isuse, ne vjerujem! tek 4. test joj je pokazao +??? meni su svi zivi i nezivi rekli kak to uopce nije moguce (sto je i logicno za pretpostaviti), ali sad kad sam cula tvoje iskustvo (tj. tvoje frendice), malo mi je lakse. hvala ti.
hm, sto se laznih simptoma tice. izgleda da sam ih doktorirala. slicno mi je bilo i prije cca pol godine, kad smo se odlucili na bebacha. svaku 2. M sam dobila, a taj mjesec kad nisam dobila, imala sam slicne simptome ovima (samo su mi grudi bujale pa ne bujale, pa opet bujale, kako koji dan), dok sad svaki dan osjecam laganu napetost (hm, valjda sam evoulirla u nacinu samosugestije, hehehe) i uzasno sam se zabrinula da samnom, tj. jednim od mojih jajnika nesto ne vredi. onda nam je doc prepisala strogo cuvanje jer mi se od silnog stresa javila gardnerella i u principu smo se cuvali do poslednje M, odlucili da se necemo vise cuvat i kaj bude - bude. i eto ti sad na, opet M kasni. ocito je da je to kod mene sve u glavi. u donjem dijelu imam feeling kao da cu svaki cas procurit (i takav feling imam vec 5 dana) i to me vec sad lagano zivcira jer nemrem svom tijelu naredit : OK, sad kad je test negativanm daj onda vec jednom dodji!

pusa i hvala
:?