-
pritužba na rad liječnika opće medicine
U ordinaciji opće medicine kojoj pripadam često rade mlađe osobe za koje pretpostavljam da su specijalizanti. Nisam upoznata sa tijekom školovanja i načinom specijaliziranja, no pretpostavljam da tijekom specijaliziranja ne smiju preglede obavljati samostalno tj. prepisivati lijekove i uputnice i pritom koristiti pečat vlasnika privatnika opće medicine.
Kako sumnjam da mi je nanesena šteta nažalost sa mogućnostu tjanog invaliditeta molim Vaše savjete o mojim budućim koracima.
Hvala!
-
Osoblje foruma
javi se na bijeli telefon - http://www.mzss.hr/programi_i_projekti/bijeli_telefon
Bijeli telefon
- besplatni telefon.
- pritužbe, pohvale, primjedbe, prijedlozi građana Republike Hrvatske vezano uz ostvarivanje prava na zdravstvenu zaštitu
0800 - 200 063
Radno vrijeme
kontakt sa službenicima Ministarstva
08.00 - 16.00
automatsko snimanje poziva
16.00 - 08.00
-
JEsam kažu da se javim ravnatelju doma zdravlja ili komori - prilično neodređeno. Kao da sam pitala nešto šta nije u njihovoj domeni. Pokušaću ali već vidim da počinje "vozanje". Trenutno sam u boli pa ću kad dođem sebi za par mjeseci.
Mislila sam da će mi na tom telefonu dat adresu na koju da napišem pismeni prigovor.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma