kg, ima veću košaru dolje i ono najbitnije ima mehanizam za spuštanje naslona dok zen ima onu trakicu koja s vremenom popušta.Prezadovoljna okretnošću i lakoćom kolica.
Potpisujem kriterije, potpuno ste u pravu i ja to isto gledam tako. Ja sam pak u malom gradu i necu se voziti autom tj. sve cu obavljati s kolicima (ducan, dm itd.) tako da mi je ta velika kosara dole jako bitna kao i ležeći položaj za bebu..
Nisu, zaista nisu. Na videu izgledaju velika, a zapravo uopće nisu.
I mene je začudilo. Probaj ih sklopit negdje u dućanu pa ćeš vidjet.
Što se tiče kolica sa zračnicama, imala ih je moja prijateljica i kroz mnoga vrata nije mogla proći jer su bila preširoka pa treba razmisliti i o tome.
Nisu svi modeli siroki, maxi cosi mura je npr jako siroka ali sad ni oni vise nemaju gume sa zrakom vec s pjenom.
Ja sam imala Mutsy 3 rider sa zračnicama, odlična kolica ali velika kad se sklope i poprilično teška. Inače svaka pohvala za kvalitetu, razne mogućnosti koje pružaju i udobnost.Prolazila sma s njima kroz zva vrata, išla niz stepenice i uz stepenice jer amortiziraju..ma odlična. prodala sma ih nedavno
ja sam na kraju kupila peg perego uno.
ne ispunjavaju mi sve uvjete, nisu bas lagana, ali su od trenutno ponudjenih meni naj.
prevladalo je to sto nemaju milijun dijelova (pogotovo veliku kosaru) s kojima ne znam gdje cu. mi se dosta vozimo pa bi mi kosara+kolica zauzeli cijeli gepek.
ja cu se s njima kretati po asfaltu, nemam stepenice, pa mi je bitna tezina samo zato da ih mogu lako spakirati u auto.
taj se model vise ne proizvodi pa sam ih kupila u bih. jos ako dobijem povrat poreza, doci ce me skoro upola cijene nego sto se ovdje prodaju zadnji izlozbeni primjerci. ja sretna!
baš sam te htjela pitat gdje si ih uzela, jer ih više ne proizvode
trgovine tintilinić još postoje ili ne? nisam ih vidjela ni u cc1 ni u west gate
Jao draga, bas sam te htjela pp-ati da mi velis di si kupila svoja
Ja se totalno zaljubila, al dva druga dezena
Model bih bas ovaj s linka
Gledala sam na njemackom amazonu preko kojeg smo dosta kupovali, al nije bas veliki izbor, idem vidjeti uk
i cujemo se
baš gledam i amazon.uk i nema ih na skladištu.
probaj nazvati u Beograd http://www.ofy.rs/ i vidjeti dali imaju na skladištu i dali se mogu naručiti pa da ti pošalju.
Posljednje uređivanje od Bluebella : 18.05.2014. at 14:15
U Neonato ducanu u zg sad imaju dvs models cosatto kolica
Neonato je u Ilici, www.neonato.hr
Morin hvala!
Ali cijene su im puuuno vece nego na amazonu
Covjece, stvarno ispadamo budale