Pokazuje rezultate 1 do 50 od 600

Tema: Koja kolica preporučate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Službeno sam odustala od potražnje... svi ljudi koji su mi se ovdje javili (Sarajevo) žele uvaliti AS koje su istekle u komplet, sama kolica precjenjuju, općenito precjenjuju (tipa, set 2007 Chicco koji danas košta cca700KM žele prodati za 400KM,istrošena-da ne pričam!)... A nova si od starta nisam mogla priuštiti ni u ludilu.

Pa eto, zaglavi ja ipak s Bertoni kolicima- Rio set.
    http://www.bertoni-eu.com/products/s.../692-rio%20set
    Nitko ih nije imao, pitala sam ovdje. Možda ću ja biti ta koja će im dati pozitivnu ocjenu i ugodno se iznenaditi. Sve se nekako tješim... Cijena baš nije velika, ne bih se trebala nadati previše, ali što ću... nada umire zadnja. Valjda mi, koji nemamo love za nova niti sreće da naletimo na kvalitetna, povoljna polovna kolica trebamo se prestati sekirati oko nenormalnih cifri savršenih kolica i to je to.

A brate mili ako budu toliko strašna, nosit ću ju u zubima, hehehe! Ima me...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Službeno sam odustala od potražnje... svi ljudi koji su mi se ovdje javili (Sarajevo) žele uvaliti AS koje su istekle u komplet, sama kolica precjenjuju, općenito precjenjuju (tipa, set 2007 Chicco koji danas košta cca700KM žele prodati za 400KM,istrošena-da ne pričam!)... A nova si od starta nisam mogla priuštiti ni u ludilu.

Pa eto, zaglavi ja ipak s Bertoni kolicima- Rio set.
    http://www.bertoni-eu.com/products/s.../692-rio%20set
    Nitko ih nije imao, pitala sam ovdje. Možda ću ja biti ta koja će im dati pozitivnu ocjenu i ugodno se iznenaditi. Sve se nekako tješim... Cijena baš nije velika, ne bih se trebala nadati previše, ali što ću... nada umire zadnja. Valjda mi, koji nemamo love za nova niti sreće da naletimo na kvalitetna, povoljna polovna kolica trebamo se prestati sekirati oko nenormalnih cifri savršenih kolica i to je to.

A brate mili ako budu toliko strašna, nosit ću ju u zubima, hehehe! Ima me...
    U Sloveniji je cijena tog seta oko 170 eura.

Ja imam ta kolica, bez AS. Dobila sam ih na nagradnoj igri i služila su po kući. Ali, prilično je niska ručka. Ne mogu visoki. Dobro se voze, ali ako ih nisi još kupila, nemoj.
    Ne smetaju kotači kad hodaš, lagana su, ima potpuno ležeći položaj koji sam otkrila tek kad više nije trebao. U uputstvima nije pisalo, a ja jednostavno nisam našla kako. Ali, može.

Mislim imaju ona sve što kolica trebaju, ali se vidi da su jeftiniji materijali. Kad beba malo poraste, vise joj nožice, pa se pomogneš sa ovim pokrivačem. Imaju nekoliko položaja, stvarno se sklapaju jednom rukom, košara je velika. No, ne izgledaju čvrsto. Ne znam kako objasniti, da nisam vidjela kvalitetnija kolica, onda bi bila dobra, ali kad jesam.

Peg perego i ona - ma, ne možeš to usporediti.
    Dala sam bila oglas da ih prodajem i nitko se nije javio. Znam da je slanje problem, pa tako u njima spavaju lutke.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    U Sloveniji je cijena tog seta oko 170 eura.

Ja imam ta kolica, bez AS. Dobila sam ih na nagradnoj igri i služila su po kući. Ali, prilično je niska ručka. Ne mogu visoki. Dobro se voze, ali ako ih nisi još kupila, nemoj.
    Hvala na opisu- ali gotovo je. Mama me gnjavila (skupa sa svima koji postoje oko mene) da šta će mi kolica tako skupa (kao pp- to je bezveze luksuz), drugi su imali komentare kako se dijete i tako ne vozi puno u njima, tko zna kad kupuješ polovno kakvo je to, a dalje da ne pričam... Vjerovatno su mi svi oni i privukli da zaglavim s ovim kolicima i da ne nađem ni jedna pristojna polovna, a da su kvalitetna... no... hoće to tako nekada... šta da se radi...
    Posljednje uređivanje od zekana : 17.03.2013. at 16:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •