Pokazuje rezultate 1 do 50 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi danas kupili ona koja sam poželjela prije par mjeseci Roemerova Purple....
    Pretražila cijelu HR jer te boje više nema i našla - u Sisku. Danas smo se zaputili tamo, i eno ih u garaži čekaju....
    Bila su mi privlačna dizajnom i cijenom (kolica i košara manje od 3.000,00 kn, pripadajuća sjedalica još cca 1.300), a prekrasna su....
    Britax Romoer Be Smart 4 + Baby safe Plus II

Bila sam neki dan jako razočarana kada su mi rekli da ih nigdje nema i da takva više ne isporučuju, ali eto, zvala sve trgovine redom i našla -jedna jedina u cijeloj HR.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi danas kupili ona koja sam poželjela prije par mjeseci Roemerova Purple....
    Pretražila cijelu HR jer te boje više nema i našla - u Sisku. Danas smo se zaputili tamo, i eno ih u garaži čekaju....
    Bila su mi privlačna dizajnom i cijenom (kolica i košara manje od 3.000,00 kn, pripadajuća sjedalica još cca 1.300), a prekrasna su....
    Britax Romoer Be Smart 4 + Baby safe Plus II

Bila sam neki dan jako razočarana kada su mi rekli da ih nigdje nema i da takva više ne isporučuju, ali eto, zvala sve trgovine redom i našla -jedna jedina u cijeloj HR.
    sad sam pogledala video.
    posto mi je jedna od dvije AS koje mi dolaze u obzir i romerica, zainteresirao me link.
    jel mi mozes reci nesto vise o njima, sada kad ih imas.
    kakva je kosara, meka ili tvrda? jel ima dodatne opreme poput zimske navlake? itd. tnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •