-
Sad ste me utješili, ali i nasmijali. we&baby, hvala ti na prvom postu. Istina je to što si napisala i mislim da bi svatko trebao razmišljati o tome. Evo danas sam joj par puta htjela reći nešto tako i suzdržala sam se. Kako je klara napisala, to može sada biti simpatično, ali kasnije će ju zbunjivati.
Da, puno toga iz našeg djetinjstva nam je ostalo u podsvjeti, a moje je djetinjstvo, eto, bilo puno batina. Što je najgore, prije nego sam ostala trudna, znala sam reći kako je sasvim normalno dijete udariti po prstima ako nešto ne smije dirati ili malo po guzi. Na sreću, u trudnoći sam dosta toga pročitala, a i sama spoznaja da u meni raste mali život kojega sam već tada voljela više nego što se može voljeti bilo koga drugoga na ovom svijetu me je promijenila za 180 stupnjeva. Poniženje, tuga i žalost koju dijete može osjetiti kada ga samo malo udariš (a ja to najbolje znam) najgore je što mu možeš napraviti. Gore i od toga da mu daš jest' slanine u 7. mjesecu starosti
A kad smo kod našeg rječnika i humora, evo što sam nedavno pročitala. Nadam se da vam neće biti predugo.
24 stvari koje nas je majka naučila
1 . ... da cijenim dobro napravljen posao:"Ako hoćete da se poubijate, idite van, sad sam oprala pod"
2. ...o religiji: "Moli se Bogu da ova mrlja ne ostane na tepihu"
3. ...o putovanju kroz vrijeme: "Ako se ne ispraviš, ima da te tresnem tako da ćeš odletjeti u slijedeći tjedan"
4. ...o logici: "Zato što ja tako kažem, eto zato!"
5. ... još logike: "Ako padneš sa te ljuljačke i slomiš vrat, nećeš dobiti sladoled poslije ručka!"
6. ...o predviđanju događaja: "Obuci čiste gaće, u slučaju da se nešto dogodi"
7. ...o ironiji: "Samo ti placi, pa ću ti dati i razlog za plakanje!"
8. ..o čudima osmoze: "Zatvori usta i jedi!"
9. ...o iskrivljenju: "Pogledaj samo tu prljavštinu iza tvojih ušiju!"
10. ...o izdržljivosti: "Ima da sjediš tu sve dok ne pojedeš sve s tanjura!"
11. ....o vremenu: "Tvoja soba izgleda ko da je upravo prošao tornado!"
12. ...o hipokriziji: "Rekla sam ti jednom, reci ću još tisuću puta - ne pretjeruj!"
13. ....o modificiranju ponašanja:"Prekini se ponašati kao tvoj otac!"
14. ...o zavisti: "Ima milijun nesretne djece na svijetu koji nemaju divne roditelje kao ti!"
15. ...o iščekivanju: "Čekaj samo da stignemo do kuće..."
16. ...o primanju: "Dobit ćeš ti svoje kad dođemo kući..."
17. ...o medicini: "Prekini gledati u križ, ostat će ti takve oči!"
18. ...o vidovnjaštvu: "Oblači taj džemper, valjda ja znam da ti je hladno!"
19... o humoru: "Nemoj trčati k meni i plakati kad ti ta kosilica odreže noge"
20. ...o odrastanju: "Ako ne pojedeš to povrće nikad nećeš narasti"
21. ...o genetici:"o moj Bože, isti otac..."
22. ...o korijenima:"Zatvori ta vrata, nisi rođen u štali"
23. o mudrosti: "Razumjet ćeš kad dođeš u moje godine"
24. o vječnom pitanju život i smrti:"Ja sam ti dala život, ja ti ga mogu i oduzeti."
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma