Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 147

Tema: FertiliyFriend.com: pitanja vezana za site i BBT grafove :)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa
    npr. ak se probudim u 5, izmjerim BT, okrenem se na drugu stranu, ponovno zaspim do 7 i tada si opet izmjerim, mozda bi mi temp bila veca, iako nisam ni prstom mrdnula u 5 ujutro, osim radom ruke po toplomjer i natrag na nocni ormaric (sto nije bas neki veliki napor zbog kojeg bi mi se temp povisila ne znam ni ja koliko). kuzis kaj misli?
    Bila bi ti veca, jer si duze spavala. Tako je meni barem, sto duze spavam, to mi je veca. Zato bi bilo dobro i ici spavati u priblizno isto vrijeme, ah hebiga, to je vec komplicirano (meni barem).

No ne mislim da je bolje mjeriti temp po satima spavanja - ono, recimo nakon 5 sati sna, pa bilo to u 5 ili u 7. Iskreno receno, nikad nisam ni razmisljala dal bi to bilo pravilnije. Jednostavno sam prihvatila da se BT mjeri svaki dan u isto vrijeme (+/- 30 min i nakon barem 4 sata sna). :smajlic koji slikeze ramenima i coha se po glavi:

plavaa, NE MOZES TI MENI NEMAT PAMETAN ODGOVOR!! si cula? pa kog cu davit pitanjima, ak ne tebe? hehehe
    Slobodno ti mene davi pitanjima, al nemam ja uvijek odgovore

:smajlic koji da kiss u obraz:

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

e pa tocno to. ak idem spat u 22 h i dizem se u 5h, bila bi mi temp visa, nego kad idem spat u 00:00 h i dizem se u 5h.
    koje li studije o temperaturama... bilo kako bilo, meni osobno temp se i dalje povisuje, a tak se povisivala i prije tih tabletica (je, tocno sad je ipak malo visa jer nikad nije dosegnula 36.4 C bez tableta, a sad jest, hehehe).

veeelika pusa

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

http://www.fertilityfriend.com/home/eae7e

cure može mala POMOĆ!!!!!!!!!!!!
    Kaj da radim danas mi je pokazalo da sam imala O na 36dc, danas sam na 40dc, ali sam prije 3 dana počela piti tablete za otvaranje(provera) još 2dana i trebala bi dobiti M.
    E u totalnom sam šoku , da li je došlo do oplodnjen ili nije, da li da prestanem piti tablete??????? :shock:

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne znam koliko ti je BT tocna kad pijes te tablete :/ Vjerujem da nije uopce ...

Mislim da ti je graf netocan i da slobodno nastavis s tabletama, no u svakom slucaju nazovi doktora i pitaj

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

dadukano, ali ja na tvom, grafu ne vidim da ti je pokazalo O jer veli da je graf prevelik (valjda presirok) da bi se sve moglo prikazati.
    ja svoje temp. isto mejrim, iako mi je danas vec 5. dan da pijem tablete, ali istina, primjecujem da su malko vislje ngoli su bile prije uzimanj tableta. nije bas prevlika razlika, ali ipak je.
    znas da se tebi komp dvoumio jer su ti temp bile totalno gore - dolje, a sad su se mozda unormalile, otkad pijes tablete (ne znam , jer ne vidim graf) pa je on tek sad mogao vidjeti i protumaciti da ti je O bila prije 4-5 dana. ali kao sto plavaa veli, mozda te temperat. vrijednosti ne bismo trebale uzimati u obzir...ko ce ga znat.

ja bih toliko silno zeljela da si ti uspjela zaje... racunalo i da ti se stvarno dogodila O i da ce ti se uskoro pokazat veeeeliki + i da neces dobit M. iskreno, ne znam kakve su te tablete "provera" i kaj se dogadja ako ih pjes a trudna si...
    buduci da te doc sam tak otpravio zadnji put, lijepo ti njega opet posjeti (kak ti je i plavaa sugerirala), nek ti sve objasni. zasto si razbijat glavu, samo si stvaras neki unutarnji nemir i psihicki se mucis.

ajde, evo ti veeeelika pusa i cuivaj se!

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

dadukano, ali ja na tvom, grafu ne vidim da ti je pokazalo O jer veli da je graf prevelik (valjda presirok) da bi se sve moglo prikazati.
    I meni je tako pokazalo, no ja sam kliknula OVERLAY YOUR CHART i odabrada da pokaze u usporebdi s mojim, onda sam vidila ;)

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hvala cure , nisam od šoka razmišljala da te temp. možda nisu točne.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Draga D, ak malo bolje pogledas moj sadasnji chart, primijetiti ces da je sad i meni temp. pocela skakat gore - dolje, kao i tebi. Meni se cini da je to od tableta...Nadam se samo da ce se situacija unormalit te da cu imat O ovaj mjesec, tj. da ce to komp prepoznat (jer ak ovak nastavi - nece).

Kaj ima s tobom?? U kojoj si fazi??Dajnamigni bar malo, da znamo da si ziva.

Puse,

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Franny , ne znam kaj da ti kažem, moj chart je tako veliki da neznam da li ga vidiš http://www.fertilityfriend.com/home/eae7e

još niš od M, a na chartu mi odbrojava 13 DPO, totalno sam zbunjola, danas mi je 7 dan poslje tabletica tj zadnji dan da dobijem M, a niš čekat u još koji dan pa ću raditi opet test, e nemožeš vjerovat još nikada nisam imala tako dugačak ciklus neznam dali je to ok ili nešto ne valja, istina je da sam ovih mjesec dana pod jako velikim stresom pa neznam da li je to od toga.

sorry kaj se ne javljam al kad nemam niš ljepoga podjeliti s vama cure, držite se
    velka pusa

Nardana

Početno

Molim pomoć!
    Danas mi je 4 DC i pokušavm se registrirati na feritlityfriend ali dobivam slijedeću poruku:
    Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information.
    Da li šta radim krivo?
    Imam još nekoliko pitanja! Naime kompjuter imam samo na poslu a ne radim vikendima pa me zanima da li se uopće može upisivati podatke za 3 dana unatrag i hoće li u tom slučaju graf biti točan?

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ZA gresku ne znam, cini mi se da ti javlja isto kao jos jednoj curi, potrazit cu di je to bilo ...

A za temp - naravno da mozes. Mozes upisati 100 dana u rikverc :) Samo pazi da si to zapisujes negdje, a s njihovog sajta mozes isprintati papir za zapisivanje podataka

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Evo nasla sam: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=#274512

Pogledaj kako je Mira na kraju uspjela tu, mozda ti pomogne...

Nardana

Početno

Hvala ti puno! Malo sam čitala i uspjela shvatiti; ja sam radila grešku. Eto sad sam se registrirala i nešto podataka unijela ali mi je velika zbrka.Valjda sam umorna pred kraj radnog dana.Probat ću ujutro sve lijepo istražiti.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Drzim fige da uspije :)

Nardana

Početno

Uspjelo je! Sada bi samo molila da mi netko pogleda graf i da mi ga isčita. Kako su mi ciklusi neredoviti, ne mogu odrediti ovulaciju, a FF kaže a i meni se čini da je još prerano, i po temperaturi a i po ostalim znakovima. Hvala unaprijed!
    www.fertlityfriend.com/home/10173a

Nardana

Početno

Probam još jedanput. Čini mi se da nešto nije u redu sa otvaranjem.
    http://www.fertilityfriend.com/home/10173a

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa meni tvoj graf izgleda sasvim normalno i Ok za sada. temp ti se lagano povisuju, a kad dodje do O vidjet ces (bar bi trebala) jedan poveci skok temperature i tada ce ti se napraviti te linije koje pokazuju da je bila O.

u svakom slucaju, bolje ti graf izgleda nego moj
    meni, otkako sam prosli mjesec pocela pit tablete za dobit M, temperature skacu i padaju ko blesave, nikakve normale tu nema, tako da mi komp zasigurno nece moci odrediti kad je bila ili kada ce biti O. stoga (iako sam duboko nesretna u sebi da je tako, ali kaj mogu?) , ja te temp. biljezim tek toliko, ali im bas ne pridajem preveliku paznju.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sve je ok, moze se otvoriti..

Stvarno ti nemamo sto rec po ovome ... Barem ja ne znam. Mjeri jos tjedan dana, pa cemo onda pogledat kako izgleda ..

Nardana

Početno

Hvala vam!
    Franny,da li ti samo mjeriš temperaturu ili provjeravaš sebi i druge stvari tipo položaj cerviksa? Nakon 3 bezuspješna mjeseca odlučila sam mjeriti, gledati, pipati i raditi sve što mogu. Bar mi pruža osjećaj da sve što je moguće sa moje strane i radim. Naravno ,nadam se uspjehu ovaj mjesec ali si isto tako neću dozvoliti negativne emocije ako ne uspije. I dalje uživam u odnosu sa mojim dragim a ne samo pod obavezom djeteta.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

draga Nardana, ja zasad samo mjerim BT. jer otkad smo se prestali pazit i ja sam ti isto izgubila sve pokazatelje kad mi je O. prije se to tak fino vidjelo po iscjetku, skoro skolski, a sad nis. meni je uvijek watery iscjedak od onda, a to mi je i cudno i nemoguce pa sam odustala od toga. a laznih smptoma imam pun kufer i 800, svaki put kad mi se priblizava dan M.
    jos, nazalost nisam tak evoluirala da si idem cervix napipavat, makar sam i o tome razmisljala. zasad mi je to malo bad pa sam si s neta kupila one trakice za odredjivanje ovulacije (imas topic o tome pa si procitaj).

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

bok cure!
    draga N i F, ja sam pipala cervix ovaj mjesec s obzirom da nism znala kak to izgleda (mislim da plavaa to ima negdje kopirano) i kak mi se sve ovo desilo u vrijeme oko O je bilo mekano poput vrha nosa doduše nisam skužila da li se otvorio sve mi je to izgledalo nekako isto i jako vlažno( o. p.),a W iscjedak koliko hoćeš, Franny zna kakve su mi tek temperature, gore pa malo dole .

uglavnom sutra ću sve saznati ;jer ja još nevjerujem!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo i i mene na fertility friendu.

cure, koliko se to vama pokazalo točno?? meni se čini da mi totalno krivo pokazuje...
    recimo, danas mi je osnovu BBT-a utvrdio da mi je ovulacija bila 11. dana ciklusa.
    e sad, ja inače imam jako izražene simptome ovulacije i super školski redoslijed cerv. sluzi i meni je prekjučer iscjedak bio sticky, jučer i danas creamy, pretpostavljam da će sutra/ preksutra biti eggwhite i da će me probadati jajnici. znači, po tome će mi ovulacija biti negdje 15. ili 16. dana ciklusa (tako mi je i inače, imam malo duži ciklus).

a graf kaže da je ovulacija već prošla?

drugo pitanje, muči me onaj watery. za njega prije nisam ni znala pa me sad zbunjuje.
    8. i 11. dana ciklusa (a 11. je po njima bila ovulacija) sam si ja zabilježila watery, jer sam imala jednom dnevno na wc papiru užasno malu količinu nekakvog iscjetka (ali ono, stvarno jednom u toku dana i toliko malo da sam ga jedva mogla proučiti) i on mi je po opisima bio jedino watery.
    da li se tako mizerna količina koja se jedva pojavi jednom u danu bilježi???

joj, sve sam zbrčkala, ali me fakat zanima. jer sad si mislim, ako je to stavrno bilo watery, a ja tek nakon toga imam normalan slijed sticky, creamy, eggwhite, kaj je onda s mojim ovulacijama? i koja je prava?

Datum pristupanja
    Nov 2003

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lutonjice, iscjedak je jako promjenljiv i specifican za svaku zenu, pa on sam nije neki Bog zna kako siguran pokazatelj.

za pocetak je dovoljno da primijetis da li uopste imas dane sa eggwhite iscjetkom i kad se oni javljaju.

sto se tice watery iscjetka, ja ga imam nekoliko dana pred mengu, a dan prije menge prelazi u nekakv nalik na eggwhite, valjda vec pocinje ljustenje.

nadalje, sto se tice utvrdjivanja ovulacije, to ce ti se mijenjati u toku ciklusa. sigurno si imala skok temp. pa je FF zakljucio da je doslo do ovulacije. medjutim, ako ti temp. opet skoci a budes imala eggwhite iscjedak, dan O ce se korigovati i biti na pravi dan.

bitno je i da se ima na umu da FF moze biti koristan u statistickom smislu, jer zapravo pokazuje da je ovulacije BILO, pa na osnovu odredjenog broja ciklusa se moze vidjeti kad OBICNO nastupa ovulacija.

pitaj ako te jos nesto zanima.

za kraj, ne zaboravi na Chart Gallery, ona je jako korisna, i nadam se da ces jako kratko koristiti FF jer ti uskoro nece trebati

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e, i da, ovo ti nije dobar link, jer ja na njemu vidim svoj chart.

gore na meniju imas options - nesto kao data sharing ili slicno, pa ce ti dati pravi link za kopirati

Nardana

Početno

Na FF kako sam ja shvatila, a još sam na početku, bitno je unositi točne podatke. Primjer: svaki dan mjrim temperaturu,položaj cerviksa, sluz. Podatke koje unosim nastojim da budu što točniji jer ipak je to kompjuterski program koji radi na osnovu unesenih parametara. Danas mi je sluz creamy, 11 dan ciklusa a temperatura mi do danas nema neke veće oscilacije.Po FF ulazim u plodno razdoblje ali sa malo šasi za trudnoću. Probala sam danas, da vidim kako program reagira unijeti ne creamy nego watery za iscjedak i pokazalo mi se da sam u najplodnijem razdoblju. FF ti možda pokazuje jednu stvar a tvoje tijelo ti govori drugačije. Čini mi se da je na jednom topicu plava dala linkove koji super objašnjavaju sluz i kako se ona gleda. Probaj to pronaći, proučiti i onda unositi na FF. I tada ti FF može biti od nekakve pomoći jer u suprotnom ako upisuješ krive podatke on će na osnovu njih davati ti krive savjete.Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha, sad ću probat stavit pravi link.

inače, svaki mjesec imam uredno eggwhite koji stiže nakon stickya i creamya - baš onako "školski".

zato me i zbunjuje sad taj watery i to.

a ni skok temperature mi nije bio baš neki?
    ma sad ću stavit valjda dobar link pa ćete vidjeti.

ne mogu naći taj data sharing

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

radili su redizajn, pa je Sharing lijevo, a ne gore.
    Kad kliknes na Sharing, imas Homepage Setup, tu ti je link, na vrhu stranice

Datum pristupanja
    Nov 2003

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I meni to izgleda kao O.

Watery je plodna sluz, tri temp su ti povisene... S ovim podacima za sad mi se cini da je FF to ok oznacio.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hm...danas mi je cudnovato iskrsnula ovulacija po ovom grafu (obzirom na unesene vrijednosti), ali zanimljivo je da je po ovome bila bas na dan kad sam se testirala trakicom za utvrdjivanje O i na trakici nije bila ama bas nikakva crtica !!! tek mi se jucer crtica pokazala, i to blaga, blaga. daklem, kaj bumo ve? kome bi se tu trebalo vjerovati?
    drzat cu se ja trakica...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kaj sad, nakon par dana kažete na moj graf (malo gore u postu)??

meni je to tak zbrčkano da se bojim da nekaj ne štima sa mnom :/

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nis ti nije zbrckano, sve je ok, osim kaj ti je temp pala ispod crte - to se obicno dogada na dan ili dan prije M. (???)

No, nije cudno ni da temp padne pa se digne i izmedu O i M i moze biti znak implatacije ;) Iako me malo buni sto je skroz tako nisko otisla ... Ni moze biti 100 stvari - spavala si manje nego inace, s otvorenim ustima, bilosta

Nema razloga za brigu :)

larra

Početno

Curke,
    pokušavam se već mjesec dana registrirati na fertility site, ali mi stalno javlja da pokušam ponovo kroz par dana ... i tako mjesec dana....
    Imate li ideju u čemu je stvar?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, a mogla bi bit i implantacija 8)

a kaj se tiče spavanja, ja sam prvo počela unositi svaki dan u graf sleep deprived, a onda sam skužila da sam ja UVIJEK sleep deprived pa mi to valjda svaki dan u istoj mjeri utječe na temperaturu

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hm...danas mi je cudnovato iskrsnula ovulacija po ovom grafu (obzirom na unesene vrijednosti), ali zanimljivo je da je po ovome bila bas na dan kad sam se testirala trakicom za utvrdjivanje O i na trakici nije bila ama bas nikakva crtica !!! tek mi se jucer crtica pokazala, i to blaga, blaga. daklem, kaj bumo ve? kome bi se tu trebalo vjerovati?
    drzat cu se ja trakica...
    Kuzim zasto ti je FF stavio O - jer su ti se temp "unormalile" ... Medutim, meni je (osobno) ovo jos premali skok za nekakvu O ... I ja bih se drzala trakica, ako nista one reagiraju na vrijednost tvojih hormona, a ovo je program na nekom americkom serveru

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj larra prvotno napisa
    Curke,
    pokušavam se već mjesec dana registrirati na fertility site, ali mi stalno javlja da pokušam ponovo kroz par dana ... i tako mjesec dana....
    Imate li ideju u čemu je stvar?
    Citiraj Nardana prvotno napisa
    Molim pomoć!
    Danas mi je 4 DC i pokušavm se registrirati na feritlityfriend ali dobivam slijedeću poruku: Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information.
    Da li šta radim krivo?
    Citiraj plavaa prvotno napisa
    ZA gresku ne znam, cini mi se da ti javlja isto kao jos jednoj curi, potrazit cu di je to bilo ...
    Citiraj plavaa prvotno napisa
    Evo nasla sam: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=#274512

Pogledaj kako je Mira na kraju uspjela tu, mozda ti pomogne...

larra

Početno

Jutro!!
    Uspjela sam se jučer registrirati na FFriend, upisala sam sve vrijednosti, a danas ujutro sam upisala još jednu VELIKU VRIJEDNOST -> +!
    Danas mi je 12dpo i Clearblue je pokazao plusić - TRUDNI SMO!
    Idem na "simptomi rane trudnoće" javit curama!
    Puse svima!

Ovo je moj chart:
    http://www.fertilityfriend.com/home/1059c8

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo je valjda najkrace sto je itko ikada bio na FF!!

CESTITAM!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

larra cestitke od !!!!!

Unaprijed sorry sto postavljam pitanje koje je vec mozda postavljeno--ali da ne duzim. Danas mi je 10dc, nikada prije nisam mjerila BBT, da li mogu poceti recimo od sutra ili striktno moram cekati 1dc? Jos jednom sorry ako je pitanje suvisno.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

mozes poceti i sutra

nije bitno da je od 1. dc, mozes i nad ti zavrsi M

ti ces kasnit koji dan, al nema veze

Nardana

Početno

Drage cure, molim vas za pomoć! Danas mi je 18 DC. FF još nije zabilježio ovulaciju. Ciklusi su mi u zadnje dvije godine, a redovito zapisujem, uvijek između 28-32 dana. Je li moj graf za sada u redu? U zadnjih nekoliko dana redovito imam odnose i nikako ne mogu primjetiti sluz. po cijeli dan je suho samo nakon odnosa mi nešto malo iscuri ali to mi sliči na ejakulat. Jučer eto je bio dan bez odnosa i jutros sam primjetila malo cremastog iscjetka. Trebam li se zabrinuti zbog nedostatka sluzi? A u svemu tome me buni što mi je prekjučer i jučer cerviks lijepo visoko, mekan je i skroz otvoren! Evo vam link na moj graf pa mi molim vas pogledajte.

http://www.fertilityfriend.com/home/10173a

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

po meni ti nije zabiljezio ovulaciju jer su ti temperature uvijek tu negdje, malo gore, malo dolje pa uglavnom sve nekako jednake, a za O bi se trebao vidjeti porast temperture te bi ti potom temperatura trebala stalno ostati povisena, barem nekoliko dana, da bi on to zabiljezio kao O.

blago tebi, jer mjeris cervix, ja se jos nekako nisam odlucila na taj korak. no, ako ti je bio otvoren, onda opet to znaci da ti je vrijeme O, a to je ono sto zbunjuje....
    iskreno, ne znam

Nardana

Početno

Jučer mi je po prvi puta u ovom ciklusu bilo eggwhite, rastezljivo nekih 3 do 4 cm. A evo i danas mi je temperatura 36,6. Cerviks jučer opet lijepo mekan i otvoren. Mene sad zanima da li je moguće da se cerviks otvori a da nema ovulacije? Znam da bi i po temperaturi trebala vidjeti ovulaciju ali meni su ove temperature približne, nema skokova ni prema dolje ni prema gore. Ili su možda ovi znaci ciklusa bez ovulacije?

aannkkaa

Početno

I JA HOCU DA SE REGISTRUJEM NA TAJ VAS LINK ZA UPISIVANJE BT ALI NEZNAM KAKO KAD SVE PISE NA ENGLESKOM A JA SAM ZA ENGLESKI MALO :? POKUSALA SAM PAR PUTA AL PLIZ-VASA POMOC MI JE NEOPHODNA ??????????

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Molim pomoc ... nisam sigurna da li je o tome vec pisano. Naime za 8 dana mi istice ta trial verzija i stalno mi javlja da produzim ... e sad zanima me ako ne produzim sta cu moci koristiti?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ne produžiš, onda nećeš imati sve one stvari uz koje ti piše VIP.
    odnosno, imat ćeš samo graf s temperaturama, redom za iscjedak, za spolne odnose, za testove.
    nećeš imati one retke za "specijalne napomene" (bolest, dobro/loše raspoloženje, nadutost, grčevi i slično).
    nećeš imati ni one njihove razne komentare koji dolaze ispod grafa.
    nećeš imati mogućnost "overlay charts".

meni ništa od toga nije bitno

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja nikako da se registriram uvijek piše:
    Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information
    Pokušavam već više od mjesec dana i ništa. Probala sam i sa drugog kompa, pa opet ništa :?

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala Lutonjica
    stvarno mi to sve nije bitno.

Kikica2 probaj registrirati na neki drugi mail ... mozda uspije. Meni je recimo usjelo iz prve na mail od yahoo, a na mail od vipa nikako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •