Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: gdje odnijeti babyphone na popravak

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno gdje odnijeti babyphone na popravak

crka, a nemam papire za servis.
    tko bi to znao popraviti - netko tko popravlja radio aparate ili nešto slično?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ha, neznam koja je marka, ako je neka poznata traži njihove ovleštene servise. Mi naše (preko nekoliko) nismo servisirali, kupovali smo nažalost nove jer bi ih obično dječica sredila brutalno.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo našeg nosili kod čovjeka koji popravlja televizore, to smo išli onak na probu i fakat je reko da zna. otišo mu je mikrofon i rekao je da mu donesemo ako imamo koju igračku što svira da ti mikrofončići isto pašu i bebifone. tako je i bilo, čak ništa nismo ni platili popravak

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

naš je Tigex. u uputama piše da ga se pošalje s računom na njihovu adresu. mi naravno račun nemamo jer smo ga dobili na poklon, a osoba koja nam ga je kupila ga ne može pronaći. poslala sam ga nekom maminom majstoru koji se kuži u finomehaniku pa ga možda uspije popraviti.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Imam pitanje,meni je pao na pod i od tad šumi.Dal bi se to dalo popraviti ili ipak trebam kupiti novi.Baza je ok,a ovaj prijenosni ne valja,sad dal je to mikrofon krepao il što,ne znam. ak se da popraviti di da ga uopće nosim.Garancija mi sigurno neće vrijediti jer nije njihova greška nego moja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •