Stranica 9 od 12 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja si isto mislim kupiti mclaren.
    Nego, od koliko mogu u taj 0-ti polozaj?
    Bas i ne skroz mele bebe? ili?
    Ima neki nastavak da se namontira na njih jaje AS za malecke bebe?
    0-ti polozaj = skroz lezeci polozaj

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni se ta mclaren ne sviđaju: evo frendica ih ima i stalno joj padaju unatrag, ako objesi nešto u ručku, onda kad vadi dijete, a ima stvari na kolicima, mora nekog zvati da drži kolica dok izvadi dijete, to mi je bezveze

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kupis model koji odole ima mrezu za stvari. Skoro sva kisobran kolica padaju unatrag ako su prazna, a na ruckama sto vrecica.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2014. at 09:23

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ovisi prema potrebama, meni nisu trebala lagana kolica jer ih nisam morala nosit po stepenicama, već kolica koja mogu natrpati stvarima iz trgovine bez straha da izvrnem dijete
    u svakom slučaju, najbolje odabrat prema potrebama

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mislim da sva kisobran kolica padaju kad natrpas vrecice na rucke
    al ni meni se mclaren ne svidjaju, bar ova koja smo mi dobili od frendova - quest
    lijepo izgledaju, al sve ostalo mi je nula bodova - dosta tesko se njima upravlja (za razliku od ostalih kisobran kolica koja sam probala), bas kotaci tesko idu, bilo mi je puno teze s njima, nego recimo s PP skate koja smo imali prije
    I kupola za sunce/kisu je niskoristi, premala
    Sva sreca da smo ih dobili, jer da sam dala toliko para za njih, bila bih jako ljuta
    Ja najradije uopce ne bih ni uzimala nova kisobran kolica, pp skate mi je stvarno super, al kad idemo na izlete, lakse ne u auto potrpati manja kolica
    vidim da je vecina zadovoljna mclarenom, pa ne znam u cemu je stvar- mozda je samo ovaj primjerak zafrknut
    Posljednje uređivanje od Ginger : 04.05.2014. at 09:44

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://global.pegperego.com/babyprod...alog/2014/Aria

Meni su ova kolica najbolja kišobran kolica.
    Moja kći se u takvima vozila od godine dana do 4,5
    Kolica su savršena, lagana, stabilna.
    Slažu se jednom rukom u kocku i imaju ručku za nositi.
    Već sam negdje pisala da sam ja sama znala izvaditi dijete iz kolica, malu držat na desnom kuku, a lijevom rukom sklopit kolica, primit ih ko putnu torbu u ruku i ući u vlak bez ikakvih problema i još imat torbu na ramenu, a nisam se patila, niti izgledala ko natovareno magare.
    Kolica su aluminijska i zato i puno laganija od drugih i super kvalitetna.
    Presvlaku sam oprala tisuću puta i dalje je bila lijepa, žuta sa sivim rubom. Ništa se nije poderalo, niti apšisalo.
    Kolica se mogu spustit u ležeći položaj i imaju pojas u pet točaka, dakle i preko ramena, a ne samo oko pasa i imaju lijepu kupolu i bamper koji se može i maknut, mada je meni i on bio bitan da mala može ručice naslonit.
    Moje dijete se u njima i navozilo i naspavalo i kad ih je prerasla dala sam ih sestrični koja je još svoja dva sina u njima vozila.
    Kolica imaju košaru za stvari ispod i duple kotače.
    Ma savršeno nešto.
    Cijena im je bila prije trinaest godina tisuću kuna i isplatila su svaku kunu.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kupola za sunce u questu je puno manja nego u xt ili xlr modelu. U xt i xlr se moze dodatno spustiti i prosiriti (produzetak na patent) i spusti se skroz do nogu djeteta. Xt i xlr imaju i vece kotace od questa pa je lakse i upravljanje. Al naravno, ako ti ne trebaju lagana kolica koja su ujedno i kisobran kolica, onda nabavis neka tenkovska s kotacima ko na autobusu i picis

Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2014. at 10:02

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I jos bi dodala da su noviji modeli puni nekih sitnih poboljsanja u odnosu na iste ali starije modele.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

I ja sam u potrazi za novim kolicima. Meni treba za novorođenče.
    Budući da imam košaru maclaren, mislila sam uzeti neka maclaren na koja ide ta košara. Ali nigdje ne mogu naći da ide na neki model, tj. nigdje ne spominju mogućnost stavljanja košare. Vidim da se modeli xt i xlr mogu spustiti u nulti položaj, ali ne piše mogu li se voziti u oba smjera - da beba gleda prema meni i od mene. To mi je bitno u verziji s košarom i poslije bez.
    Također, može li se onaj nastavak za starije dijete montirati za vožnju kolica u oba smjera?
    Eto, ako netko zna odgovore na ova dva-tri pitanja, pa da sam pametnija... ili mi je pametnije da kupim skroz nova kolica 2 u 1 (nemam pojma koja, AS imam pa ne bih 3 u 1), a ovu košaru prodam?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ne znam moze li kosara u oba smjera na kolica, ali sama kolica mogu samo da dijete gleda suprotno od roditelja. Sukladno tome, buggy board moze isto samo na straznji dio kolica.

Posljednje uređivanje od S2000 : 04.05.2014. at 10:53

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

hvala. sve mi se cini da cu uzeti nesto novo 2 u 1. ovo mi je previse upitnika i sve neko krpanje...
    koja su jos lagana kolica, do 10 kg i da se lako sklapaju?

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

mislim da samo peg perego je do 10kg
    mutsy,britax,abc sve je preko te kilaze

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja cu dobit slom zivaca jos ne znam ni priblizno sta bi..

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ja sam imala mutsy evo 11 mjeseci i zadovoljna sam
    sad ga prodajem jer ce mi malu cuvati baka a njoj su ta kolica preteska za nositi na 3.kat
    znala sam da cu ih samo koristiti do godine dana i da onda kupujem kisobran kolica

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    http://global.pegperego.com/babyprod...alog/2014/Aria

... tisuću kuna i isplatila su svaku kunu.
    Ova su bas super. I svidja mi se da se jednostavno montira AS jaje na njih. A cijena je isto kul!
    Jel na njih ide samo peg perego AS? Bilo koja? Ili moze svaka?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sad je cijena aria kolica 1270 kn

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Kupola za sunce u questu je puno manja nego u xt ili xlr modelu. U xt i xlr se moze dodatno spustiti i prosiriti (produzetak na patent) i spusti se skroz do nogu djeteta. Xt i xlr imaju i vece kotace od questa pa je lakse i upravljanje. Al naravno, ako ti ne trebaju lagana kolica koja su ujedno i kisobran kolica, onda nabavis neka tenkovska s kotacima ko na autobusu i picis

Aha, to objasnjava neke stvari
    Jer su mi ova, pa slobodno mogu reci, money for nothing (da ne kazem nesto gore)
    Za grad mi ne trebaju nikakva osim ovih skate s kojima sam prezadovoljna, u centru sam, sve mi je blizu, nema stepenica
    Al treba mi za izlete
    Jos dok je druga cura bila mala htjela sam Loola Up i sad bi ih uzela, al ne znam di ih ima za kupiti
    Ova Aria mi super izgledaju, al mi se cine jos malo prevelika kad se skolope

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ako vam nije problem s novcima, ja bi radije uvijek uzela ova kolica nego mclaren

http://male-stvari.hr/babyzen-yoyo-djecja-kolica/

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

peg perego će imati i novi model kolica si', teška samo 8kg, mogu se kombinirati s autosjedalicom i košarom
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je uvjet bio do 7 kg i nulti polozaj, zato mi je xt bio najbolji. 8 kg i xlr vec nisam mogla nosit (isla u ducan i probavala nosati okolo )

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    peg perego će imati i novi model kolica si', teška samo 8kg, mogu se kombinirati s autosjedalicom i košarom
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Jel se zna cijena?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se zna cijena?
    još ne piše

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

za sad mi ulaze u opciju chicco urban i ta nova si'. samo da ne budu skupa. ne dam ni lipe iznad 3000 za kolica + kosara. ne vrijedi to tih para, jos ako ovaj drugi bude k'o prvi pa se nece htjeti voziti...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a imaš i ova nova brevi verso, 1755 kn, sjedište može bit i košara, kao 2u1
    http://www.ebaby.com.hr/home/index.p...ct/view/13/411

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Uh, hvala tina55 - ova isto bilježim. A čini mi se da je i košara dosta dugačka, da mi je dijete ne preraste sa 2 mjeseca. Em su lagana k'o perce!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa ta mi se čine ok, lagana, reverzibilna, imaju i košaru i sjedište, a i cijena je ok

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sad sam pogledala filmić - to ipak nije košara, nego se sjedalo spusti u nulti položaj i gore se zakopča gornji dio košare.
    Ali to mi je još OK jer nemam namjeru nositi dijete u košari.

Neke druge stvari su mi upitne, pa ću morati pogledati negdje uživo. Npr. obzirom da je ručka reverzibilna ne znam kako je teško/lagano upravljati kolicima kada su ovi kotači koji idu lijevo - desno (ne fiksni) naprijed, odnosno odostraga - sigurno nije isto.

I ta ručka se može kao spustiti po visini (ima koljeno), ali jel može u obje strane, obzirom da je reverzibilna.

Ali svakako je dobra cijena.
    Evo filmić ako se još netko zanima: https://www.youtube.com/watch?v=GztgTJjRsbY

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

http://www.cosatto.com/products/push...air/poppidelic

Ovo je meni mrak, dječje , nema kakvih nema modela, uzoraka, definitivno bih ovo kupila da idem po treću bebicu, sve ostalo mi je sada onak.
    Imala i peg perego i chicco i maxi cosi kišobran, ali ovo mi je otkriće

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da li ima netko iskustva s babyzen zen kolicima? Nekad su se jos zvala recaro sad su samo babyzen..

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam na mojim kolicima najvise cijenila tri stvari - i da biram opet to bi mi bili obavezni elementi:
    - veliki kotaci sa zracnicama - neusporedivo lakse za gurati ili ici preko rinzola, stepenica i sl. nego klasicna kolica kad beba malo oteza (a to se brzo desi)
    - velika kosara za stvari - uvijek zavrsis u ducanu i puno je prakticnije voziti stvari u kolicima nego ih cukati u vrecicama i jos pride gurati kolica (da ne spominjem varijantu guranja praznih kolica i nosenja bebe - zato je nosiljka uvijek bila u kosari kolica )
    - potpuno ležeci polozaj u koji se bebu moze spustiti bez buke ili drmusanja, da se ne probudi

Sto se AS tice imam kombiniranu 0+1 AS koja me vec sestu godinu savrseno sluzi (prvo 3g za jedno pa sad 2,5g za drugo dijete) sto znaci da ama bas nikad nisam vozila dijete u as na kolicima nego uvijek prebacivala, i jednom kad se naviknes to nije nikakav problem (s tim da smo mi obitelj koja u auto sjeda minimalno 1-2 puta dnevno, a ponekad i cesce) tako da mi ti as+kolica sustavi nisu trebali.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam dvoumila između zen kolica i bugaboo bee kolica i na kraju kupila bee. razlog-ima sjedalo koje sa okreće u oba smijera, ima adaptere za maxi c 0-9 kg, ima veću košaru dolje i ono najbitnije ima mehanizam za spuštanje naslona dok zen ima onu trakicu koja s vremenom popušta.Prezadovoljna okretnošću i lakoćom kolica.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na mojim kolicima najvise cijenila tri stvari - i da biram opet to bi mi bili obavezni elementi:
    - veliki kotaci sa zracnicama - neusporedivo lakse za gurati ili ici preko rinzola, stepenica i sl. nego klasicna kolica kad beba malo oteza (a to se brzo desi)
    - velika kosara za stvari - uvijek zavrsis u ducanu i puno je prakticnije voziti stvari u kolicima nego ih cukati u vrecicama i jos pride gurati kolica (da ne spominjem varijantu guranja praznih kolica i nosenja bebe - zato je nosiljka uvijek bila u kosari kolica )
    - potpuno ležeci polozaj u koji se bebu moze spustiti bez buke ili drmusanja, da se ne probudi

Sto se AS tice imam kombiniranu 0+1 AS koja me vec sestu godinu savrseno sluzi (prvo 3g za jedno pa sad 2,5g za drugo dijete) sto znaci da ama bas nikad nisam vozila dijete u as na kolicima nego uvijek prebacivala, i jednom kad se naviknes to nije nikakav problem (s tim da smo mi obitelj koja u auto sjeda minimalno 1-2 puta dnevno, a ponekad i cesce) tako da mi ti as+kolica sustavi nisu trebali.
    ovo su i meni najvažniji kriteriji

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Potpisujem kriterije, potpuno ste u pravu i ja to isto gledam tako. Ja sam pak u malom gradu i necu se voziti autom tj. sve cu obavljati s kolicima (ducan, dm itd.) tako da mi je ta velika kosara dole jako bitna kao i ležeći položaj za bebu..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ova Aria mi super izgledaju, al mi se cine jos malo prevelika kad se skolope
    Nisu, zaista nisu. Na videu izgledaju velika, a zapravo uopće nisu.
    I mene je začudilo. Probaj ih sklopit negdje u dućanu pa ćeš vidjet.
    Što se tiče kolica sa zračnicama, imala ih je moja prijateljica i kroz mnoga vrata nije mogla proći jer su bila preširoka pa treba razmisliti i o tome.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nisu svi modeli siroki, maxi cosi mura je npr jako siroka ali sad ni oni vise nemaju gume sa zrakom vec s pjenom.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam imala Mutsy 3 rider sa zračnicama, odlična kolica ali velika kad se sklope i poprilično teška. Inače svaka pohvala za kvalitetu, razne mogućnosti koje pružaju i udobnost.Prolazila sma s njima kroz zva vrata, išla niz stepenice i uz stepenice jer amortiziraju..ma odlična. prodala sma ih nedavno

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gdje se sad u hrvatskoj mogu kupiti inglesinina kolica?

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

ja sam na kraju kupila peg perego uno.
    ne ispunjavaju mi sve uvjete, nisu bas lagana, ali su od trenutno ponudjenih meni naj.
    prevladalo je to sto nemaju milijun dijelova (pogotovo veliku kosaru) s kojima ne znam gdje cu. mi se dosta vozimo pa bi mi kosara+kolica zauzeli cijeli gepek.
    ja cu se s njima kretati po asfaltu, nemam stepenice, pa mi je bitna tezina samo zato da ih mogu lako spakirati u auto.
    taj se model vise ne proizvodi pa sam ih kupila u bih. jos ako dobijem povrat poreza, doci ce me skoro upola cijene nego sto se ovdje prodaju zadnji izlozbeni primjerci. ja sretna!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

baš sam te htjela pitat gdje si ih uzela, jer ih više ne proizvode

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

trgovine tintilinić još postoje ili ne? nisam ih vidjela ni u cc1 ni u west gate

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prepreprepredivno!
    uzimam u razmatranje
    samo, ja bih to htjela isprobati negdje

moram naci i ova aria da ih vidim uzivo

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

prepreprepredivno!
    uzimam u razmatranje
    samo, ja bih to htjela isprobati negdje
    moja frendica ima taj model samo drugi dezen i jako je zadovoljna.
    ako budeš htjela isprobati javi se kad si u zg pa dogovorimo kavicu

inače nema ih u hrv za kupiti. ona je u crnoj gori kupila, ima ih i u beogradu.
    ja sam svoja cosatto preko amazona.uk naručila

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jao draga, bas sam te htjela pp-ati da mi velis di si kupila svoja
    Ja se totalno zaljubila, al dva druga dezena
    Model bih bas ovaj s linka
    Gledala sam na njemackom amazonu preko kojeg smo dosta kupovali, al nije bas veliki izbor, idem vidjeti uk
    i cujemo se

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

baš gledam i amazon.uk i nema ih na skladištu.
    probaj nazvati u Beograd http://www.ofy.rs/ i vidjeti dali imaju na skladištu i dali se mogu naručiti pa da ti pošalju.
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 18.05.2014. at 14:15

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U Neonato ducanu u zg sad imaju dvs models cosatto kolica

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    baš gledam i amazon.uk i nema ih na skladištu.
    probaj nazvati u Beograd http://www.ofy.rs/ i vidjeti dali imaju na skladištu i dali se mogu naručiti pa da ti pošalju.
    Kako ne? Imaju model i dezen koji hocu!
    Na snizenju! Veceras ide narudzba

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Morin prvotno napisa Vidi poruku
    U Neonato ducanu u zg sad imaju dvs models cosatto kolica
    Di je to?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kako ne? Imaju model i dezen koji hocu!
    Na snizenju! Veceras ide narudzba
    super meni ne prikazuje no bitno da si ih našla.... mene je dostava neku siću izašla, oko 10 funti i došla su za tri dana na kućnu adresu.
    javi kak si zadovoljna

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Neonato je u Ilici, www.neonato.hr

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Morin hvala!
    Ali cijene su im puuuno vece nego na amazonu
    Covjece, stvarno ispadamo budale