Imate li preporuku? Lani sam malcu kupovala Microsun baby-mehanička zaštita, i bio mi je ok, učinkovit, ali pregust i teško se razmazivao. Sad bih radije neki losion ili sl. a opet da ga ne moram mazati 5x dnevno jer mu idu na živce kremice![]()
Imate li preporuku? Lani sam malcu kupovala Microsun baby-mehanička zaštita, i bio mi je ok, učinkovit, ali pregust i teško se razmazivao. Sad bih radije neki losion ili sl. a opet da ga ne moram mazati 5x dnevno jer mu idu na živce kremice![]()
Na prepuruku pedijatra već 8 godina Daylong, faktor 25. lako se maže, piše da je dovljno jednom na dan nanositi. Mi mažemo 2X dnevno. Ujutro i popodne prije plaže. Da napomenem to nam je prva krema da MM nije pocrvenio na suncu.
Koristimo i dalje.
Probaj pogledati ovdje, mozda nadjes nesto korisno...
dr. Hauschka Sunscreen Cream Children, spf 30, odlično štiti, bez kemije, ali također jako gusta i teško razmaziva.
Imaš je u ljekarnama i Bio&Bio trgovinama.
Provjereno najbolja.
Hvala cure, uzet ću spirig daylong 25. I microsun baby je ta firma i za bebe do godinu dana je definitivno super izbor ali za ove malo veće ipak pregusta. Ja sam za sebe, prije par godina, koristila daylong 16 i bio mi je super.
Lea se baš od Daylonga osipala. Mi koristimo Eucerin.
Moje dijete ima osjetljivu kožu lica. Koristili smo cijelo prošlo ljeto AVENE bijelu kremu SPF +50. To je 100% mineralna krema (mikronizirani mineralni zaštitni faktori), bez kemijskih zaštitnih faktora i bez parfema. Jako smo zadovoljni, učinkovita je, lako se razmazuje, ne ostavlja tragove po odjeći... Već smo nabavili tubu i za ovu godinu.
Koji eucerin, sprej spf 50 ili losion spf 25? Znaš li možda i cijenu?
Oko 200-tinjak kn su ti i jedna i druga. Mi treću godinu za redom već sad koristimo Eucerin losion spf 25 s mikropigmentima, znači bez kemijskih filtera.
Inače, Ema ima atopijski dermatitis i alergiju na sunce i ovo je prva krema na koju se nije osula i koja je potpuno spriječila lišajeve od prvog sunca.
Inače reagira ko vampir. Prvo sunce joj doslovno sprži obraze, uši i gornji dio šakica, a kasnije i ruke kad krenu kratki rukavi. Mažemo se od početka 3. mj. i kuc kuc...super je...i da dobro se razmazuje i nema mirisa![]()
http://www.eucerin.com.hr/sonnenempf...n_spray_40.asp
mi koristimo ovo i košta 138 kuna, baš sam gledala u ljekarni.
Nama je definitivno najbolji anthelios kids od LaRoche Posay. Lako se razmazuje a i najbolji omjer zaštite UVA/UVB
Posljednje uređivanje od bubamare : 15.05.2010. at 20:19
daylong, ali ove godine smo uzeli baš losion jer se krema teško razmazuje i ovo ja super, faktor 50 jer smo jaaaaako svijetle puti i plavih očiju...
šta nedostaje NIVEA kremama? i one drže cijenu,oko 85 kn mislim faktor 30
moje cure imaju jako osjetljivu kožu, sklonu dermatitisima (pogotovo na sunce jako loše reagiraju), tako da smo i mi uvijek tražili kreme za posebno osjetljivu kožu.
one su se recimo baš od eucerina gadno osipale, a mlađa je imala stravičnu kožnu reakciju na njega (i to onog eucerina bez kemijskih filtera) :/
prošle godine smo otkrile spirig, microsun i daylong, i on im jako dobro paše, tako da ćemo ostati pri njemu i ovo ljeto, s tim da mi koristimo faktore 16 i 25, ne više od toga.
Hauschka mi prekrasno miriši, ali nakon početne dobre prihvaćenosti, počela je margiti izazivati osipe i lišajeve :/
ali zna se da različiti ljudi različito reagiraju na različite kreme, a to posebno vrijedi kod djece i odraslih s problematičnom kožom. tako da ama baš za nijednu kremu ne bih rekla "e ta je 100% super i nećete pogriješiti"