Pokazuje rezultate 1 do 50 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hej cure, evo da vam se i tu pridružim!
    Ja sam se isto odlučila za pp book! No, ja ću kupiti samo sportivo dio zato što će mi frendica dati od pp košaru i autosjedalicu jaje. U trgovini sam još dodatno provjerila sa prodavačicom jesu li stvarno kompatibilni ti dijelovi pa sve može ići na ova kolica i teta prodavačica kaže da da!
    Uglavnom, u Fun4mum imaju sportivo dio za 3.899 / 3.759 / 3.069 kn ovisno o tkanini. uz ta sportivo se dobije zimska navlaka i navlaka za kišu te stalak za bočicu. Inače je (u ovoj srednjoj kombinaciji materijala) 3u1 6.699 kn. Za ostale materijale nisam pitala. Meni se u biti jako sviđa boja Miele ili Mokka. Eh da, znam da oni imaju popust za gotovinsko plaćanje 10%.
    Jedino mi se ne sviđaju pp torbe za kolica pa sam vidjela puno bolje od proizvođača Lassig.

samo pitanje jeste li pokušale voziti kolica poprilično brzo jer mi je rekla frendica da ponekad kod nekih kolica kada se napravi malo duži korak da se nogom zapne za onaj zadnji dio kolica...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino mi se ne sviđaju pp torbe za kolica pa sam vidjela puno bolje od proizvođača Lassig.
    Baš danas mi je frendica, majka blizanki od dvije godine rekla da si obavezno nabavim torbu po njenoj preporuci - da ju je to spasilo 100 puta, da ima milijun pretinaca, i da joj uvijek ali baš uvijek sve stalo, i uvijek je znala gdje joj što stoji u torbi. A radi se o JJ Cole torbi model Mode.
    Tko prodaje Lassig kod nas da i to malo škicnem?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •