Pokazuje rezultate 1 do 50 od 314

Tema: Vježbajmo u trudnoći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tetka prvotno napisa Vidi poruku
    A zasto ne nabavis neki program prenatal-yoge i sama doma vjezbas kako i koliko ti pase.

Svaki program vjezbanja s prefixom prenatal je barem 50% skuplji od redovnog programa.

tetka, zato što to na kraju ispadne da ne vježbaš doma
    j idem u Goky, cijena nije 50% skuplja, neusporedivo je zanimljivije vježbati i ćakulati s ostalim curaam,razmjenjivati iskustva, čuti nešto korisno itd,itd...

ne trebam ni reći da sam s tim curama provela punih godinu dana porodiljnog u šetnjama i da sam i danas dobra prijateljica (s nekima od njih), sve smo bile iz kvarta i bil onam je prekrasno. Namjeravam ponoviti istu priču u 2.T.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moju Nanu nitko ne reklamira pa ću ja malo........vježbe su u palmotićevoj, utorak i četvrtak od !8h (na žalost sada ćemo još samo 2 tjedna vježbati a onda nastavljamo negdje krajem 8, početkom 9.mj. - zbog godišnjih). Dakle meni je predobro na tim vježbama, nešto izmješano sa pilatesom, rekla bih i malo yoge da ima, ma svačega, uglavnom svaki put je drugačije pa nije dosadno, radimo s različitim rekvizitima (pilates lopta, mala lopta, bučice, obruč, štap....), dosta pažnje se polaže na tehniku disanja i na pravilno korištenje mišića........voditeljica je inače i educirana upravo u tom smjeru.....pogledajte si malo, Nana se zove http://www.mgmbodyart.com/v1/mag/instruktori.php?id=29
    ja sam vježbala kod nje i u prvoj trudnoći, porod mi je bio u nepuna 3 sata( od prvih trudova.....), imale smo i nekuu žensku koja nam je jednokratno došla pokazati vježbe disanja za porod...........uglavnom, ja nikada ne propuštam te svoje vježbice jer mi jaaaaaaaako čine dobro.....nadam se da će nam se još netko pridružiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •