Možete li ubaciti nekog normalnog smajlia koji se normalno smije.
Ovaj se smiješi
A ovaj se kida od smijeha
Postoji li mogučnost da se na ovom forumu nekad jednostavno nasmijemo, bez da odvalimo![]()
Možete li ubaciti nekog normalnog smajlia koji se normalno smije.
Ovaj se smiješi
A ovaj se kida od smijeha
Postoji li mogučnost da se na ovom forumu nekad jednostavno nasmijemo, bez da odvalimo![]()
prvi je onako blago pokroviteljski i ciničan, a drugi je napušen
treći je bezobrazan... najbolje je ovako : smajlivulgarisbezkonotacija:
Meni se taj smije onak od srca.. niti mi je napušen niti lud... samo onak iskreno se smije
Ima ih stvarno umiljatih.. samo treba otvoriti i pogledati što se sve nudi.. uopće ne sumnjam da se neće pronaći pravog smajlija![]()
ubacit cu se tu sa svojim pitanjem (ima veze sa smajlicima)
kad idem na napredni odgovor, tj. hocu staviti smajlice u post, ne daje mi na izbor sve smajlice - npr. uopce nema teletabisa, preskace uze, oblizuje se, onog plesuceg, pjevajuceg.... zasto?
zato što ne stanu svi
klikneš na More i imaš ih sve
Ja opet apeliram da se uvede neki normalni smajlić koji se normalno smije.
Čini mi se da ovaj, često dovodi do nesporazuma, jer nekad ono što bi trebalo biti kao smiješno, ispadne kao da se netko nekome ruga.
Kad ste već mjenjali smajliće (koji mi se btw, ne sviđaju, bolji su mi oni stari), mogli ste ubacit i jednog koji se normalno smije
Ja tu priču oko smajlija ne razumijem, smajliji ko smajliji. Jedino su ovi novi zbilja sitni. Ali ako se većini forumske populacije čine pristojniji, izgleda da ću se morati na to navići...
Pliz, jesam ja nekaj zmrdala ili je nakon jučerašnjih radova na portalu podešen sitniji font za postove?
Zbilja mi je teško čitati tako sitna slova - ima li načina da ih uvećam?
Hvala !
U donjem desnom uglu ekrana imaš (valjda) Change zoom level, pa ti se možda to smanjilo, vrati ga na 100% ili koliko ti već odgovara.
Arijana, nemam taj Change zoom level na ekranu, ali hvala ti svejedno!
Znači, ja sam nekaj zmrdala, nije do foruma?
Daddycool, hvala! Dijete (3g. i 8 mj.) mi povećava i smanjuje slova ko od šale - samo ne zna ni objasnit ni ponovit, naravno.
Hvala unaprijed i za sređivanje smajlića !
Posljednje uređivanje od Teica : 25.05.2010. at 23:08