Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
ivana zg, je ima pliko model s jednom ruckom, ali on ne ide do nultog polozaja te mu je potrebna kosara.
Maruška, koliko vidim i kod ovih linkanih isto. treba extra kosara.
zbog toga mi je uno plus jer za njega ne trebam kupovati (niti dodavat na tezini :D) nista. to je to.
meni je to bitno: jedna rucka i da kolica idu u nulti i da mi ne treba dodatna oprema.
samim time je i cijena manja.
iako moram priznati da na Maruškinom linku nisam nasla puno informacija :blush: nisam se snasla :D

ja nemam pliko...imam uno model iz 2007g..nije ovako fensi kao novi uno...samo je jedna ručka koja se prebacuje jednim potezom.a ide u nekoliko položaja, gornji dio rukohvata MM i ja samo ga stalno mjenjali jer je on višlji od mene pa bi taj dio podigao uspravno, a ja sam si stavljala u vodoravan položaj rukohvat...

.....kolica su teška ali nisu problem za "nosit" jer ih samo nagneš na veče kotače i vučeš za ručku kao kofer....ja živim u prizemlju ali sigurna sam da su sva kolica teška za vuč kad ih nosiš npr. na 3 kat..kod nas ih ostavljaju u hodniku u prizemlju..
..moja sestra je prvo kupila trokolicu od Chica, koja je bila lagana za voziti, ali koma za sklopiti, nositi i prevelika za svaki gepek....zato je kupila još jedna maxu cosi, samo za sjedenje..puno ih platila, a kompliciranom sklapanju i rasklapanju da ne pričam...

....ide do nultog položaju..samo meni je to malo pretvrdo za ležanje pa sam djetetu stavljala uvjek nešto ispod.....kad je bila manja i onako se vozila u jajetu i u autu i kolicima, a to nije bilo često....moja šogorica je rodila prije 2 mjeseca i kupila košaru (mislim da ona ima pliko) uglavno i ako je ovako toplo vrijeme samo je jednom s malom izašla van, bude li hladnije izlaziti neće, a na proljeće će djete već gotovo sjediti ili će moći s jedno 6-7 mjeseci duže biti u jajetu u kolicima...i sama kaže da joj je to bilo bacanje love (kupnja košare)