Molim pomoć - ne vidim poslane PP. Hvala!
Molim pomoć - ne vidim poslane PP. Hvala!
kad saljes imas dolje opciju napredno i onda mozes odabrati kod svake poruke da ti ju spremi u poslano....
iritantno je kaj to trebas raditi kod svake....(bar ja nisam uspjela skuziti ako se da drugacije)
Settings/My Account/General Settings/Messaging & Notification/Private Messaging/Sent Private Messages i označiš "Save a copy..."
Srećom da je jednostavno![]()
Daddycool, ovo kaj si ti napisao naravno da štima !
Ali, daj, pliiiiz, kad ćete moći postaviti sve ili na hrvatskom ili na engl.?
Jer, ako bi netko tražio ovo kaj si ti napisao, ne bi to našao - nego mix (hrv.-engl.).
Moja malenkost se nekim čudom snašla (nisam nadarena za te stvari) jer je, mislim anchi 76 naoisala kako se to radi i to baš tim "esperanto" rječnikom
kakav je trenutno tamo na pp-ovima u upotrebi.
Hvala ti !
Znala sam ja da profi kod sebe nema "esperanto" verziju![]()
Anchi 76, baš o tome govorim: manje-više je na hrvatskom.
Možda samo meni to "bode" oči kao bivšem jezičaru...
Mislila sam da je to samo privremeno dok se važnije stvari oko novog foruma ne riješe.
Smijemo na ovom pdf-u zamoliti i za ispravak pogrešno napisanih naslova teme (mislim na pravopisne pogreške) ?
Htjela sam zamoliti samo da se "Diječije kazališne predstave" preinače u "Dječje kazališne ..."
Tema ide na nekoliko stranica, a naslov malo "bode"...
Moguća takva mala intervencija ili ne?
Hvala!
Posljednje uređivanje od Teica : 17.05.2010. at 18:30
Ne, ne ispravljamo gramatičke pogreške korisnika. Žao mi je.
[QUOTE=Teica;1624894) jer je, mislim anchi 76 naoisala kako se to radi i to baš tim "esperanto" rječnikom kakav je trenutno tamo na pp-ovima u upotrebi.[/QUOTE] Ne kužim kakve to veze ima s esperantom????
Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.05.2010. at 13:45
Jelena.O, nemoj se ljutiti, ne vrijeđam nikoga - ni na kraj pameti mi nije to.
Nisam napisala esperanto, nego "esperanto" - aludirajući na miks koji je uporabljen.
A navodnici tu igraju veeeliku ulogu!
Peace, peace!