Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 147

Tema: FertiliyFriend.com: pitanja vezana za site i BBT grafove :)

Mira R.

Početno FertiliyFriend.com: pitanja vezana za site i BBT grafove :)

Molila bih da mi odgovorite, kada je po ovom diagramu bila ovulacija ?
    Sto se tice promjene sluzi jedino sam sigurna da je 11.10 bilo (E)
    Evo linka: http://www2.fertilityfriend.com/home/f0b47
    Gdje moze malo vise da se procita o kontroli cervikalne sluzi ?
    Pozdrav, Mirjana

Promijenila sam naslov topica da sve cure svoja pitanja postaju tu, kao Franny, umjesto da se za svaki chart otvara novi topic :)
    plavaa

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

koliko se ja "kuzim" (hm, i ja sam jos friska u tome), ispada da ti je ovulacija bila onaj dan u kojem ti se krizaju vodoravna i okomita crta, dakle 29. 10.
    to sto ti crta nije puna nego iscrtkana znaci samo da su neke vrijednosti mozda pogresno unesene (ili npr. vrijeme mejrenja temp. ili neke temperaturne vriednosti ili nesto trece...) koliko sam skuzila program je tako napravljen da odmah "skuzi" ako nesto malo odstupa od neke normale pa je zato crtkana linija (inace bi bila puna). negdje si mozda nesto krivo unijela, ali ako su ti temperaturne vrijednosti OK tada ti je sigurno ovulacija bila 29. a da nisi mjerila u isto vrijeme, tada bi ti neke tocke bile bijele, a ne plave, dakle nije ni to...

:?

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

p.s.

o kontroliranju cervik. sluzi isto se moze dosta opsirno procitati na FF-u. samo moras malo cackati. ne znam sad napamet gdje sam ja to pronasla, ali kad oem na svojchart, eci cu ti pod koji sam podnaslov otisla. tamo je stvarno sve detalno opisano.

pozdravek

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa
    koliko se ja "kuzim" (hm, i ja sam jos friska u tome), ispada da ti je ovulacija bila onaj dan u kojem ti se krizaju vodoravna i okomita crta, dakle 29. 10.
    To i je dan O
    to sto ti crta nije puna nego iscrtkana znaci samo da su neke vrijednosti mozda pogresno unesene (ili npr. vrijeme mejrenja temp. ili neke temperaturne vriednosti ili nesto trece...)
    Nije puna crta ne zato jer odstupa od normale, ili je nesto pogresno, nego jer nije sigurno na temelju ovoga.

Miro, probaj onu temp od 27.10. odbaciti (discard) i nakon 30.10. upisi W, a ne E i pogledaj hoce li to nesto promijeniti..

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo, nasla sam. odes na cvoj chart i tamo s desne strane u ljubicastom imas : CHARTING FAQ. tamo stvarno mozes sve detalno procitati sto te zanima i o sluzi i o svemu ostalome.

pozdravek.

Mira R.

Početno Analiza grafikona !

Sigurna sam da je temperatura mjerena svako jutro u isto vrijeme.
    Sigurna sam da je tacno (E) za 11-ti dan ciklusa odnosno 27. 10'05.
    Sada sam izbacila oznake sluzi za ostale dane, jer kazem vam nisam se jos izvjestila u tom smislu.Jedino sam sigurna za 11-ti dan ciklusa jer sam imala cak i iscjedak malo ljepljiv i zuckast , jeli to (E) ?
    Pozdrav, Mirjana

Mira R.

Početno Re: Analiza grafikona !

Pardon ,zaboravila sam novi link: http://www2.fertilityfriend.com/home/m0b47
    Mirjana

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Re: Analiza grafikona !

Citiraj Mira R. prvotno napisa
    Jedino sam sigurna za 11-ti dan ciklusa jer sam imala cak i iscjedak malo ljepljiv i zuckast , jeli to (E) ?
    Nije.

E znaci eggwhite. To je kad je plodna sluz kao bjeljanjak - bijela, prakticki prozirna, skliska, i jako se rasteze izmedu prstiju.

----

Eggwhite:
    http://www.reddsquare.com/prepreg/artwork/cf_ew1.jpg
    http://www.reddsquare.com/prepreg/artwork/cf_ew2.jpg

Creamy:
    http://www.reddsquare.com/prepreg/artwork/cf_creamy.jpg

Dry:
    http://www.reddsquare.com/prepreg/artwork/cf_dry.jpg

Sticky:
    http://www.reddsquare.com/prepreg/artwork/cf_sticky.jpg

---

Creamy nije bas najbolje prikazana po mom osobnom misljenju, no jako se dobro vidi razlika izmedu E i ostalih

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

drage cure, a kak ste dobile taj link bas na vash chart?? kaj ste i kak napravila??mene bi isto zanimalo da mi netko strucan u iscitavanju chart-ova (recimo, plavaa ) skuzi je li nesto tu cudno u toj mojoj tablici???

puno hvala i tnx!

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo, nasla ja na koji nacin.skuzila sam da si Miri R. to vec jednom objasnila pa sam malo svrljnula p topicima. sorry kaj postavljam "glupa" pitanja, radije nego da prvo malo cackam ovim siteom , ali na FF nisam to isprva skontala pa...

no, daklem ovo je link na moj chart pa me zanima je li vama tu kaj cudno??? http://www2.fertilityfriend.com/home/f29c2

(trazim uzroke i razloge zakaj mi je test negativan, smrc...pa mozda netko skonta; osim, mozda zbog opetovane siiiilne zelje za bebicom...)

puse

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Franny, super da si nasla, a evo objasnjenje za ostale cure:

Kako dati curama link na vas chart?

Idete na onaj izbornik sa strane >> Sharing >> Home page setup >> (i kopirate ono sto pise ispod) Your Charting Home Page Web Address

A vezano za tvoj chart ... Ti ne mjeris u °C?
    Po onome sto vidim izgleda kao da bi onaj "siljak" koji imas 9DPO mogla biti implantacija. Po ovom chartu meni ovo izgleda - trudnoca i stvarno mi je cudno da si dobila -.

Mozda si previse pila i/ili piskila dan ranije, pa u jutarnjoj mokraci kad si testirala nije bilo dovoljno ß. Da sam na tvom mjestu, prekosutra bih napravila jos jedan test sa jutarnjom mokracom, a ako je ponovo minus - otisla doktoru :/

Jel ti vec kasni M ili ti je ovo jos normalno? Kasnjenje M i iskljucivanje trudnoce kao uzroka je znak za oprez i odlazak doktoru ..

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa da, mjerim u C. zato sam se i prozvala "pothladjenom" jer su mi vrijednosti bile turbo niske u odnosu na moju inace normalnu tjelesnu temp. (ali mi je wewa objasnila da je bazalna u princiu niza od normalne tjelesne temp.; doduse ne znam je li bas TAK niska.... :? )

hm, ja i inace jako, jako cesto mokrim, od mladjih dana (a posebice kad vani zahladi, hehe). ali pijem i puno tekucine tijekom dana, preko 2 l sgurno! kaj mislis da bi to moglo biti zato???

nadam se samo da ne budu neke komplikacije...a kod svoje doc sam narucena tek 15. 11. (malo se dulje kod nje ceka, jer ovih dana nisam bas nesto u mogucnosti otici k svome privat. gin., kod kojeg mogu doc na red kad hocu, smrc).

sto se kasnjenja M tice, meni je ciklus 30 - 35 dana, a danas bi mi kakti bio 35 dc. pa to jos mozda ne bih trebala smatrati kasnjenjem. medjutim, kao sto vidis na grafu, meni temp. ne pada vec raste pa me to zbunjuje....

hvala ti puno.

pusa,

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo, sad sam skuzila zakaj si mislila da ne mjerim u C (bilo je tamo u "sharing" narihtano u Farenheitima; iako sam si ja u svoj cart unijela Celzijuse - sad sam to ispravila pa ce mozda neke stvari biti jasnije....a mozda i nece....)

novi link je: http://www2.fertilityfriend.com/home/f29c2

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ma kliknula sam ja da mi prikaze u °C, al zbunilo me kad su se otvorili F..

15.11. je oke, nema smisla da placas privatniku 700 kn jer ces doc na red 7 dana ranije.

Osim toga, ja stvarno mislim da ces ti u subotu dobiti plusix na testu ;)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ako zelis, mozes si link na chart staviti u potpis, recimo ovako:

[/i]http://www2.fertilityfriend.com/home/f29c2]Moj chart

Moj chart

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hmmm, nisam bas skuzila kak pa sam samo napravila copy/ paste onoga sto si ti napisala i to stavila ispod potpisa u svom profilu.
    a jesam li uspjela ili zabrljala, bumo vidjeli sad kad ti ovo posaljem.

hvala na pozitivnim vibrama

no, koliko sad "dramim" i opterecujem sto tebe, sto ostale, toliko ce mi bit uzasan bad kad npr sutra dobijem, grrrrr. no, bolje i M nego neki dodtani problemi...
    pusa i hvala

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Uspjela si, uspjela :)))

Umjesto "Moj chart" napises bilosto ;)

---
    A ako dobijes M, super, znas da je sve oke i drugi put neces :)

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma, u stvari mi se bas svidja "moj chart", odmah je jasno svima o cemu se radi. meni graf nesto divlja, tj. moja temp. sad se opet spusta (ko da imam valunge, hehe).
    hvala ti na svim savjetima, idejama, pomoci...

pusa,

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

p.s.

imas li ti (ili bilo tko drugi) podatak sto se dogadja kad prodje onih mjesec dana "probnog roka" na FF?? jer tamo dosta toga pise da je samo ukljuceno u probni rok od 30 dana pa ako hoces to nastavit dalje, moras platit. kaj ti ostane za bespla???

hvala.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sve ti pise na sajtu, treba samo malo procackat ;)

http://www.fertilityfriend.com/comparison.html

Ja imam dozivotno VIP clanstvo.. Tu ponudu su prije davali tu i tamo, sad nisu vec neko vrijeme ... :/

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

blago tebi !

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

http://www2.fertilityfriend.com/home/eae7e

bok cure! kaj može netko i meni pogledati chart, nekužim kaj nisam imala ovulaciju, imala sam i bolove i E, i po tri BT zaredom :?
    Franny, ja sam ti produžila prije 2 dana ,isteklo mi je 30 dana probno,dobiješ 14dana grats i to mi je bilo isteklo, zatim su mi dali još 7 dana ali bez VIP members,to ti je bez veze jer imaš samo chart i kalendar nema ništa dodatno da ti objasne.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

dudukano, po ovim grafovima, ja laik, vidim kao da ti nije ni bila ovulacija (nema sjecista dviju linija). medjutim, ono sto je mozda vjerojatnije je da ti komp nije ni mogao to ustanoviti jer tebi precesto oscilira temperatura (prevelike su ti temp. razlike od dana do dana) pa se ne vidi sto se ko tee smatra prastom temperature koja bi se trebala protumacit kao znak da se dogodila ovulacija. jer "normalno" je da je npr. temp. niza prije ovulacija, kako se priblizava taj dan, temp. se lagano penje (a ne penje pa pada tako naglo - negdje na FF sam procitala da se to zove Rocky Mountains shape). eh, sad, sto je tome razlog....??? tko ce ga znat. samo sam skuzila da nisi bas sve vrijednosti mjerila u isto vrjeme (kao ni ja na pocetku) jer su ti neke tocke tamne, a neke svjetle. ako si npr. kao ja mjerila u 5 ujutro, bit ce ti vrijednostu tamne, a u 7 ujutro, pokazat ce ti svjetle tocke na grafu (navela sam kao primjer svoja mjerenja, ti najbolje znas kad si mjerila pa ces skuzit na koje se vrijeme kod tebe odnose bijele tocke, a na koje plave).

sigurna sam da ce plavaa, kao strucnija, ipak naci bolje objasnjenje. ovo su samo moja neka razmisljanja i dojmovi glede tvog grafa...

pusa i puno srece!

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sorry, dadukano, krivo sam ti napisala ime, kao i jos neke rijeci tj. recenicne formulacije u prethodnom postu - nenamjerno. vec mi je odavno bilo vrijeme za ic u krpe...
    bokich.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hmmmm...i jutros mi je testic bio negativan. pa me zanima slijdece (znam da se to zove hvatanje za slamku, ali...nemrem si pomoc):
    ima li ikakve, najminimalnije moguce od minimalno moguce, sanse da je osoba ipak trudna iako joj je test unutar cca 3 dana oba puta pokazao minusek (uopce ne sumnjam u test jer je taj isti SIGN mnogima vrlo jasno i glasno pokazao plus, koliko citam ovdje)?? a bazalna ne pada...a ni M nema..., a cike boluckaju lagano, lagano (ne kao inace)...i tak jos par stvari.

Nema? Znala sam, smrc....

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Tak sam ti i ja imala prije 2mjeseca, sve kao i ti, već sam samu sebe uvjerila da sam trudna, nisam znala kaj da napravim a neizvjesnost me ubijala , otišla sam privatno na Uvz, kao moglo bi biti ali ne vidi se. sljedeći dan sam izvadila ßhcg koji je bio manji od 5 dakle nisam bila trudna. A sa druge strane moja friendica je imala 3 negativna testa, pregled kod g. ( niste trudni), 4test +,treba roditi u veljači.

sve je moguće, držim ti fige

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

isuse, ne vjerujem! tek 4. test joj je pokazao +??? meni su svi zivi i nezivi rekli kak to uopce nije moguce (sto je i logicno za pretpostaviti), ali sad kad sam cula tvoje iskustvo (tj. tvoje frendice), malo mi je lakse. hvala ti.
    hm, sto se laznih simptoma tice. izgleda da sam ih doktorirala. slicno mi je bilo i prije cca pol godine, kad smo se odlucili na bebacha. svaku 2. M sam dobila, a taj mjesec kad nisam dobila, imala sam slicne simptome ovima (samo su mi grudi bujale pa ne bujale, pa opet bujale, kako koji dan), dok sad svaki dan osjecam laganu napetost (hm, valjda sam evoulirla u nacinu samosugestije, hehehe) i uzasno sam se zabrinula da samnom, tj. jednim od mojih jajnika nesto ne vredi. onda nam je doc prepisala strogo cuvanje jer mi se od silnog stresa javila gardnerella i u principu smo se cuvali do poslednje M, odlucili da se necemo vise cuvat i kaj bude - bude. i eto ti sad na, opet M kasni. ocito je da je to kod mene sve u glavi. u donjem dijelu imam feeling kao da cu svaki cas procurit (i takav feling imam vec 5 dana) i to me vec sad lagano zivcira jer nemrem svom tijelu naredit : OK, sad kad je test negativanm daj onda vec jednom dodji!

pusa i hvala

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Franny, mislim da si mi same stvorimo takve simtome i onda se živciramo i grizemo u sebi jer nemožeš to podjeliti ni sa kime ko to ne prolazi,osim vas cura. Meni ja tako već god. dana skoro i to me uništava, jer sam prvu trudnoću zanjela iz prve , zato me to tako frustrira.
    nadam se da ćeš uskoro biti blizu rjšenja M ili +.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

joj, draga moja dadukano, iskreno se i ja tome nadam. obicno mi se gadi kad se priblizava dan kad bih trebala dobiti M, ali sad mu se veselim!!! uzas.
    imala si i ti te bolne grudi i osjecaj dolje kao da ces procurit svaki cas ??? meni je ovo vec neizdrzivo jer , velim ti, grudi me obicno pocnu bolit 1 do 2 dana prije same M i to tak jako i stvarno mi turbo ocvrsnu, kao da ce eksplodirat, a sad nisu takve, samo me malo boluckaju tek toliko da imam osjecaj da ih imam, a bradavice su nesto osjetljivije no inace, ali ne presjetljive.

