Pokazuje rezultate 1 do 50 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo mene opet sa pitanjima.danas sam otišla do Adax-a i ugledala kolica koja su mi jako zapela za oko a cijena im je full dobra.radi se o modelu Jumper X Trio,proizvodi se u Poljskoj,firma Tako http://adax.hr/images/sized/images/u..._1-470x313.jpg
    ima li netko kakvih iskustava sa njima?=??????
    uglavnom dođu nekih 3900(popust 15% za gotovinu)3u1,ima dosta uzoraka boja,dobije se još kišna navlaka,torba i još mi je nekaj prodavačica rekla al sam zaboravila.konstrukcijski gledano dosta mi sliče Jane modelima,lagana su full za upravljanje i sa jednom rukom,kotači su veliki zračni,imaju odlične amortizere,a iznutra su kolko sam shvatila pamučna.e da navlaka je čak i na autosjedalici,svo troje se može namontirat i prema tebi i od tebe

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene opet sa pitanjima.danas sam otišla do Adax-a i ugledala kolica koja su mi jako zapela za oko a cijena im je full dobra.radi se o modelu Jumper X Trio,proizvodi se u Poljskoj,firma Tako http://adax.hr/images/sized/images/u..._1-470x313.jpg
    ima li netko kakvih iskustava sa njima?=??????
    uglavnom dođu nekih 3900(popust 15% za gotovinu)3u1,ima dosta uzoraka boja,dobije se još kišna navlaka,torba i još mi je nekaj prodavačica rekla al sam zaboravila.konstrukcijski gledano dosta mi sliče Jane modelima,lagana su full za upravljanje i sa jednom rukom,kotači su veliki zračni,imaju odlične amortizere,a iznutra su kolko sam shvatila pamučna.e da navlaka je čak i na autosjedalici,svo troje se može namontirat i prema tebi i od tebe
    Ja sam isto gledala takva kolica , al me zanimaju i u praksi kak funkcioniraju.
    Ili ima li još koji model sličan tome?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •