-
Imam ABC Design Cobru i zadovoljna sam:
http://www.magicbaby.hr/oprema-za-be...ign-cobra.html
To je 2 u 1 - kosara - do 6 mj. i sportski dio od 6 mj. 3 u 1 je to sto si napisala, znaci autosjedalica se isto moze staviti na kolica, tipa kad ti dijete zaspi u autu, ne moras ga prebacivati nego ga samo stavis skupa sa sjedalicom na kolica. A kosaru koristis dok beba ne smije sjediti jer obicno kolica koja imaju kosaru, nemaju pravi nulti polozaj za malu bebu. Iako, tvoj je bebac sad negdje 4 mjeseca, jel da? Ne znam koliko ti ima smisla uzimati kosaru za to jos kratko vremena a i dolazi toplo vrijeme, kosara je obicno za hladnije jer je beba bolje zasticena. Ja sam recimo oboje mojih vec od 5 mjeseci stavljala u sportski dio u polulezeci polozaj jer su se vec sami dizali da bi sjedili. Znaci otprilike u polozaj kao u auto sjedalici.
Osim sto se na nekima prebacuje rucka, na ovima se sjedalo moze staviti u oba smjera i to vrlo lagano. Mozda bi za vas najbolja bila neka kolica koja imaju nulti ili skoro nulti polozaj a postoji mogucnost kupovine adaptera pomocu kojih mozes sjedalicu staviti na kolica druge marke. Koju autosjedalicu imas?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma