Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam kupila polovna Graco quatro tour deluxe (ja mislim da se tako zovu) i prezadovoljna sam. Super lako se upravlja njima, čvrsta, stabilna, imaju velika kola kojima možeš po svakakvom terenu, imaju košaru za novorođenče, sva mi je unutra zabuškana, zaštićena..ma prezadovoljna sam. mana im je glomaznost, meni ne smeta ali smetalo bi onome ko ima mali gepek jer kad se sklope nisu mala. Još me samo zanima ako netko zna koliko koštaju takva nova, čisto da usporedim cijenu ovih svojih polovnih i novih. To su ova:

http://www.google.hr/imgres?q=graco+...1t:429,r:1,s:0
Evo nakon 6 mj vozanja (ma dobro, više guranja kolica s malom u rukama), mogu reći da sam preprezadovoljna ovim kolicima. Jako lako se upravlja njima, iako su teška i glomazna, kola su čvrsta, velika i super amortiziraju sve što treba. Košara je dovoljno velika (tek nekidan sam je makla) i beba je lijepo zaštićena unutra. Sad je u polusjedećem položaju i super nam koriste. Ispred nje ima ona plastična pregrada kao tacna sa tri rupe u koju se mogu staviti igračkice i sve što treba. Osim toga, krović je pomičan skroz, tako da se može pomicati od ručke, skroz do nogica, pa ne treba suncobran jer ga namještam po potrebi, jako jednostavno rješenje. Uz sve to, imaju hrpu pretinaca jer na ručki isto imaju plastičan dio na kojem su dva, tri pretinca koja se mogu zatvoriti i dvije, tri rupe u koju se mogu staviti stvarčice. Iako sam se smijala jer na tom mjestu ima i sat i termometar, taj isti term.mi je poprilično poslužio za hladnijih vremena. Tako da bih uvijek izabrala Graco, najfunkcionalnija kolica koja sam imala/vidjela