znam da sam mozda vec dosadna i da nitko ovdje nije moj osobni terapeut , ali stvarno mi puno pomaze razgovor sa svima vama jer inace mislim da bih podivljala i bila pod jos vecim stresom, da to ne mogu podijeliti s nekim tko me razumije...

probat cu se sad malo "pritajit" i ne toliko dosadjivat jer tak i onak mozda mi bude doc rekla o cemu se radi, kad odem na pregled iduci tjedan.

puse veeeelike

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

www.fertilityfriend.com/home/eae7e

bok svima ! Može li netko pogledati moj chart( opet), nije mi pokazana ovulacija,a imala sam ovulacijsku bol, i E sluz, a čudno mi je to kaj mi je BT stalno visoka. Kaj da čekam ili da radim test?!Znam da moram čekati 18 BT za potvrdu trudnoće, a kako kad neznam kad sam O. :?

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nije ti pokazalo ovulaciju iz 2 razloga:
    a) temp su ti lude
    b) ti svaki dan unosis da imas plodnu sluz

Jesi sigurna da upisujes tocne podatke? Dal' ti je sluz stvarno vodena/eggwhite zadnjih 14 dana, ili mozda ipak creamy/sticky?

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Eggwhite is your most fertile cervical fluid. Record "eggwhite" if your cervical fluid looks at all like real eggwhite, is stretchy and clear, or clear tinged with white, or even clear tinged with pink. It also resembles semen (and has a lot of the same physical properties to allow the sperm to travel and be nourished). You should be able to stretch it between your thumb and index finger.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj plavaa prvotno napisa
    Nije ti pokazalo ovulaciju iz 2 razloga:
    a) temp su ti lude
    b) ti svaki dan unosis da imas plodnu sluz

Jesi sigurna da upisujes tocne podatke? Dal' ti je sluz stvarno vodena/eggwhite zadnjih 14 dana, ili mozda ipak creamy/sticky?

Za BT nemogu drugačije kada tako radim, jedino da je ne mjerim!
    A plodna sluz mi je stvarno takva sve mije vodenasto sa bijelim iscjetkom i meni je to čudno, jedino ako nemam kakvu upalu, to mi je teško procjeniti.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ma nema veze, samo temp stvarno skacu i ovo je tesko iscitati ... :/
    A za sluz, ne znam sto da ti kazem ... Imam i ja jako dugo, cak i 5,6 dana prije O, nekad mi se cini i 2,3 nakon; ali nije po 2 tjedna ... :smajlic koji pojma nema i prestaje trabunjati:

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

eto mene opet s pitanjcem, hehe.
    ne bi li BT trebala poceti padati, jednom kad se pocnu uzimat tablete za dobit M???? a ne se penjati???
    mozda sam ja smo krivo skontala... :?

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pojma nemam.
    To su sad vec umjetni hormoni i mislim da ti BT sad vise nije relevantan podatak :/

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hm, da. to pijem od jucer. a kaj da onda prestanem mjerit temp?? kad dobijem M kad cu onda znat kad mi je bila O, ak apsolutno prestamen mjerit :?
    ili da mjerim, cisto da dobivam neke vrijednosti po kojima ce se vidjeti kad se dogodila O ...

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

O ce ti se dogoditi nakon M ... a te tablete trebas piti koliko? dok ne prokrvaris? ko kraja krvarenja?

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma ne 3 X 1 tabletu dnevno, 5 dana. tak sam nekak skuzila doc. to je ukupno 15 tabletica, ostaju mi dakle jos 15 (ima ih 30 u kutiji), a ona je meni prepisala 2 kutije (60 tableta) pa ne znam kaj cu s tim? dijelit susjedma ?
    vjerojatno ce mi jos trebat. doc je samo rekla da joj se odmah javim kad prokrvarim. daklem, nakon tih 5 dana, cekam valjda... :?
    bum ju probala sutra dobit, danas nisam stigla.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa onda nema problema.
    Pocnes mjerit kad ti M zavrsi i sve 5 :)

P.S. Meni je moja stara ginekologica UVIJEK prepisivala duplo vise nego kaj mi treba - jer ona tako stedi recepte, a meni bi moglo zatrebat jos

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

a kaj si i ti to pila? si imala kakve cudne simptome po tome?

je, logika je da se stede recepti, nisam o tome razmisljala. samo ti velim, ona je meni tam nekaj treskala: 3 tablete, 5 dana, 60 dana, sve nekaj nabrzaka, a ja si ludjakinja nisam to odmah zapisala...
    valjda se nebum otrovala, hehehe. zekam, of skroz.

ma sam nek ja dobim M pa da se mi bacimo na "posel"....

pusa.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

a kaj si i ti to pila? si imala kakve cudne simptome po tome?
    ne, nikad te, ali sam imala razne vaginalete, sumamede i ta cuda

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tnx, plavaa. jucer sam morala otici pa ti nisam stigla zahvaliti.

pusa i cujemo se. budu se meni vrzmala jos kojekakva pitanja glavom. kao sto mi je sad proslo nesto vezano za BT: ako idem spavat u ponoc i mjerim temp u 5 ujutro, ili ako idem spavatu 22h i opet mjerim u 5 ujutro, mislim da to isto moze biti nepravilan pokazatelj, kad je moje tijelo dulje ili krace u toj nekakvoj nekativnoj, bazalnoj fazi. veli se da se treba imat najmanje 4 sata neprekinutog sna, daklem, ak idem svat u 01h i disem se do 5 to bi mi se trebalo vrijedit. ali ako iem spavat u ponoc i dignem se u 7h ujutro, stp je isto 7h sna kao i ak odem spavat u 22h, e onda mi se te vrijednosti pas ne vrijede...mislim, kaj nije mozda bitna i duljina sna?

e jesam ga izfilozofirala

ajd bokich, brisem delat dok me neko ne popljuje, hehe.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

p.s. malo sam zaguzvala. mislila sam da je isto 7 h sna ako odem spavat u 22h i dignem se u 05 ili ako idem spavat u 01 i idgnem se u 07.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ali ti ne mozes mjeriti malo u 5, malo u 7.
    Mora biti u isto vrijeme dana, i nakon barem 4 sata sna u komadu.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma je, stima. to sam skuzila. sad tako i mjerim. samo sam si razmisljala ima li mozda utjecaja i duljina sna, tj. odmaranja pri spavanju? jer po meni nie isto odmara li ti se organizam 7 sati u komadu ili 5 ili 4 itd.
    me kuzis kaj hocu reci?

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kuzim. Al nemam ti pametni odgovor

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

p.s.

tj, ako ti je u 5 ujutro temp niza nego u 7 ujutro mozda je to i od toga jer tije organizam neispavan?? npr. ak se probudim u 5, izmjerim BT, okrenem se na drugu stranu, ponovno zaspim do 7 i tada si opet izmjerim, mozda bi mi temp bila veca, iako nisam ni prstom mrdnula u 5 ujutro, osim radom ruke po toplomjer i natrag na nocni ormaric (sto nije bas neki veliki napor zbog kojeg bi mi se temp povisila ne znam ni ja koliko). kuzis kaj misli?

e jel filozofiram...

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

plavaa, NE MOZES TI MENI NEMAT PAMETAN ODGOVOR!! si cula? pa kog cu davit pitanjima, ak ne tebe? hehehe.
    ma zekam, naravno, nemoj me krivo shvatit.
    hvala ti sto se trudis biti nam na usluzi. i to ti ide bas supach

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •