Results 1 to 50 of 600

Thread: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Trina's Avatar

Ja sam kupila polovna Graco quatro tour deluxe (ja mislim da se tako zovu) i prezadovoljna sam. Super lako se upravlja njima, čvrsta, stabilna, imaju velika kola kojima možeš po svakakvom terenu, imaju košaru za novorođenče, sva mi je unutra zabuškana, zaštićena..ma prezadovoljna sam. mana im je glomaznost, meni ne smeta ali smetalo bi onome ko ima mali gepek jer kad se sklope nisu mala. Još me samo zanima ako netko zna koliko koštaju takva nova, čisto da usporedim cijenu ovih svojih polovnih i novih. To su ova:

http://www.google.hr/imgres?q=graco+...1t:429,r:1,s:0
    Last edited by Trina; 02.12.2011 at 13:35.

AndrejaMa's Avatar

Mi danas kupili ona koja sam poželjela prije par mjeseci Roemerova Purple....
    Pretražila cijelu HR jer te boje više nema i našla - u Sisku. Danas smo se zaputili tamo, i eno ih u garaži čekaju....
    Bila su mi privlačna dizajnom i cijenom (kolica i košara manje od 3.000,00 kn, pripadajuća sjedalica još cca 1.300), a prekrasna su....
    Britax Romoer Be Smart 4 + Baby safe Plus II

Bila sam neki dan jako razočarana kada su mi rekli da ih nigdje nema i da takva više ne isporučuju, ali eto, zvala sve trgovine redom i našla -jedna jedina u cijeloj HR.

Osoblje foruma leonisa's Avatar

Quote Originally Posted by AndrejaMa View Post
    Mi danas kupili ona koja sam poželjela prije par mjeseci Roemerova Purple....
    Pretražila cijelu HR jer te boje više nema i našla - u Sisku. Danas smo se zaputili tamo, i eno ih u garaži čekaju....
    Bila su mi privlačna dizajnom i cijenom (kolica i košara manje od 3.000,00 kn, pripadajuća sjedalica još cca 1.300), a prekrasna su....
    Britax Romoer Be Smart 4 + Baby safe Plus II

Bila sam neki dan jako razočarana kada su mi rekli da ih nigdje nema i da takva više ne isporučuju, ali eto, zvala sve trgovine redom i našla -jedna jedina u cijeloj HR.
    sad sam pogledala video.
    posto mi je jedna od dvije AS koje mi dolaze u obzir i romerica, zainteresirao me link.
    jel mi mozes reci nesto vise o njima, sada kad ih imas.
    kakva je kosara, meka ili tvrda? jel ima dodatne opreme poput zimske navlake? itd. tnx

Trina's Avatar

Quote Originally Posted by Trina View Post
    Ja sam kupila polovna Graco quatro tour deluxe (ja mislim da se tako zovu) i prezadovoljna sam. Super lako se upravlja njima, čvrsta, stabilna, imaju velika kola kojima možeš po svakakvom terenu, imaju košaru za novorođenče, sva mi je unutra zabuškana, zaštićena..ma prezadovoljna sam. mana im je glomaznost, meni ne smeta ali smetalo bi onome ko ima mali gepek jer kad se sklope nisu mala. Još me samo zanima ako netko zna koliko koštaju takva nova, čisto da usporedim cijenu ovih svojih polovnih i novih. To su ova:

http://www.google.hr/imgres?q=graco+...1t:429,r:1,s:0
    Evo nakon 6 mj vozanja (ma dobro, više guranja kolica s malom u rukama), mogu reći da sam preprezadovoljna ovim kolicima. Jako lako se upravlja njima, iako su teška i glomazna, kola su čvrsta, velika i super amortiziraju sve što treba. Košara je dovoljno velika (tek nekidan sam je makla) i beba je lijepo zaštićena unutra. Sad je u polusjedećem položaju i super nam koriste. Ispred nje ima ona plastična pregrada kao tacna sa tri rupe u koju se mogu staviti igračkice i sve što treba. Osim toga, krović je pomičan skroz, tako da se može pomicati od ručke, skroz do nogica, pa ne treba suncobran jer ga namještam po potrebi, jako jednostavno rješenje. Uz sve to, imaju hrpu pretinaca jer na ručki isto imaju plastičan dio na kojem su dva, tri pretinca koja se mogu zatvoriti i dvije, tri rupe u koju se mogu staviti stvarčice. Iako sam se smijala jer na tom mjestu ima i sat i termometar, taj isti term.mi je poprilično poslužio za hladnijih vremena. Tako da bih uvijek izabrala Graco, najfunkcionalnija kolica koja sam imala/vidjela

da li mogu ta kolica kupiti negdje u Rijeci?