Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: pritužba na rad liječnika opće medicine

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno pritužba na rad liječnika opće medicine

U ordinaciji opće medicine kojoj pripadam često rade mlađe osobe za koje pretpostavljam da su specijalizanti. Nisam upoznata sa tijekom školovanja i načinom specijaliziranja, no pretpostavljam da tijekom specijaliziranja ne smiju preglede obavljati samostalno tj. prepisivati lijekove i uputnice i pritom koristiti pečat vlasnika privatnika opće medicine.
    Kako sumnjam da mi je nanesena šteta nažalost sa mogućnostu tjanog invaliditeta molim Vaše savjete o mojim budućim koracima.
    Hvala!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

javi se na bijeli telefon - http://www.mzss.hr/programi_i_projekti/bijeli_telefon

Bijeli telefon

• besplatni telefon.
    • pritužbe, pohvale, primjedbe, prijedlozi građana Republike Hrvatske vezano uz ostvarivanje prava na zdravstvenu zaštitu

0800 - 200 063

Radno vrijeme
    kontakt sa službenicima Ministarstva
    08.00 - 16.00
    automatsko snimanje poziva
    16.00 - 08.00

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

JEsam kažu da se javim ravnatelju doma zdravlja ili komori - prilično neodređeno. Kao da sam pitala nešto šta nije u njihovoj domeni. Pokušaću ali već vidim da počinje "vozanje". Trenutno sam u boli pa ću kad dođem sebi za par mjeseci.
    Mislila sam da će mi na tom telefonu dat adresu na koju da napišem pismeni prigovor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •