Palčica-koja ste kolica odabrali? kakve su osobine?
Molila bi pomoc da mi netko preporuci neke modele. Vazno mi je da posluze od rodenja do 3god i naravno, da cijena nije preko 3500.
Palčica-koja ste kolica odabrali? kakve su osobine?
Molila bi pomoc da mi netko preporuci neke modele. Vazno mi je da posluze od rodenja do 3god i naravno, da cijena nije preko 3500.
ispitala sam i evo što su mi rekli: model sportivo ima jednu navlaku za košaru i kao zimsku navlaku za noge za kolica, znači kad dijete preraste košaru otkopča se ta navlaka i kasnije se koristi po zimi kao navlaka za noge
model plus ima 2 navlake: posebno za košaru, posebno za kolica
model plus ima 2 verzije tkanina, najskuplja verzija su modeli su prirodno nepropusnim tkaninama s UV faktorom 50 (ovdje su jeftinija: http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica...-oglas-7104691)
Bebe confor high trek. Imaju veliku kupolu (bitno mi je zbog riječke bure a i sunca na plaži), široka su da može lijepo spavati i veći, nulti položaj, veliku košrau za stvari, podešavanje ručke za mene malu, ali osim što su trokolica, dosta su velika, imaju velike kotače - tako smo htjeli jer najmanje smo na gradskoj špici. Treba nam za šetnice uz more, šumu, gorje, parkove, da se beba ne trucka.
Odlična su mi abc cobra. Da mi se da davati tolike novce i da nam nije tako lijepo nositi se u marami kupila bih njih. 3500 nova, dobije se i košara osim sportskog dijela, mada je manja pa se sa tri mj. preraste, jako su lijepa dizajnom, odlična za upravljanje, trokolica, lagana i kvalitetna. Za 10o0 kn manje imaju ih i polovna. Isto tako hvale dosta Rommer Britax B smart, velika kupola, kvalitetna jako, nulti položaj, dobije se zimska vreća....i sva se okreću prema mami i od mame.
Nadam se da sam pomogla.![]()
Posljednje uređivanje od palčica : 12.02.2013. at 17:18