-
škljocanje koljena
nisam našla ništa slično , pa otvaram novu temu:
kod mog sada već 9-mjesečnog dečkića škljocaju koljena.počelo je sa negdje 5-6 mjeseca, ali nismo bili baš revni sa davanjem vitamina d, pa nas je pedijatrica upozoriia da je to zbog toga.
otad ne propuštamo niti jednu dozu, s vremenom je škljocanje nestalo, ali se sad opet pojavilo. on se diže samostalno na nogice od 7-8 mjeseci,sjedi samostalno negdje sA 6( bez bilo kakve asistencije), puže isto negdje sa 6-7, sad stoji, čak zna napraviti jedan korak, spušta se u čučanj, čuči, diže se iz čućnja...
mi ga niti na koji način nismo poticali- nije bilo ljuljačke, sjedalice, ograđivanja jastukom, hodalice, primanja za ruku i učenje hodanja, ničega. on pokraj sebe ima dva starija braceka i kad ih vidi, poludi od sreće i za njima juri puzajući
da li je to škljocanje ok? ili se moram brinuti? čini mi se da ga ne boli
-
neznam ti pomoći, ali i mene zanima tema jer sam primjetila da se i mojoj V. počela škljocati koljena.9 mjeseci je stara.
Posljednje uređivanje od sandra-zvrk : 24.04.2010. at 10:06
-
Skroz je normalno, proći će kako rastu.
-
hvala na odgovoru, bilo me frka da nije nešto zbog tog vitamina d.
-
a baš je ružno za čut kad počnu škljocat!
-
je, zvuk je strašan,
nisam stigla odmah odgovoriti, ali sam u međuvremenu čulA da se taj zvuk javlja kod onih koji imaju elastične zglobove, pa je to zato ok.
-
Moja curka ima 14 mjeseci i škljocaju joj koljena, a i drugu zglobovi na nogama. Meni je to užas, osobito po noći. Pitala sam čak i ortopeda o tome, kaže da je sve OK.
Do kada će to škljocati??
-
-
Meni još uvijek škljocaju svaki put kad čučnem. Boli me ako ne škljocaju, obično nakon dužeg stajanja. Onda ih moram razradit da proškljocaju pa bude ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma