Citiraj Tinkili prvotno napisa Vidi poruku
Jesi li prestala zbog straha ili zbog nekih medicinskih razloga? Ja sam u prvoj trudnoći bila u strahu jer nam je par godina trebalo za doći do bebice, na kraju smo uspjeli pomoću AIH. U ovoj trudnoći sam miljun puta opuštenija, iako 5 godina starija, fizički se osjećam neuporedivo bolje.
Uglavnom trenutno sam pri kraju devetog tjedna, baš sam danas popodne nakon posla odradila 7 km i takav me luđački pljusak uhvatio da nisam u životu tako pokisla, ali preporodim se nakon trčanja, sve brige nestanu. Jedino mi se u zadnje vrijeme teško buditi za jutarnje trčanje (inače trčim u 6 u jutro prije posla), pa evo ubacivam pokoje popodnevno trčanje i vikendima u jutro. Za sada se osjećam ok, i nastavljam dok god mi bude gušt.
Pa ja ti zapravo zadnjih 15 godina treniram svaki drugi dan međutim ostala sam trudna u jedinom mjesecu u kojem nisam trenirala(8mj.) nakon godine i pol pokušavanja..E sad, strah sigurno postoji i moram priznati da se svakim tjednom osječam bolje i više se fizički opterečujem. Ali i gin mi odredila mirovanje (zbog grčenja od samog početka koji bi prestali kada bi se umirila). Nadam se da ću uskoro barem vježbice raditi, trčati ne vjerujem da ću smjeti..Vjerujem da ti je gušt, ja bez svojih šetnjica nebi nikako