-
Vježbe za trudnice tijekom ljeta - Zagreb
Drage moje,
kao prvo - moram reći da sam strašno razočarana našim Zagrebom i time da sve potpuno zamre tijekom ljeta (od trudničkih tečajeva do vježbanja za trudnice, čak i naše Rodice (čini mi se) nisu tako aktivne kao inače)
.
No, pretpostavljam da je tako i u ostalim gradovima.
Žalosno je to - ima nas trudnih i preko ljeta, naše stanje ne može na odmor, a vježbanja su nam vrlo potrebna, i tijekom zime i tijekom ljeta.
Tako da su se do rujna ugasile i vježbe za trudnice (Iva Kolić i Makronova su se ugasili do rujna, Sangha/Gaia Yoga Prenatal yoga također.
Inače, vježbam redovito od 4. mjeseca trudnoće i sad kad mi je najpotrebnije, pred porod (termin mi je krajem 8. mjeseca), nemam izbora osim vježbati kod kuće sama. A u društvu je puno ugodnije, te grupe su i oblik psihoterapije i grupe za podršku.
Molim vas, pomogajte - zna li netko (ili ide) tijekom ljeta na neki oblik vježbanja prilagođen trudnicama. Javite mi, dio grada nije bitan.
Hvala unaprijed!
P.S. pozdrav svim našim organizatorima vježbanja u trudnoći, nadam se da će malo razmisliti prilikom ukidanja tečajeva tijekom ljeta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma