Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Najbolja prijateljica

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Najbolja prijateljica

Ne znam kamo smjestiti ovo pitanje, nadam se da je pravo mjesto.

Večeras sam, nakon 20 godina prijateljstva, nakon kave ostala u takvom stanju da ne mogu oka sklopiti (vidite i sami u koje vrijeme pišem, a radim ujutro). Prijateljica koju poznam od prvog osnovne, s kojom sa prošla ama baš sve u životu, priznala mi je da je već godinu dana u vezi. I to sa curom. Lagala bih kada bi rekla da mi to nikada nije palo na pamet, al ipak to čuti iz njenih usta, bio je hladan tuš. U biti, osim što sam zabezeknuta priznanjem, boli me što mi je to tajila godinu dana, iako uzimam u obzir da ni samoj sebi nije to lako priznala.
    Kako da se postavim u novonastaloj situaciji?

P.s. iako na forumu stoji da je tek 1:40, moj sat pokazuje 3:40.
    Posljednje uređivanje od Gdje je kraj? : 24.04.2010. at 03:41

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne vidim problem ? kako bi reagirala da ti je rekla da je u vezi sa oženjenim muškarcem ?

Boldala si ovo da je u istospolnoj vezi pa pretpostavljam da je to problem, ispravi me ako griješim ?

Mene bi više smetalo da mi prijateljica prizna da je zadrta desničarka.
    Posljednje uređivanje od maria71 : 24.04.2010. at 04:24

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Šta ti konkretno smeta u opisanoj situaciji? Da li predrasude prema istopolnim vezama?
    Imala sam nedavno sličnu situaciju, sa prijateljem koji živi u inostranstvu. Na kafi na koju smo otišli, na njegovu molbu, samo nas dvoje, rekao mi je za svoje istopolne naklonosti. Bila sam zgranuta samo jer nisam to ni slutila, znam da je ovde u gradu imao hetero veze i da je čak bio zaljubljen u zajedničku prijateljicu...
    Naravno da sam ga podržala u njegovim stremljenjima- prijatelji tome i služe, zar ne? Zapravo, veoma mi je drago što je baš meni poklonio poverenje u vezi tako delikatne stvari koju, na žalost, zbog zatucanosti okoline, ovde mora da krije...
    I tebi je prijateljica poklonila poverenje. Razmisli šta ćeš sa njim u ovako delikatnom trenutku...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma jednostavno sam ostala paf nakon toliko godina. Nakon neporospavane noći, neke su stvari sjele na svoje mjesto. Ponavljam, znam da nije niti njoj lako to skrivati od svih, al me nekako boli da je ipak tajila godinu dana. Ma, šta ja znam, jednostavno sam sinoć bila bez teksta. Nemam predrasuda prema takvoj vrsti veze, al još nikada nisam upoznala nekoga tko je homo.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Homoseksualnost se kod nas još uvijek doživljava kao nešto neobično i čudno (od tuda proizlazi i tvoja reakcija), samim time nije lako biti homoseksualac u ovom dijelu svijeta. Kao što je Vishnja rekla, ukazano ti je povjerenje i ti sad možeš olakšati prijateljici i prihvatiti je onakvu kakva je ili joj možeš još više otežati svojim osuđivanjem. Razmisli što znači nekome biti i prijatelj, a pogotovo najbolji prijatelj i odluči.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i sad nakon prospavane noci si spoznala da ipak poznajes nekoga i to jako dugo i ko ti je jako dobar prijatelj. dakle nastavi normalno zivjeti jer sve drugo moze pokvaritit vese visegodisenje prijateljstvo.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Gdje je kraj? prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam predrasuda prema takvoj vrsti veze, al još nikada nisam upoznala nekoga tko je homo.
    Vidiš kako je čudan ovaj drugi dio rečenice?
    Pretpostavljam da dobro poznaješ svoju najbolju prijateljicu, znači upoznala si. A i s obzirom na postotak homo populacije nije baš vjerojatno da nisi upoznala više homoseksualaca samo ih nisu doživljavala kroz prizmu njihove seksualnosti.
    Posljednje uređivanje od daddycool : 24.04.2010. at 08:09

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš kako je čudan ovaj drugi dio rečenice?
    Pretpostavljam da dobro poznaješ svoju najbolju prijateljicu, znači upoznala si. A i s obzirom na postotak homo populacije nije baš vjerojatno da nisi upoznala više homoseksualaca samo ih nisu doživljavala kroz prizmu njihove seksualnosti.
    Htjela sam reći da mi nikada nitko, iz bliže okoline, to nije priznao. U biti, svi poznati su u vezama sa suprotnim spolom. Iako sam prije par mjeseci stvarno puno razmišljala o toj mogućnosti vezano uz nju, jer sam uvidjela da se intenzivno počela družiti s njom.
    Posljednje uređivanje od Gdje je kraj? : 24.04.2010. at 08:19

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vjerujem da ti je čudno i da ti se ne sviđa pomisao da ti je najbolja prijateljica tajila nešto tako važno godinu dana (meni bi to smetalo) . Ali situacija je delikatna, homoseksualci kod nas nisu prihvaćeni baš najbolje i moraš je razumjeti. Uostalom, vidiš svoju reakciju kakva je, zamisli kako je njoj.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da ti je čudno i da ti se ne sviđa pomisao da ti je najbolja prijateljica tajila nešto tako važno godinu dana (meni bi to smetalo) . Ali situacija je delikatna, homoseksualci kod nas nisu prihvaćeni baš najbolje i moraš je razumjeti. Uostalom, vidiš svoju reakciju kakva je, zamisli kako je njoj.
    Upravo se o tome radi, tajila je godinu dana, dok su neki drugi znali. No, to je očito drugi par rukava. Ja sam pred njom odreagirala super, stvarno sam uspjela ne isčuđavati se (barem se nadam da sam bila uspješna), ali sam doma počela vrtiti film i tako je krenulo. Znam da je njoj barem 10 puta gore nego meni, tako da će vrijeme morati odraditi svoje.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

X

Vjerovatno se bojala tvoje reakcije. Oprosti joj to što ti je tajila, ni njoj nije lako...
    Ti coming outovi su gadna stvar, što u principu ne bi trebali biti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam čitala odgovore, ali na tvoje pitanje kako bi postupila, jedini odgovor mi je kao osoba koja joj je 20 godina prijateljica, zar možeš drugačije?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Malo dramiš. Moja sestra je gay i to mi je priznala prije 15 godina, ali tad je več bila 2 godine u vezi. Neš ti, zašto mi je tajila je razumljivo, a ne boli me za ego jer je to njena intima i ima je pravo držati za sebe dok god nije spremna podjelit je sa ikim, pa makar to i bila njena rođena sestra, u tvom slučaju naj frendica. Ti vidi kako se postaviti u situaciji u kojoj imaš lezbu frendicu - ovisi samo o tebi, al to što je tajila po meni uopče nije neki bed niti faktor.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne znam kamo smjestiti ovo pitanje, nadam se da je pravo mjesto.

Večeras sam, nakon 20 godina prijateljstva, nakon kave ostala u takvom stanju da ne mogu oka sklopiti (vidite i sami u koje vrijeme pišem, a radim ujutro). Prijateljica koju poznam od prvog osnovne, s kojom sa prošla ama baš sve u životu, priznala mi je da je već godinu dana u vezi. I to sa curom. Lagala bih kada bi rekla da mi to nikada nije palo na pamet, al ipak to čuti iz njenih usta, bio je hladan tuš. U biti, osim što sam zabezeknuta priznanjem, boli me što mi je to tajila godinu dana, iako uzimam u obzir da ni samoj sebi nije to lako priznala.
    Kako da se postavim u novonastaloj situaciji?

P.s. iako na forumu stoji da je tek 1:40, moj sat pokazuje 3:40.
    Sama činjenice što ste prijateljicwe praktički cijeli život u tebe je imala dovoljno povjerenja da ti kaže nešto što se u našoj zadrtoj sredini optužuje.
    Najvjerovatnije traži odobravanje sa tvoje strane i podršku , uostalom ono što bi mi svi očekivali od naših najboljih prijatelja

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

vjerojatno je imala razloge zašto ti je tajila, vjerojatno se bojala tvoje reakcije i kako će to utjecati na vaše daljnje prijateljstvo.
    Sigurna sam da ti je milijun puta prije htjela reći, ali nije imala hrabrosti ... zato se nemoj na to ljutiti, već misli na to zašto ti je prijateljica, i zašto si ti njoj prijateljica....zar je bitno s kim dijeli najintimnije trenutke?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ljudi, hvala na svim komentarima, nisam htjela da ispadne da ju optužujem za nešto ili da mi je ego povrijeđen. Mislim da je normalno da sam se zapitala.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Imaš pravo normalno je, to su ipak neke neoćekivane stvari koje te moraju malo ostaviti ušokiranu

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam mislila da ćeš reći kako je godinu dana u vezi s tvojim mužem (s obzirom da ne možeš spavati od šoka).

I da, i meni bi bilo puuuo gore da je ekstremnih političkih stajališta,bilo koje strane, da planira pristupiti sekti i slučno...

Dobro je netko gore napisao,ukazala ti je povjerenje,nemoj ga prokockati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam mislila da ćeš reći kako je godinu dana u vezi s tvojim mužem (s obzirom da ne možeš spavati od šoka).

I da, i meni bi bilo puuuo gore da je ekstremnih političkih stajališta,bilo koje strane, da planira pristupiti sekti i slučno...

Dobro je netko gore napisao,ukazala ti je povjerenje,nemoj ga prokockati.
    Točno ovo sam i ja pomislila.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni bi bilo drago da mi frend prizna da ima decka. bas bi bila sretna

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    meni bi bilo drago da mi frend prizna da ima decka. bas bi bila sretna
    hm, ipak je to malo drugačije kad ti prizna frend ili frednica
    Posljednje uređivanje od ivy : 24.04.2010. at 13:11

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma jednostavno sam ostala paf nakon toliko godina. Nakon neporospavane noći, neke su stvari sjele na svoje mjesto. Ponavljam, znam da nije niti njoj lako to skrivati od svih, al me nekako boli da je ipak tajila godinu dana. Ma, šta ja znam, jednostavno sam sinoć bila bez teksta. Nemam predrasuda prema takvoj vrsti veze, al još nikada nisam upoznala nekoga tko je homo.
    Ne mogu vjerovati da te to toliko osupnulo, ali i da je njoj toliko trebalo da ti to kaže, to je jedna od stvari koja ama baš nikakvog utjecaja nema na moje mišljenje o nekome, i ja imam frendicu koja je homo, i ona to ne skriva od nikoga, ali na žalost, u našem društvu rijetko koja osoba homo orijentacije će naići na podršku svoje okoline.

Između vas bi sve trebalo biti isto kao i do sada, ne vidim na kakav poseban način bi se trebalo postavljati prema homo ili bi prijateljima, čovjek je čovjek, bitno da se kužite, volite, podržavate.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni je to skroz ok i prihvatljivo, jedino bi mi jako zao bilo da mi brat dodje s takvim priznanjem sto ne bih mogla imati necake. Kod nas bi, zasad, bilo nemoguce usvojiti, a prirodno, iz razumljivih razloga, ne bi islo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to skroz ok i prihvatljivo, jedino bi mi jako zao bilo da mi brat dodje s takvim priznanjem sto ne bih mogla imati necake. Kod nas bi, zasad, bilo nemoguce usvojiti, a prirodno, iz razumljivih razloga, ne bi islo.
    Ovak i ja mislim, ali ako je za birati - da li da netko tko ti je blizak provede život kao samac ili u istospolnoj vezi, ja glasam za vezu. Ipak. Makar nema tu pravila...

Btw. i ja sam na prvu loptu pomislila da je prijateljica obrlatila tvog muža - to bi bio razlog za nespavanje. Ovo... pa ne znam. Nemam takvih iskustava. Malo je ljudi (osim mm-a) s kojima razgovaram o takvim stvarima. Tako da razumijem razdoblje od godinu dana koje je nekome potrebno da se otvori i ispriča bliskoj osobi nešto ovako intimno. Meni bi trebalo i dulje od godinu dana... Nisam ni roditeljima rekla za vezu sa svojim sadašnjim mužem dugo duuuugo, a nije bilo baš nikakvih razloga da tajim. Samo mi je trebalo vremena.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

samo nemoj početi umišljati da si joj privlačna i da te zavodi, tako je završilo jedno dugogodišnje prijateljstvo u mojoj okolini. to što je tvoja frendica gay ne znači da su joj sve žene neodoljive.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

o kad ja pročitam pericine postove, mam mi ljepši dan
    nego, okej, meni bi u čitavoj priči bilo jedino bed da mi moja najnajbolja frendica taji da je u vezi. Baš me briga kakvoj. A imala sam frendice u svim tipovima veza. Osim s mojim mužem-toplo se nadam

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svatko ima pravo na to promišlja svoj život i svoje stvari u sebi, u svome miru. Prijateljstvo znači trajnu ljubav, podršku i prisutnost u životu, a ne to da moramo neprekidno živjeti u glavi drugog čovjeka. Svatko od nas svoje intimne stvari prvo promišlja u sebi, a tek onda izlazi ili ne izlazi s time pred druge. Ne vidim ovdje nikakvog razloga za zgražanje nad prijateljicom, osim predrasuda.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Svatko ima pravo na to promišlja svoj život i svoje stvari u sebi, u svome miru. Prijateljstvo znači trajnu ljubav, podršku i prisutnost u životu, a ne to da moramo neprekidno živjeti u glavi drugog čovjeka. Svatko od nas svoje intimne stvari prvo promišlja u sebi, a tek onda izlazi ili ne izlazi s time pred druge. Ne vidim ovdje nikakvog razloga za zgražanje nad prijateljicom, osim predrasuda.
    i ovo je isto-istina. OVisi kakve smo osobe. Možda zato jer bi meni bilo neobično držati svoju vezu u tajnosti-pred najboljom prijateljicom.
    Ne znači, naravno, da je moj način funkcioniranja ispravan.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Točno ovo sam i ja pomislila.
    I ja isto.

SAd si sigurno vrtiš filmove i prisjećaš se zajedničkih trenutaka u kojima je možda barila tebe Šalim se, naravno.

Vjerujem da ti je teško što ti nije rekla tako dugo, a neki drugi su znali. No, to ništa ne znači. Ti drugi su je možda vidjeli s njom ili su je sami pitali.

Na tebi je da se prema njoj i dalje ponašaš kao do sada. I da se što prije zbližiš i s njezinom djevojkom jer bi joj to sigurno puno značilo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

meni je samo žao što tvoja prijateljica, barem kak ti veliš, treba skrivati svoju vezu

jer nema ništa ljepše nego s veseljem se družiti s osobom koju voliš, a ne skrivati (se)

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Gdje je kraj ja te razumije i otprilike kontam sto ti je zasmetalo ali razumij i tovju frendicu ...i godinu dana koliko god se tebi cnilo dugo i nije predug period kad uzmes u bzir kontekst u kojem zivimo ja sam se nasla u slicnoj situaciji samo sto sam se ja u renutku kad mi se frendica povjerila osjetila hmmm privilegiranom i hajmo reci sretnom jer sam znala da me smatra pravom frendicom ako je to kad tad podjelila sa mnom. I u mom slucaju je periood od pocetka veze do priznanaja bio duzi ali da dana o tome nisam razmisljala kao sto je Peterlin rekla i ja sam svoje veze znala i od najblizih "tajiti" dok nisam bila sigurna da je to "vrijedno" priznanja

Perice uljepsala si mi dan i pada mi jedna osoba na pamet .. u prvom redu jer mi taq osoba ima "napet" intelekt umirem od smijeha na ovaj tvoj izraz

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    jer nema ništa ljepše nego s veseljem se družiti s osobom koju voliš, a ne skrivati (se)
    pa nije da i u tom skrivanju nema neke uzbudljivosti.ima nas vise koji smo se skrivali

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja se potpuno slažem s curama.

Sjećam se dok je moja najprijateljica bila u fazi traženja same sebe i šokiranja svijeta oko sebe, kako mi je rekla da misli da je homoseksualka. Meni je to bilo kao da mi je rekla da je boli zub- jer to ona ne želi, niti određuje, to jednostavno jest. I prihvatila sam to sasvim normalno jer homoseksualnost to i je. Poslije se ispostavilo da nije baš homoseksualka jer je sad već 5-6 godina u vezi sa dečkom, ali još uvijek si kontam da je možda bi Ma svejedno šta je, što god da je, jedno je sigurno- moja najprijateljica

S druge strane imam jednog prijatelja kojeg stvarno obožavam i jako smo povezani! Idu mi malo na živce nagađanja cijelog društva da je homoseksualac i njihovi kretenski komentari na to. To im i otvoreno kažem jer mi stvarno ide na živce kad se sprdaju sa dečkom kojeg obožavam! I ako i je homoseksualac, niti najmanje ga ne krivim što krije to od svih pa i od mene, jer kad vidim reakcije svojih dragih dobrih prijatelja, dođe mi zlo! A što je najgore- ti ga prijatelji znaju puno duže nego ja i MM.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I moj je jedan frend od mene tajio godinama...Odlučio se reći mi, kako kaže, kada smo jednom načeli tu temu o istospolnim vezama i kad sam ja ispala "gay friendly" osoba..A nije mi bio najbolji prijatelj...Njegov najbolji frend i još neki bliski ljudi do dan danas ne znaju...ne znaju zato jer je njega strah njihove reakcije i jer je prosudio da to neće baš biti dobro shvaćeno i prihvaćeno....
    Zato bih rekla da to što ti je tvoja prijateljica odlučila priznati govori puno o tome kakva si osoba u njenim očima..Nemoj to izdati zato što živimo u konzervativnoj sredini

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Zdenka, kao i uvijek, krasno si ovo sročila...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svimbam Mikku.
    Različitost čini svijet ljepšim, a to što ti se nije povjerila godinu dana..najvažnije je da ti se povjerila. A to kada... nema veze.
    Prijateljice ste bile i ostale, detalji nisu važni.

Perica

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

n.grace, a mozda se i kroz humor moze dati dobar savijet - nekad je humor" najbolji lijek". po meni je zafrkatski prisutup "ozbiljnimim" temama i te kako dobro dosao pogotovo u sredini u kojoj su neke stvari jos uvijek tabu

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa Vidi poruku
    Svimbam Mikku.
    Različitost čini svijet ljepšim, a to što ti se nije povjerila godinu dana..najvažnije je da ti se povjerila. A to kada... nema veze.
    Prijateljice ste bile i ostale, detalji nisu važni.
    i ja svimbam mikku

perice, a šta te je tako naljutilo?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    n.grace, a mozda se i kroz humor moze dati dobar savijet - nekad je humor" najbolji lijek". po meni je zafrkatski prisutup "ozbiljnimim" temama i te kako dobro dosao pogotovo u sredini u kojoj su neke stvari jos uvijek tabu
    Posve te kužim i slažem se s tobom, ali mislim da se slobodno mogu izjasniti i oni kojima takve metode nisu bliske, bez da ih se proziva.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imam prijatelja kojem su godine i godine trebale da izađe van sa svojim homoseksualizmom. Prije svega pred samim sobom. Kada sam nakon puno godina vrtila film unazad i sjetila se svih razgovora i svih njegovih crnih faza, shvatila sam da se on cijelo to vrijeme jako mučio. Nije znao što bi sam sa sobom, nije mogao sebe niti sam pred sobom definirati i razumjeti, a naravno da onda nije mogao ni pričati o tome. On je vrhunski intelektualac, izuzetno pametan, znao je kakav ga život očekuje i to ga je strašilo. Nisam mu nikad zamjerila to što meni i drugim prijateljima nije razlagao sve te svoje dvojbe i probleme. Zašto bih mu to zamjerila, kad su to njegove intimne stvari.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa za pocetak vjerujem da je tvoja prijateljica imala vise neprospavanih noci nego ti jer joj sigurno nije bilo lako biti iskrena prema sebi i prema ljudima do kojih joj je stalo s obzirom na zadrto drustvo u kojem zivimo.

Kao drugo, ne razumijem zasto si ti zbog njezine seksualne orijentacije i izbora imala neprospavanu noc?!
    Ako se radi o pravom prijateljstvu onda ces svojoj frendici u ovom trenutku kada ce sigurno biti neprimjerenih reakcija biti prava i bezuvjetna podrska jer se ona sigurno nije promjenila zato sto je priznala da je gay ...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a zašto ti je tajila?! zato što ima frendicu koja nakon takve informacije sjedi na forumu i o tome polemizira... da ti je rekla da je darovala bubreg susjedovom bolesnom sinu jel bi isto bila u ovolikom šoku?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam što da ti napišem na ovo a da ne bude oštro pa da probam ... oni koji me poznaju valjda znaju da je ovo parabola s kojom sam htjela ukazati začetnici teme da je sve relativno i da svatko mejri ljude nekim svojim metrom .

nitko nije reagirao s ovolikim čuđenjem osim tebe, pa pretpostavljam da su svi i razumjeli što sam htjela reći.

a ako imaš neke dvojbe obrati mi se na pp, da se tema ne razvlači na nebitne stvari.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

maria, mislim da su tebi smajliji, a ostalo zacetnici teme

bar sam ja tako to shvatila

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    maria, mislim da su tebi smajliji, a ostalo zacetnici teme

bar sam ja tako to shvatila
    I ja sam tako shvatila.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I ja! I ja!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo citam i ne snalazim se
    svi se nesto referiraju na pericu a nje nigdje??
    sto se tice savjeta za gdje je kraj - svi su vec fino rekli...
    ni meni nije najjasnije zasto si se tako zabrinula, ali podrzi je u svakom mogucem pogledu. ipak je to tvoja najbolja prijateljica.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    evo citam i ne snalazim se
    svi se nesto referiraju na pericu a nje nigdje??
    pa pometeno je iako meni zapravo nije jasno zašto :/
    ako netko nešto napiše na forumu onda je to podložno komentarima, to smo valjda do sada naučili.

gdje je kraj podrži svoju prijateljicu, tome prijatelji služe.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ne znam što da ti napišem na ovo a da ne bude oštro pa da probam ... oni koji me poznaju valjda znaju da je ovo parabola s kojom sam htjela ukazati začetnici teme da je sve relativno i da svatko mejri ljude nekim svojim metrom .

nitko nije reagirao s ovolikim čuđenjem osim tebe, pa pretpostavljam da su svi i razumjeli što sam htjela reći.

a ako imaš neke dvojbe obrati mi se na pp, da se tema ne razvlači na nebitne stvari.
    maria71 umrla sam od smijeha kad sam tvoj komentar pročitala!!!! otprilike bih i ja tako reagirala na desničarku frendicu... peace!

ostatak je ON TOPIC za temu....

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni to ne bi uopće bio problem da mi frendica kaže da je u homo vezi. Imam par frendica iz srednje koje su homo ili bi orijentirane i frenda koji je gay tako da mi je posve normalno da postoji i ne-hetero orijentacija. Obzirom da je u HR stanje takvo kakvo je, ljudi su još uvijek dosta konzervativni i uopće me ne čudi da ti je to frendica tek sad rekla. Moguće da je već mjesecima "ispipavala" situaciju, odnosno tvoje mišljenje o tome, pripremala teritorij kako da ti to kaže, a ti nisi baš kužila što ti želi reći. Samo nagađam da je to vjerojatno bilo tako... E sad, ja kako sam blesava na svoj način, valjda bi ju odmah pitala par pitanja o svemu tome, jer bi me zanimalo kako sad najednom veza s curom, ako je dosad bila hetero... Jednostavno imam takav odnos s frendicama/frendovima da mi to nije bed pitati, a vjerojatno bi i i njoj bilo drago da te zanima i da ispriča cijelu priču

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •