lore, odgovor na to pitanje bismo sve mi htjele znati zato i jesmo ogorčene. kad sam ja pitala zašto je pero perić primljen, a ivo ivić nije, a oba ispunjavaju uvjete upisa (plus njih 150 takvih, a primaju npr. 30), samo su slegnuli ramenima uz rečenicu: ne odlučujemo mi o tome, već grad Velika Gorica. ono, pitala sam ih po kojem kriteriju to odlučuju, da li po visini djeteta (po vrsti) , po kilaži, uadlejnosti roditelja od posla, primanjima roditelja, po čemu??? pa si tumačim da ipak odlučuje nekakva veza ili jačina veze, u slučaju da svih 150 dođe s vezom...to mi je enigma i dan danas...

btw, danas smo predali papire i u tom vrtiću nam je rečeno da imaju samo 150 slobodnih mjesta, te da su neki na listi čekanja još od prošle šk. godine i da oni imaju prednost te ako ne upadnemo da će nas uzeti u obzir jednog dna tijekom godine, ako se koje dijete ispiše...juhu, jupi!!

moje dijete je rođeno krajem travnja, dakle nismo se ni imali šanse prijavit u državni vrtić jer je to već bila polovica 2. polugodišta kad je navršio godinu dana, pa smo morali u privatni...dakle ni ja nisam dobro isplanirala kad ću ga rodit. mislim, da nije žalosno, bilo bi smiješno :/